![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Cum in Dudele Acre nu mai este loc am decis sa facem o guilda noua Dudele Mici pentru cei care au venit noi in joc. Tudy este momentan leader si prin bunavointa lui Mav vom avea si Hall. Au inceput inscrierile. Pe mine ma gasiti in joc cu ingameul Vishnu V. Cum de azi merg si Aliantele putem tine legatura intre noi prin intermediul chatului comun. Last edited by Vishnu; 01-05-2006 at 13:44.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pentru invites luati legatura cu mine ingame, sau postati aici pe forum. Ingame, adaugati "T U D Y" la friends, asa ar trebui sa ma vedeti online... Cei din Acre care au deja caractere ascended si vor sa treaca in Mici, sa-mi spuna. E nevoie de cativa ofiteri aici, care sa ii poata ajuta si pe noii veniti. Ramane la latitudinea celor din Acre care dintre ghilde va fi orientata in special pe PvP (intre Acre si Mici). | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Exact. Asteptam aici sa se anunte cei din Acre care vor PvP, si ii mutam treptat in Mici. In seara asta teoretic se face si alliance-ul, deci o sa avem si chat comun ingame. Oricum, eu sunt leader acolo in Dudele Mici mai mult de forma, tot ofiterii se vor ocupa pana la urma de ghilda si de activitate. BTW, am luat cape si GH si pentru Dudele Mici. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pt. cei din Dudele Mici: se pare ca avea colegi si din Dudele Verzi. Comunicarea dintre ghilde si schimbu' de experienta sunt mult mai facile cand se foloseste TS-u', seara de seara. E cel mai la indemana mod sa ne jucam si amestecati, unii cu altii. Nu ezitati sa il folositi.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
mi se pare mie sau chiar devine deja penibila chestia asta cu "dudele" in toate denumirile de guilda? hai ca dudele acre e haios (ca si sarmalele reci) dar acum sa te apuci sa pui "dudele" in toate denumirile de guilda mi se pare penibil si lipsit de imaginatie... acre, dulci, verzi, mici ... ce mai urmeaza?
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Tocmai ca nu mi se pare deloc penibil. E un trademark. Si e si original. Treci inapoi la motociclete si WoW ![]() Apropo, urmeaza Dudele Moi, Dudele Zemoase si, desigur, Dudele Sexoase ![]() PS: Mai sunt cel putin inca doua ghilde de romani, insa care nu apartin acestei comunitati, mai precis nu au ca origine nobila Dudele Acre. Deci, stai linistit, comunitatea romaneasca nu sta doar in Dude.
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Cred ca "Dudele" e un fel de nume al... clanului, din care rezulta diferire... divizii. ![]() Eerm, a postat deja Assassin. EDIT: Like I said.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! Last edited by korby; 02-05-2006 at 16:13.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Da, si Dudele Sarate sau Acrisoare sunt optiuni la fel de viabile. Tot ce se trage din Dudele Acre va ramane cu particula "Dude". Asa ne-am obisnuit. Si reprezinta si unu' din factorii psihologici care ne tin legati.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Salut la toata lumea. Multumesc tudy pt invite in mici din partea mea si a colegilor. pt inceput IGN : Mister Quentin/Sir Qinn/Q U E N T I N pt ca pana acum m-am ocupat mai mult cu farming (mult solo), vreau sa rog pe cei care doresc sa ma ajute sa incepem sa facem PvP "on regular basis". deci, cine e interesat, adaugati-ma la friends si vorbim (inclusiv TS). cam asta ar fi, astept doritorii ![]() PS : cei care doresc builduri/strats de PvE pot apela cu incredere, am ceva cunostinte si exp. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|