![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Concurs
Cum nu stam foarte bine in topul aliantelor m-am decis sa fac un concurs al carui scop este strangerea de faction pentru alianta. El este adresat atat incepatorilor cat si celor experimentati. Un alt scop este introducerea noilor veniti in mediul de PVP. Vor fi 3 premii: 1.100000 gold, primului din alianta care va obtine titlul de Friend Of Luxons. 2.50000 gold celui de-al doilea care il obtine ![]() 3.25000 gold pentru locul 3 Ce trebuie sa faceti? Sa donati aliantei 250000 de faction. Factionul se obtine prin castigarea unei batalii in Aliance Batles (12 vs 12), prin urmare este adresat numai celor care au capitolul 2 Guild Wars Factions . In momentul obtinerii titlului e de ajuns sa-l aratati si veti primi premiul. Durata concursului este de doua luni deoarece in fiecare zi o alianta pierde cam 10% din factionul adunat( se termina pe 27 Iulie la ora 24:00). Daca donati 5000 de faction pe zi nu ar trebui sa fie o problema obtinerea titlului. Bafta!!!! Premiile vor fi date de mine si de alti donatori daca vor exista Last edited by Vishnu; 07-05-2006 at 02:56.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Toate titlurile sunt putin cam exclusiviste....uita-te la Scorpse cat se chinuie sa faca un nemuritor^^. Dap cred ca e cam mic intervalul asa ca maresc de la o luna la doua durata concursului. Iar 5k de faction pe zi cred ca sunt usor de obtinut.
Last edited by Vishnu; 07-05-2006 at 03:27.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
pai este destul de simplu - pentru cei care au cat de cat desoperita zonele de influenta de la luxoni / kuz. Exista niste Q care se repeta .... si unul din ala ofera 400 faction de fiecare parte. Plus ca se termina in maxim 5 minutes. . . Asa ca as recomanda sa nu va bazati pe pretul de 1k, desi momentan e de 2-3k ... Am terminat jocu si stiu ce vb. In afara de insula, unde am ajuns tras de ureche (ty, pelea ca altfel muream prost), mai am de facut numai 3-4 Q de toate - din orice oras. Deci, cat de cat, am jucat ceva. Si daca vreti sa faceti bani, intrebati pe guild chat - ca sunt sabii de colector care echivaleaza hod (+5 Ener la 10k plus materiale, un scut de war se gaseste in 3 exemplare: versiunea green, una de 5k si una de collector). Asa ca aveti grija ce farmuiti, si cand, si cat de mult timp aveti sa vindeti.... Daca va pica green de pve - ala face mult (au un bonus in plus fata de greenurile normale).... deci.... curaj. Aveti grija ce faceti cu ele ... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO |
Fiindca are o oarecare legatura cu faptul ca niciodata n-o sa reusim sa ajungem la milioane de faction... postez aici. http://www.guildwarsguru.com/forum/s....php?t=3033939 Deci al doilea post din threadul asta e absolut genial! M-am cracanat de ras. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|