![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | SoR-recompense recomnadari program
-La fiecare 2 membrii recrutati primiti 1k(postati mesajul pe all chat atunci cand aveti timp:"Ghilda Spirits Of Romania recruteaza vorbitori de limba romana") -pentru fiecare 10000de luxon faction dati ghildei veti primi 5k -sunt rugati toti membrii sa foloseasca ts si sa folositi un limbaj adecvat -facem sigur gvg sambata si duminica seara(dupa ora 8) va rog sa va faceti buildul si sa alegeti din timp ce vreti sa jucati. -multe multumiri celor care isi sacrifica o parte din timp sa-i ajute pe cei mai putin experimentati in pve;sunt rugati ca dupa ce membrii ajung sa termine de facut misiunile de pe un continent la randul lor sa ii ajutute pe cei noi -va rog sa propuneti builduri pentru gvg si tomb;cel mai bun build gasit si care il putem juca va fi recompensat cu 15k. -am sa fac farming pentru a contribui la cumpararea armurii din droks si a unor arme bunicele pentru membrii cei noi daca sunteti dispusi sa sprijiniti financiar sau prin runuri va multumesc in numele membrilor care vor benefica de acest ajutor. -va rog sa veniti cu idei prin care ghilda ar putea fi mai eficenta si ce ar vreti sa scimbam -toate eforturile de a ajuta ghilda vor fi recompensate -nu se fac promovari de ofiter fara acordul meu PROGRAM 6-8pve; 8-9pvp si pve pentru luxon faction; 9-12 gvg sau tomb -desigur pot aparea si unele modificari in program in functie de cati oamneni sunt online si ce vor sa faca. Va multumesc pentru efortul depus pentru a ajuta ghilda! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Tzu Xing a gasit 5 romani care sunt intr-o ghilda straina . Nu am mai stat sa vad daca au intrat . A mai gasit si alti posibili membri care nu s-au decis inca . in concluzie pune vreo 5k la ciorap ca e posibil sa-i dai :-) . inca o chestie , sunt numai 3 ofiteri , se cuvine sa mai fie macar inca unul . Am ceva recomandari , vorbim in game
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Aha...nu intelegeam
__________________ PvE Character : Shee Leen lvl 20 Mo/Me (ex. Me/N )PvE Character : Tsu Xing lvl 20 W/Mo PvE Character : O Rain Bow O lvl 14 R/Me PvP Character : Shilen Of Cgr *They told me to get a life, but I don't know where to download it* | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|