![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
1.Obiective ghildei pentru acest an -sa ajungem in ladder(top 800) -sa avem un constant de 50.000 Luxon faction (cand se va stabili politica aliantei legata de alliance faction) -sa facem cat mai mult pvp si pve organizat -sa avem peste 60 de membri activi (care sa intre in joc macar o data pe saptamana) 1.Recrutarile Oricine poate sa ajunga membru daca este interesat sa joace Guild Wars si stie limba romana. Recrutarile se vor face de catre ofiteri cu mesajul “Ghilda Dudele Mici recruteaza vorbitori de limba romana”(ingame sau pe diferite situri), si nu se va insista daca jucatorul refuza sa intre in ghilda. 2.Membrii -li se recomanda tuturor membrilor sa se inregistreze pe forum si sa instaleze Team Speak (TS) -nu se va folosi canalul aliantei ca sa se vanda/cumpere obiecte -toti care folosesc TS sau canalele aliantei sunt rugati sa folosesca un limbaj adecvat -orice membru poate solicita ajutorul ghildei, dar nu este binevenita insistenta -orice membru care incearca sa pacaleasca vreun membru sau ofiter va fi dat afara -daca un membru nu intra cel putin o data pe luna va fi dat afara din ghilda pentru inactivitate (exceptie fac bineinteles cazurile exceptionale anuntate dinainte; iar daca un jucator decide sa redevina activ, e suficient sa ia legatura cu unul dintre ofiteri pentru a primi din nou invite) 3.Ofiteri Orice membru poate ajunge ofiter daca indeplineste urmatoarele conditii: -sa vrea sa fie ofiter -sa fie in alianta de minimum 3 saptamani -sa aibe 2 personaje pve nivel 20 cu care a terminat jocul -sa indeplineasca urmatoarele obligatii: a)sa fie dispus sa ajute pe alti membri cu misiuni si sfaturi b)sa doneze periodic Luxon faction pentru alianta c)sa intre in mod normal de minimum 2 ori pe saptamana (nu se aplica regula daca respectivul are examene, pleaca in vacanta, etc) e)sa fie activ pe forum si/sau pe site-ul aliantei f)sa recruteze cel putin 1 membru pe luna (in perioadele in care ghilda va face recrutari) d)sa contribuie prin alte actiuni prin care ajuta ghilda Pentru a se decide daca cineva devine ofiter trebuie ca cel putin 2/3 din ofiterii activi (aici incluzand liderul) sa fie de acord. In cazul in care unele persoane nu sunt de acord se va amana promovarea. 4.Recompense Pentru a motiva activitatea membrilor ghildei, a fost gandit un sistem de recompense. Acest sistem va fi implementat ulterior, mai jos ar fi doar cateva idei. Daca aveti sugestii sau propuneri, acestea sunt binevenite. A.Pentru ofiteri Ofiterii trebuie sa isi faca treaba si fara recompense financiare, dar pentru eforturile suplimentare se vor da de catre lider sau de catre unul din ofteri unele premii speciale, spre exemplu: -daca un ofiter ajuta un membru la jumatate din misiuni sau ii face un run care cuprinde orasele importante va primi 5k (Ascalon -> Droks sau LA -> Denravi) -pentru fiecare membru recrutat se da 1k -pentru fiecare 5000 Luxon Faction se va da 1k -alte bonusuri pentru alte activitati care sunt in folosul ghildei B.Pentru membri Intelegem ca unii membri sunt noi veniti dar toti care sunt dornici sa ajute ghilda vor fi recompensati de catre ofiteri: -pentru fiecare 5000 de faction depus se va da 1k -pentru fiecare jucator recrutat (se va vorbi cu un ofiter)se va da 1k -alte bonusuri pentru alte activitati care sunt in folosul ghildei Le multumesc tuturor care vor sa doneze recompensele ghildei pentru a se cumpara toate NPC-urile in Guild Hall. 5.Guild vs guild Oricine este binevenit sa joace GvG daca are skilurile cerute de un build. Jucatorii trebuie sa mai aibe experienta in pvp si sa asculte de indicatile liderului de joc. Se va juca GvG de la ora 7.30, in zilele de vineri, sambata si duminica - sau chiar si in celelalte zile, daca se vor aduna la un moment