![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Salut dragi colegi de bresla,am infiintat o noua ghilda "Spirits Of Romania"[SoR].Dar va intrebati de ce?Simplu scopul ghildei este sa ne reprezinte ca tara si sa ne distram.Toti stim ca am fost la un moment dat mai putin experimentati si din acesta cauza i-am incurcat pe "veterani".Ma voi ocupa de recrutari de membrii noi care dupa ce vor castiga experienta pot sa se mute in alta ghilda din alianta sau sa ajute la consolidarea acutualei ghilde.De ce eu sa fiu leader?Pentru ca sunt dornic sa imi impart cunostintele si sa-i ajut pe ceilalti.De ce ghilda sa fie invitata in alianta condusa de dulci?Simplu ca sa-i conving si pe altii sa se alaturei "familiei".Care sunt avantajele? -membrii noi vor fi ajutati(atat cu questuri, imprumuturi de bani,etc) -pregatirea pentru pvp -luxon faction -si multe altele Asa ca dati ghildei sansa de care are nevoie pentru a se afirma(invitati ghilda in alianta).Va multumesc! Daca vreti sa ma contactati id meu pe mess este andrei_the_wise iar char de pe Guild Wars au numele Andrei The Wise si Spirit of Romania. PS:Avem un cape foarte reusit care seamana si cu stema tarii. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Bafta Andrei, sper sa ai succes. Invite in alianta veti primi cand vor fi minim 15 membrii (cu tot cu tine) in ghilda. Nu de alta, dar ne apropiem de limita de 10 (suntem 7 ghilde acum) si vrem sa fim siguri ca nu ocupam locul cu o ghilda de 1 om. Insa nu cred ca va fi greu, pentru ca Acrele sunt cam pline acum. Poti folosi forumul asta pentru recrutare.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
"Alianta condusa de Dudele Dulci care are peste 200 de romani a desemnat alinta Spirits Of Romania sa recruteze noi membrii" Din ce am obs aceasta noua guilda are 100% membri din acre/mici ..nu mi se pare ok un nou "hibrid" in alianta tinand cont de lipsa de activitate in unele guilde... o mai buna organizare/reorganizare in guildele mai sus amintite ar rezolva mai multe.
__________________ www | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
Andrei, Andrei... pai cine ti-a zis bre sa recrutezi DIN dude? Eu am zis ca sunt pline, deci ai o sansa sa recrutezi, dar din noii veniti Oricum, cine vrea sa ramana sa ramana, cine nu se poate intoarce.O sa va dau invite in alianta... temporar pana vedem ce aveti de gand in viitor, sa ramaneti ca ghilda sau sa va destramati. EDIT Andrei daca vrei in alianta trebuie sa te aliezi cu luxonii. Pentru asta trebuie sa te duci in Cavalon mi se pare, nu stiu exact.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male Last edited by rassallah; 31-05-2006 at 02:34.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
mah,idee buna ar fi ca in ghilda asta sa treaca toti care nu prea le au,adik de ex eu,care am lvl 20,da nu am facut tomb sau cum ii zice niciodata,doar misiuni si putin battle la luxoni vs kurzik acolo.....si dupa ce considera k se descurca sa se mute in ce dude vor ei...asa ar avea toti de castigat....Andrei care spune k vrea sa ajute oamenii mai incepatori ar avea destui de ajutat si dudele ar avea numai membri ''profesionisti''....ar putea trece si 2-3 membri buni din dude in ghilda noua pt k presupun k Andrei singur nu ar face fata cu atatia nubi... Asa zic io...voi faceti c vreti:P....
__________________ "And on this burst, you'll gave work to the worst Get the pen from the nurse, and hold the mic up first" | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | O "traducere" mai "detaliata" va rog
Pentru cultura mea generala as avea nevoie de o "traducere" cit mai "detaliata" a urmatoarelor: - "s-o lasi mai usor" - "se incing spiritele" Propozitia (aproape) intreaga este: [...] "numai s-o lasi mai usor cu incursiunile pe TS cand avem GvG. Nu de alta.. da se incing spiritele" [...] Deci ? Pentru info, nimeni nu utilizeaza fara permisiune serverul TS al Dudelor. Daca exista dubii in privinta asta va rog sa va informati inainte de a incinge spriritele alea. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Viata este grea!
