![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Fuziunea SoR cu Dudele Mici
din moment ce nimeni nu se indura sa faca threadul ma ofer eu voluntar . Dupa cum spune si numele threadului este vorba de fuziunea intre membrii SoR si DM . mai exact transferul celor din SoR in DM . se incearca prin asta o mai buna organizare a jocului din punctul de vedere al gvg-ului , dar ideile pe care a fost fondata ghilda vor ramane aceleasi . Am inteles de la Tudy ca daca vom fuziona ne vom pastra statutul pe care l-am avut pana acum , cum ghilda e orientata in proportie de 70% pe pvp , 20% pe pve si restul pentru alte activitati toti membrii SoR sunt rugati sa-si spuna opinia printr-un vot simplu : Da sau Nu cu sau fara explicatiile de rigoare . tratamentul de care au beneficiat membrii (bun sau rau ...cum a fost ) va ramane aproximativ acelasi desi speram sa mai imbunatatim comunicarea si alte minusuri care exista .Daca considerati ca ghilda nu indeplineste nevoile voastre se poate cere transferul in alta ghilda (exclus Dulci , Verzi ca oricum nu veti fi primiti )Prin fuziune se spera in primul rand la o mai buna comunicare si o organizare la un nivel superior celui actual . nu se accepta certurile si discutiile in contradictoriu pe tema : care ghilda e mai buna injurii si alte balarii de genul asta . vom incerca sa facem ceva la comun , vom organiza un program de gvg in cazul in care sunt mai multi doritori. cam asta ar fi deocamdata , o sa mai argumentez pe parcurs in functie de intrebari . pentru lamuriri suplimentare ma puteti intreba cand sunt pe ts si voi fi foarte fericit sa va dau mai multe detalii.atat ofiterii din Mici cat si cei din SoR isi pastreaza statutul . Cei care se abtin nu influenteaza cu nimic rezultatul votului . Daca se poate sa posteze aici doar membrii SoR ar fi ideal . recomand acelasi lucru si celor din DM pentru ca nu vreau discutii dupa fuziune , chiar nu isi au rostul .spar ca am spus tot . Cu stima Laurentiu Timariu ( Lord Forcas ...etc) PS: ghilda sor va continua sa existe ca ghilda de pve pentru incepatori din momentul in care dudele acre va fi plina .s-a ajuns la aceasta decizie din cauza numarului mare de ghilde cu putini membri (20-30)si cererea mare a nou venitilor de a se alatura aliantei . timpul in care se poate vota este de o saptamana | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
*timid* Pot sa votez shi io? *mai cu curaj* Io propun sa faceti o a treia gilda "Spiritu' Prunelor" care sa fie cu cremele din celelalte gilde. *fericit ca sia zis parerea* Hai pa!
__________________ Oldie but goldie: "R 2-3 ViM Trappers looking for one more R9 iway W/R to complete party! Vent req! PM me!!!" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Dupa cum ziceam deunazi, nimic nu-i batut in cuie pe lumea asta. Posibil ca nici pe ailalta ;-) Eu ma incadrez la capitolul abtineri. Nu-s nici contra, nici pentru. Pur si simplu nu conteaza. De jucat inca mai joc 70%PvE si restu PvP asa ca indiferent unde as fi prestatia ar fi aceasi. Ca ofiter singura chestie in care m-am implicat a fost si va ramine saltul de la stadiul de "la gradinita" al celor mai recent recrutati. In rest, liniste si pace :-) | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Astazi s-a realizat ultimul pas si anume fuziunea intre SoR si Dudele Mici , Cei care nu ati fost online ati primit invite in Mici , ofiterii din SoR isi vor recapata functia in momentul in care intra in joc . in urma votului am inteles ca pe majoritatea ori nu va intereseaza in ce ghilda sunteti ori va abtineti . oricare din variante e buna . ideea e ca acum suntem in Mici . Nu se accepta comentarii pe tema asta ...ati avut destul timp o saptamana . Cu stima Lurentiu Timariu ( Lord Forcas ...etc) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|