dat mai multi oameni doritori de GvG. Pentru mai multe informatii, tips&tricks, etc, cititi acest thread: http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=137832 6.Contact -pentru limba romana se va folosi forumul curent (http://www.computergames.ro/forum/forumdisplay.php?f=98) -site-ul aliantei (in limba engleza), evenimente, build-uri, etc pot fi gasite pe http://gw.1p.ro/ -daca aveti nevoie de ts sau daca aveti intrebari id meu de messenger este andrei_the_wise@yahoo.com -pentru primirea recompenselor si respectarea obligatilor va trebui sa vorbiti cu leaderul sau cu ofiteriic care se ocupa de asta inainte sa depuneti faction sau dupa ce ati ajutat un membru -orice ajutor adus ghildei este binevenit; daca aveti propuneri vorbiti cu ofiterii -se va intocmi un calendar de comun acord pentru a se stabili ce se va face in fiecare zi atat pvp cat si pve Va multumesc pentru timpul acordat. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
wow, pai stai asa sa vad daca am inteles. eu sunt deja in ghilda Mici, insa nu mi s-a pomenit de acest regulament inainte de-a adera la guilda. ce optiuni am ? respect acest regulament (a propos cine esti tu mai exact ?) sau plec ? ce faci cu cei care nu sunt de acord cu acest regulament, dar erau deja in guilda inainte de aceasta fuziune ? e doar o propunere ? ahh, pai asta e altceva, hai sa vedem cine ce voteaza... 'ntelegi ce zic ? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
dupa cum spuneam pe alt thread la fel cum SoR voteaza intrarea in Mici ca sa nu fie discutii ulterioare, la fel si voi puteti sa votati fuziunea cu SoR .Daca nu v-ati organizat pana acum sa discutati pe tema asta nu e vina noastra. BTW . cel de mai sus e Andrei liderul din SoR si daca avei bunavointa puteai sa te uiti pe forum ca apare foarte des ....da tu cine esti sau macar cu ce nume intri pe TS ca dupa numele asta nu-mi dau seama . Deocamdata regulamentul de mai sus a facut o ghilda de 38 de oameni in 2 saptamani si a dus o ghilda de pe locu 3000 pe 1300 , deci dupa cum vezi e un regulament care functioneaza . cat despre intrebarea daca tre sa respecti regulamentul asta e optiunea ta , nu e musai sa faci nimic , dar se pare ca regulamentul functioneaza si e respectat (de SoR cel putin) daca ai nemultimiri legate de regulament poti sa-l contactezi peTudy sa-ti dea mai multe detalii . nu te scoate nimeni din ghilda si nici nu e nici o roblema daca nu-ti convine regulamentul . in cadrul aliantei sunt mai multe ghilde fiecare cu alt regulament , Micile va fi cu regulamentul asta , nu putem sa renuntam la el pentru ca un om nu e de acord . Pana acum a fost foarte putina activitate in Mici , prin fuziunea asta se incearca revigorarea ghildei nu fortarea unor membri sau ofiteri sa urmeze un program. cu stima Laurentiu Timariu ( Lord Forcas ) Ps : daca te intrebi cine sunt eu : sunt un oarecare . De obicei cand spui ceva despre munca unui om ( referitor la regulamentul lui Andrei) e bine sa te documentezi inainte si doar mai apoi in urma unei argumentatii serioase sa pui o intrebare de genul Cine esti tu mai exact . | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Lamuriri...
Eu sunt liderul SoR.Acest regulament l-am facut cu ajutorul ofiterilor de la SoR si cu ajutorul lui Tudy(liderul vostru).Am pus niste reguli de bun simt si ma astept ca toti sa le respecte.Sunt si recompense.Respectand acest regulament am resuit in doua saptamani sa:avem 40 de membrii activi,am ajuns si in top1000,exista o atmosfera buna,facem pvp si pve organizat.Realizam acesta fuziune la propunerea lui Tudy si daca nu sunteti de acord puteti vota si atunci fiecare ramane cu ghilda lui.Cei care nu respecta de acum regulamentul vor fi mutati in acre(desi dupa cum mi-a spus Tudy se va face si acolo unul aproape identic cu asta).