Ok va multumesc pentru spatiul acordat de pe ts si imi cer scuze ca v-am intrerupt in timpul meciului.Va rog la gvg SoR sa puneti buildul Dudelor Verzi iar la tomb group 4 un build balanced.Acum fac misiuni ca sa ajung sa ma aliez cu luxoni.Am lasat mesaje de recrutare pe www.level.ro ,www.pcgames.ro, www.fanaticgames.ro, www.pixelrage.ro, www.linkmania.ro,www.jucausii.ro etc.Asa ca nu recrutez din mici sau din acre ci doar de pe pagini web(inclusiv computergames.ro).
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
E foarte frumos in teorie sa ajuti in misiuni si sa dai bani imprumut..in practica...nope. Sa nu imi spui mie ca dupa ce ai terminat jocul de mai multe ori esti gata sa fugi in fiecare seara, de fiecare data cand vrea careva sa faca ruins of surmia sau nolani academy, sa ii ajuti....foarte samaritean gandul, recunosc, dar nu se va pune in aplicare. Poate odata, de doua ori la inceput, dupa aceea, nici vorba. In schimb, are careva nevoie de thuderhead keep si nu e in stare sa o faca cu hencii? Il ajuti cu cea mai mare placere. O ghilda presupune jocul in echipa si activitati la care sa participe membrii dar din care sa poate beneficia toti. Exemple? Un party pt FOW sau Unedrworld. Un party pt o misiune PVE dificila. Un party pt un alliance battle. Un party pt tomb of heroes. Un party pt GVG. Chestii la care sa participe toti cu placere si cu gandul ca toti vor iesi cu ceva din jocul ala: bani, items,fame etc etc. Iar pentru cei care intrati intr-o ghilda DOAR ca sa fiti purtati prin misiuni si sa primiti bani..mi se pare un fel de cersit. Si apoi dupa ce terminati jocul o data cu chiu cu vai si tot stresand colegii de ghilda ca nu aveti bani de echipament etc, ajungeti la lvl 20 si va mirati de ce nu va ia lumea in tomb sau la gvg. Demonstrati ca sunteti in stare de ceva si lumea va veni la voi sa va invite. Pana sa intru in Dudele Acre (care era singura ghilda romaneasca existenta in acel moment) am jucat singur si am terminat de cel putin 7 ori jocul. Am jucat si tomb singur si asa am cunoscut si alti romani. Cand am fost invitat la GVG prima data cu acrele nici nu eram membru si am crezut ca l-am prins pe Dumenzeu de picior.Dupa aceea am primit invite in ghilda si treaba a evoluat de la sine. Nu spamand help pe guild chat si nici plangandu-ma ca nu am bani de armura. In ceea ce priveste banii imprummut, din nou o chestie foarte relativa. Orice om normal si cu capul pe umeri va fi inclinat sa dea bani imprumut unui coleg mai vechi de ghilda. In momentul in care un om pe care deja il stiu de un an imi cere bani, imi golesc fara remuscari stashul pentru ca stiu ca ii voi primi inapoi sau daca nu, nu imi pasa pt ca sunt convins ca ar face si el la fel. Altfel sta treaba cand un nou venit iti cere 75k pt ca vrea armura. Vrei armura de 75 k si nu esti in stare sa farmezi? Joaca in ghilda cateva luni, comporta-te civilizat, fa-ti prieteni si sunt sigur ca o vei avea. In incheiere, vreau sa clarific ca tot ceea ce a fost scris mai sus este doar punctul meu de vedere si nu vorbesc in numele nimanui decat al meu. Nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa va descurajez sau sa arat cu degetul, dar intr-o ghilda este nevoie de prietenie, si aceasta se castiga treptat, nu se da odata cu invite, trebuie sa intelegeti asta. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
