![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Alianta - discutii premergatoare
Haideti ca tot s-a amanat lansarea aliantelor, sa isi dea fiecare cu parerea in legatura cu numele aliantei. Este posibil sa luam si straini in alianta, ca nu vad eu cum o sa umplem 10 sloturi doar cu romani, deci vedeti ca numele sa fie in engleza.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Categoria: Pe baza de "dude" [RO] vs "mulberry" ("dude" [ENG]), chit ca strainii nu vor intelege jocul de cuvinte: a. Dudes United (preferata mea, pentru ca pastreaza "dudele", e funny si subliniaza faptul ca evorba de un grup rezultat ca urmare a unei "uniri") b. Riped Dudes (<- "Dude" Coapte) c. Shrewd Dudes (<- "Dude" bine imbracate, aratoase, fancy ;-) (vezi argou eng, expresia e corecta dpdv lexical eng.) d. Dudes Allowed e. No More Dudes For You Today (vezi episodu' cu The Soup Nazi", Seinfeld) Categoria Romgleza de Balta a. The Dudefiers (in sensul de "dudificatorii") (nu prea inspirata, zic eu) Categoria: "noi doar treceam pe-aici ;-) ... " a. Peace, Dudes !(<- desi ma indoiesc ca va crede careva :-) ... ) Acu' depinde ce vreti sa promovati si de unde a venit initial ideea de "duda". Veteranii pot da o explicatie in acest sens, astfel incit chiar daca suntem noobi, sa stim la ce sa ne gandim, ca sa fie in context. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|