![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cel mai infocat/ FARMER din alianta
Ma gandeam cum mai nou jucam mult, rectific foarte mult, PvE impreuna,ca guilde si alianta, sa facem un top al celui mai infocat,impatimit, a celui mai slab farmer, dar si a celui mai bun, mai eficace dintre ei. Criterii: -timp petrecut pentru farm(dar si in joc) -rezultate(dropuri, gold, etc,) -armura FOW Si explicatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Still Teh Nobb Last edited by King Abadon; 29-05-2006 at 12:43.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cel mai impatimit: Achile = cel mai mult timp, cele mai bune locuri, cei mai multi bani Cel mai slab: Scorpse = fara explicatii(n-are bani in veci) Cel mai bun: Rassa = nu farmeaza dar are de toate. (Hod, Shiro blade's, etc) = MASTER FARMER (avem ce invata de la el)
__________________ Still Teh Nobb Last edited by King Abadon; 29-05-2006 at 12:42.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Poate cel mai ghinionist! -Am cele mai nasoale dropuri gold. -Petrec cel mai putin timp la farm. -Nu fac solo farm ca e prea boring. Cel mai plictisit de farm cu straini : Achile Propun ceva destul de incitant, o calatorie la The Deep sa batem bossu cu 12 oameni din alianta conditiile sunt simple : (2 W, 2 R, 2 N, 1 E ,1 Rt, 4 Mo).
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
La categoria "Am farmat dar nu am bani" - imi revendic titlul !!! De asemenea, la categoria HOPLESS, imi asum cel putin o mentiune. Categoria 6/49 NEREVENDICAT. Esplicatii: am dat banii altora. Mentionez ca mai sunt si alti desperati ca mine care au helpuit multi cetateni. Sper sa ma apuc de joc, sper. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
O idee buna care te scuteste de farmat e sa cumperi rune sup unidentified. Am luat 7 rune sup unid din care 2 au fost sup absorb iar 2 major vigor, o fi fost noroc sau nu, caut sa repet faza btw am dat 19k pe astea 7 rune si am scos de 3 ori mai mult
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Cred ca va innebunesc cu rangerul meu..
Am 1.5mil exp pe ranger dintre care de la 1mil fac numai farming.Am tot ce imi trebuie si este accesibil buzunarului(imi iua deobicei grenn items).Am pierdut multi bani din cauza unor scamuri.In rest totul este ok...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|