@marianalma: te aprinzi usor si arzi repede ca si chibritul. Ceea ce zicea Dumah nu se refera la tot ts-ul ci doar la canalul pe care se desfasoara un gvg. Cand vedeti oameni adunati intr-un canal cu titlui GVG area verzi/acre/dulci etc, asta inseamna ca oamenii aia joaca ceva acolo, nu stau de povesti. Cand o sa joci si tu gvg o sa iti dai seama cat de suparator este sa intre cineva pe canalul acela si sa inceapa o discutie care are alt subiect. Asta incerca sa spuna saracu Dumah si tu sari ca ars de zici ca iti interzice cineva sa mai intri pe TS. Poti sa intri sau sa te conectezi si sa stai numai acolo, dar in momentul in care intri pe un canal cu GVG in desfasurare, nu zice nimic daca nu esti in echipa care participa, lasa-i sa joace. ps se pare ca era si dumah online, macar eu ti-am raspuns mai detaliat despre ce e vorba | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
marianalma, tu esti cel cu care am avut discutii aprinse acu' doua seri, cand l-am transferat pe Floare de Coltz din Acre in Mici, nu? Dupa cum se vede, refuzi sa intelegi ce ti-am explicat atunci. Da' sper ca ai sa intelegi intr-o zi, mai sunt sanse, inca n-ai sapat indeajuns jocu'. Una e teoria, si alta e practica. N-ai inteles dc e important TS-u', n-ai inteles dc nu te baga nimeni in seama pe TS sau pe chat (repet, sunt doua motive: fie esti necunoscut, fie nu ai experienta). N-ai inteles dc nu e o rusine sa fii din Acre si sa fii privit n00b de catre ceilalti care sunt jucatori PvP. N-ai inteles ca si eu sunt n00b din punctu' tau de vedere (PvE), si asta nu ma deranjeaza deloc (nu voi avea si nici nu intentionez vreodata sa am armura de 15k de exemplu). Sunt constient ca multi din Acre dau mucu' tuturor Dudelor cand vine vb de item-uri, bani, caractere jucate, ore petrecute in joc etc. Insa cum astea fac parte din PvE, sunt absolut irelevante pt Dudele Dulci sau Verzi. Si asa cum s-a mai zis si pe forum, da' si atunci cand am discutat pe guild chat, eu nu stiu pe nimeni care sa fi intrat pe TS si sa fi fost ignorat. Adica sa fi cerut ajutoru' si sa nu fie bagat in seama. Aaaa, daca oamenii joaca PvP si tu ii stresezi cu intrebari or smth, e normal sa iti dea un delete mintal din fundu' gradinii™ pana cand se termina partida respectiva, ba chiar definitiv daca spamezi si nu intelegi ca acolo se joaca PvP, nu PvE unde te poti opri din joc cam cand vrei. De asemenea, nu te mai plange ca nu va ajuta nimeni si nu inteleg dc zici ca astepti/asteptati ajutoru' celor din Verzi sau Dulci ca sa va organizati sa faceti PvE sau PvP. D-aia sunteti acolo 100 de oameni, sa rasara cativa dintre voi sa ia initiativa. Asteptand la infinit un ajutor de "sus" nu veti rezolva niciodata nimic. Si chiar si asa, d-aia exista TS, pentru a se face si un liant intre diverse Dude. Numa' in ultimele doua nopti au participat impreuna, la diverse activitati, Verzi, Dulci, Mici si cei din Lord sau LoV. Repet, nu poti sa ai pretentia ca tu, incepator in PvP sau cu extrem de putina experienta, sa vii pe TS si sa spui "vreau GvG, uite, sunteti doar 7". Poti sa fii omu' cu cea mai mare dorinta in acest sens, cel mai bine intentionat jucator din GW vreodata, nimeni nu isi va risca pozitia din ladder luand un n00b in echipa. Pt. experiente de genu' asta exista Arene si Tomb. Abia dupa aceea, si dupa ce te incep sa te cunoasca cat de cat ceilalti, ai sa vezi ca totu' va decurge de la sine, in sensu' ca nu va mai tre' sa ceri, ci vei fi invitat sa joci PvP de high-level. Exista doua modalitati pentru a te integra in restu' Dudelor: fie esti cunoscut, fie ai experienta PvP. Iti repet, atunci cand am facut Verzile, trei sferturi din echipa nu aveau nici rank 2, insa ne