Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-05-2006, 19:20   #1 (permalink)
Registered User

Precomanda - ********.ro Cei mai neseriosi din tara?

Salut fani guild wars.

Am facut precomanda pentru factions la ********.ro :fuckoff: cam acum o luna. Poate mai mult. Chiar atunci trebuia sa`mi dau seama ca sunt neserioshi, plicul cu cheia "preorder" a sosit intr`o saptamana. Nu am zis nimik.

A venit vremea sa livreze jocul full. Guess what? Nici vorba sa vina pana pe 28. I`am tot sunat, si pe 2 mai au zis: "v`am emis factura, in 2 zile maxim primiti jocul".

Yeppa, pot sa dau unlock asasinului cu care am terminat factions in perioada 28apr - 2 mai (ajajajajaja) si pentru care am luat armura imperiala, l`am dus in prophecies, mi`am batut dopplegangeru, etc... Oricum, asteptam mai mult sa folosesc in PvP skillurile din factions pe care le`am cumparat (toate non elite ptr toate clasele).

Dar ce se intampla. Sun joi la firma de curierat, nimik. Nu tu colet. sun iar la ******** numai ca sa zica "nu shtim cum sa ne explicak, stiti, cei de la depozit yadi yada..." adica nu au trimis nimik. :fuckoff:

Am sunat la ei sa fac o intelegere sa trimita CD keyul in mail, sms, etc. Am vrut sa le virez banii in contul de la banca (adica vreo 60 ron cat mai trebuia sa platesc). Au zis nu e nevoie, va trimitem in mail key`ul si trimitem coletul ramburs cum ne`am inteles. Ca sa vezi ca nu am mai auzit de ei. Nici mail, nici un telefon, nimik.

Acum sa nu`mi b... p.... in m... lo.. ? Pacat ca atunci cand am facut precomanda nu am vazut sau pcgames nu a avut inca adaugat pe site. E prima si jur, ultima data cand comand de la ******** orice.

O singura intrebare mai am, a facut cineva din gresheala precomanda la ********.ro? A primit jocul? Is su singurul ghinionist sau mai sunt si altii?

thunderpower is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2006, 19:36   #2 (permalink)
Registered User

Eu am facut dar fiind din Bucuresti am ridicat personal pachetul. Singurul lucru de reprosat a fost ca nu raspundeau pe forum cand intrebam daca avem sanse sa jucam de la inceput.

azertiti is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2006, 19:44   #3 (permalink)
politically incorrect

Dumah's Avatar

El vorbeste de ********, nu computergames. Computergames au fost foarte seriosi.

Dumah is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2006, 19:49   #4 (permalink)
Registered User

Da, greseala mea, eram in trecere pe la calc si nu am fost atent. Chiar ma miram sa se intample asta la CG Shop cu atat mai mult cu cat aveau in stoc.

azertiti is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules