![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
zvonuri legate de C3 de le E3: Guild Wars C3 observations al 2lea articol pe pagina Guild Wars C3 concept art al 7lea articol pe pagina
__________________ Cumpar CD-key Pre-order Factions & Prophecies! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| GuildWiki C3 cateva informatii si cateva indicatii in privinta numelui pe care il va avea C3
__________________ Cumpar CD-key Pre-order Factions & Prophecies! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Io cred ca va fi un fel de caster cu ceva vraji si in C3 cu sigurantza...deci nu va fi un melee atacker! Nu sunt sigur ce dar ceva cu puteri pe teme astrologice Soare, Luna...stele etc...io asa cred...
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
daca pve-ul e tot asa scurt ca cel din Factions nu e o problema , cu 0 cunostinte de gw am terminat intr-o luna , sunt sigur ca voi ati terminat mai repede .In Prince of persia e tare faina tema orientala sper ca Daniel Dociu o sa ne uimeasca din nou cu arhitectura cladirilor , la fel cum a facut si pana acum , sper doar ca level designerii sa nu se grabeasca si sa faca o harta interesanta si putin mai aierisita decat zona din jurul Kaineg City care stim cu toti cum arata . Cat despre personaje nu pot sa ma pronunt , sincer sa fiu nu ma asteptam la ritualist intr-o zona cu iz oriental .oricum daca o sa fie un caracter gen Anubis nu poate decat sa ma bucure "armurile" egiptene pot fi foarte interesant cu putina imaginatie . interesant ar fi ca toata harta sa fie un palat imes , cu gradini , fantani si chestii de astea asemanator cu poza din linkul publicat de ThePhoenix. sau sa fie 2 parti ale hartii palatul si ce e dedesupt . cine stie poate unul dintre noi tot nimereste una sau 2 chestii . ar mai fi o chestie : daca tot e roman Daniel Dociu de ce nu ne da si noua o farama de informatie , sau macar o schita a unui caracter ca zic eu ca meritam .oricum atata timp cat nu vor aparea roboti si nave spatiale e bine; ca ,m-am saturat de ele . daca mai apar inca 2 caractere mi-ar place sa fie mai impunatore decat asasinul sau ritualistul ca sincer mie mi s-au parut cam sterse (parerea mea). in rest numai de bine | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/member.php?u=32406 A intrat o data pe forum, anul trecut prin mai. Inca mai are user aici. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Acuma e un fel de imbarligatura pe aici , adica noi ne uitam sa vedem cand se uita el la noi ....greeeu . ideea e ca da este alaturi de noi ca sa spun asa . nu stiu ce gust ii lasa discutiile de pe forum dar atata timp cat inca mai are user se pare ca gustul nu e chiar asa amar :-).
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eu iti transmit atat Daniel...Keep UP the good work there at Arena NET & NCSoft... Guild Wars este singurul joc de care am ramas si voi mai fii, profund impresionat (si sunt un gamer invechit si inrait...cred ca am jucat tot ce se poate juca)...dar GW este deja pasiune daca nu chiar dependentza.
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|