cunosteam unii pe altii. Si nu in sensu' ca unde lucram, unde locuim, ce salariu avem cum m-ai luat tu la misto. Ci in sensu' ca ne stim pe nume, ne stim vocile, stim cat de mult putem glumi unii cu altii, ce temperamente avem, ce profesii stim sa jucam, cum ne comportam in timpu' jocului etc etc. De asemenea, au fost situatii cand au fost admisi in ghilda sau in meciuri PvP oameni intalniti pt. prima sau a doua oara, da' care au facut dovada faptului ca sunt jucatori cu experienta. Oricum, caracteru' omului conteaza mai intai. Degeaba esti zeu la GW, daca esti o persoana infecta, vei fi ostracizat si ignorat. Repet pt. toata lumea, daca TS nu e, nimic nu e.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Nu m-am aprins absolut deloc. Nici acum si nici la dialogul purtat acu' doua seri. Mai ales ca sunt situatii diferite. In cazul de fata n-am facut altceva decat sa solicit intr-un mod cit se poate de politicos reformularea mesajului, din motive de context. Care context ? Va povestesc eu, ca nu ma doare gura, tocmai ca sa evit orice neintelegeri ulterioare. Aseara vorbeam cu cineva de la Sprits, despre mesajul in care se specifica ca nu vor fi primiti in alianta decat DUPA ce vor fi cel putin 15 membri si despre posibilitatea utilizarii serverului de TS al Dudelor. Oameni cu mult bun simt, au spus ca ei nu indraznesc sa-l utilizeze de vreme ce nu-s in alianta. Dar nici nu le daduse prin cap sa ceara permisiunea. Asa ca i-am dat un whisper lui TUDY si l-am intrebat daca DA sau BA. Omu' a zis ca nu-i nici o problema. Si l-am mai rugat sa posteze pe forum un mesaj explicit in acest sens. Care mesaj, n-a aparut. In schimb a aparut cel pentru care am cerut reformularea. Acum sper ca e mai de usor de inteles de ce am intrebat. Iar peste asta, undeva separat, vine cred, discutia purtata acu doua seri, referitor la "coborarea zeilor in vizita pe la dudele Acre", la "daca nu te cunosc de cel putin doi ani n-am cum sa-ti acord credit", la "TS-ul pe post de Holy Grail, mai important decat chiar jocul in sine" si o scurta divagatie in jurul etichetei de "noob". Cred ca la asta se refera Assassin, ca alta discutie n-am avut cu nimeni, fiind eu mai tacut din fire. Bun. Aia s-a terminat in coada de peste. Dar pentru ca si atunci, si acum discutia s-a purtat in jurul TS-ului, pur si simplu am simtit nevoia unei lamuriri suplimentare. Atata tot. In cele din urma, indiferent de toate astea, ultimul lucru pe care ar trebui sa-l facem este sa generam controverse. Veterani si noobi impreuna, daca tot ne-am decis ca ne place jocu' asta, vom fi oarecum siliti de imprejurari sa-l jucam impreuna. In opinia mea nu conteaza nici "/age"-ul, nici ranku', nici sexu', nici varsta. Unii abia s-au apucat de el. Altii l-au terminat de nu stiu cate ori. Unora le place povestea si au preferat s-o joace. Altii, poate mai putin rabdatori, au ales direct PVP. E doar o chestie de gust de vreme ce jocul a fost conceput in asa fel incat sa poate fi jucat intr-un fel sau altul. In cele din urma noi toti ne-am adunat aici pentru ca acest joc ne place. Cum il jucam, asta-i cu totul altceva. Noobii vor face mereu gafe, vor pune mereu intrebari aiuristice. Veteranii vor fi mereu nevoiti sa treaca cu vederea toate aceste aspecte si sa ofere know-how. Nu bani, nici run-uri, nici altceva. Primii responsabili cu oferirea de suport trebuie sa fie ofiterii. Care din pacate la Acre n-au facut fata. Cel putin asta e impresia mea dupa doua luni de joc. Si tot ofiterii zic eu c-ar trebui sa fie responsabili si cu organizarea de diverse incursiuni in grup organizat. Dar ce te faci daca ofiterii sunt nitel absenti sau daca veterani fiind, prefera sa joace altceva sau cu altcineva decat cei din ghilda proprie ? Nu mai zic de guild lider... Am spus toate astea pentru ca am auzit prea des reprosuri de genul "daca voi nu va organizati, atunci cine s-o faca ? Pina atunci veti sta in suc propriu si nu veti face nimic util". Ceea ce dealtfel e foarte corect. Dar cel putin in ce priveste Acrele, mi se pare absurd sa trintesti un astfel de mesaj si sa ai pretentii ca unul care abia joaca de o saptamina sa-si asume rol de organizator. Inca o data, de-aia au fost pusi acolo ofiterii. Asta ca sa nu zic de liderul ghildei al carui rol este de departe cel mai delicat. Pina la urma, chiar si intr-un joc, functiile lor au fost introduse acolo tocmai cu scopul de a crea o ierarhie decizionala/organizationala. Nu zic, e mai palpitant la Tomb, e mai dificil in The Deep, e mai <cumva> acolo unde-ti poti dovedi potentialul. Daca insa esti guild lider sau ofiter, atunci scuze, rolul tau principal este sa ridici intreaga guilda. Ca doar de-aia ai facut-o sau de-aia ti-ai asumat functia de ofiter. Sau nu ? | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
Lmao "Delete mintal din fundu gradinii" Erm cu TM cu tot.@Andrei: Tu esti entuziast, asta o stim. Insa ai grija la ce promiti ca trebuie sa si te tii de promisiune ![]() Ideea de baza era ca tu, daca vrei sa faci o noua ghilda si sa fii admis in alianta sa aduci oameni noi. Eu la asta m-am referit cand am zis ca Dudele acre sunt pline si poti sa recrutezi, nu am zis "Dudele Acre sunt pline, recruteaza DIN ele". Ca asa nu facem nimic, decat umplem alianta de Dude, sub un alt nume. Eu nu stiu exact cum ai facut "recrutarea" din dudele acre, insa daca ai zis ca "Rassa mi-a zis sa va iau in noua ghilda" in loc sa zici ceva de genul "Cine vrea sa vina in SoR, avem bla bla si bla bla si mai facem si bla bla" o sa avem o problema. Apoi, pentru chestia cu TS-ul ca sa inteleaga lumea: acu cateva zile jucam GvG, meciul era intens si brusc se aude Andrei proaspat intrat pe canal: "Auziti ce nume vi se pare mai potrivit "Spirits of Romania" sau "Nu mai stiu ce"?" Dupa o zi-doua apare iar cu alta intrebare tot in mijlocul GvG-ului. Si iar dupa alta zi cu cerere de invite, tot in mijlocul GvG-ului. Normal sa ne luam putin de el, ca nu a inteles sa astepte si sa vorbim intre doua GvG-uri. Asta ca sa nu zicem ca dupa 3-4 luni in care pur si simplu ne-a disperat cu un bazait de avion pe ts, a gasit optiunea de boost si a dezactivat-o si am reusit si noi sa ii auzim adevarata voce ![]() Ma rog, momentan ramane valabila faza cu invite-ul, insa daca nu vei avea oameni si din afara dudelor, iar cei care au fost in dude vor sa se intoarca, ii vom lua inapoi (inclusiv pe tine) ca sa eliberam un loc in alianta. @marianalma: am un prieten foarte bun, care a jucat si mai joaca mult wow. A intrat in GW si a jucat un pic, dupa care a inceput sa aiba aceleasi nemultumiri ca tine, in general. Si aceeasi atitudine. Eu cred ca exista un stereotip al jucatorului de WoW, care nu se poate adapta la GW. In principal pentru ca GW e un joc lejer, mai putin dinamic ca WoW si asta pentru ca nu trebuie sa investesti atata timp in GW ca in WoW. Dupa mai multe certuri pe forum s-a suparat si s-a intors la WoW, ramanand prieteni, normal. Sper ca tu sa intelegi diferentele si sa ramai ceva mai mult printre noi.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|