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eu privesc cu ochi buni aceasta fuziune (fac parte din mici), din considerente de timp, pentru ca joc foarte putzin shi doar seara cand am timp, ar fi de efect sa gasesc pe cineva seara cu care sa pot face un pvp sau un pve vedem cum evolueaza situatzia, dar cred ca va fi bine.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Quentin, decizia mea ca lider in Mici a fost urmatoarea: avand in vedere ca ghilda nu are niste ofiteri foarte activi, si ca sunt unii acolo in ghilda care chiar au venit pentru PvP (si n-au prea avut parte), am hotarat sa ii aduc pe cei din SoR (care pana acum s-au descurcat de minune la partea de organizare), si sa se ocupe ei de ghilda cand eu nu sunt prin zona. Astfel, Dudele Mici devine ghilda oficiala de "training" pentru PvP. Se joaca in continuare si PvE, dar scopul ghildei devine acela de a se transforma intr-un "recruiting pool" pentru PvP-ul din Verzi si Dulci. Regulamentul nu este unul foarte strict, si probabil ca nu se va tine cont de TOATE aspectele de acolo. Tocmai de asta a fost pus aici, ca sa fie discutat. Ofiterii curenti din Mici isi vor pastra acest statut daca consideram ca interesul lor este acela de a ne ajuta sa ducem scopul ghildei (pvp training) la indeplinire. Nimic nu e batut in cuie, legat de regulament si de modul in care vor fi alesi cei care raman in continuare ofiteri (cert e ca cei din SoR isi vor pastra acest statut), dar de treaba cu schimbarile din Mici si venirea celor din SoR se povesteste de vreo saptamana incoace, si pe forum, si pe TS. Am pus chiar si status in Mici de cateva zile. Pentru cei care nu sunt de acord cu noua orientare a ghildei (a se citi noua orientare, nu regulamentul de mai sus), exista si alte variante. Insa deocamdata intentia e ca Dudele Mici sa devina o ghilda activa, unde sa se joace (aproape) zilnic PvP. Acest element lipsea pana acum din ghilda, cred ca doar de vreo 2 ori s-a facut ceva organizat in GvG/PvP de cand a fost creata ghilda - si in prima faza doar asta se va schimba. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Regula de adaugat la regulament :-) - indiferent de statutul ingame toti jucatorii care urmeaza diverse cursuri in institurii de invatamant sunt rugati sa nu uite ca GuildWars e doar un joc si ca scoala trebuie sa ramina pe primul plan in activitatea lor din viata reala. Mai ales inainte de examene. (exceptii de la regula: rudele lu' Jiji Becali, Hormonica, alte "VIP"-uri din aceasi categorie ... ;-) ) | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Oricum, prea luati in serios toate treburile astea... Vedeti-va voi de joc, si daca la un moment dat va aparea ceva in organizarea ghildei care va deranjeaza, atunci puteti sa incepeti sa va plangeti... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Cred ca va sperie prea tare cuvantul "regulament". Da, e un regulament dar daca cititi cu atentie veti observa ca regulile - tin mai degraba de bunul simt - sunt in mare parte niste recomandari/guidelines - sunt suficient de flexibile, adaptate multor conditii de joc individual - nu-si propun sa ingreuneze jocul, din contra - nu in ultimul rind sunt "negociabile" Lipsa unor masuri punitive subliniaza caracterul non-restrictiv. De fapt aceste "reguli" fac mai degraba obiectul unei strategii menite sa promoveze un guild. Sunt doar un fundament pentru un sistem organizatoric. Atata tot. Lucrurile sunt mult mai simple decat par. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
@andrei si forcas continuati voi sa fiti suparati ca v-am atras atentia si o sa continui si eu sa nu-mi pese. si lasati jocurile ca vine-n vara capacitatea (aia se da la 14 ani ai vostri nu ?) ![]() @tudy netul meu d-acasa e mort de la inceputul lunii, tot ce-am prins a fost de la munca, si nu pot TS, dar asta e vina mea presupun... in rest da stiu asta, ca fuzionam cu SoR, dar pe forumul asta, andrei este doar registered user ca si mine, nu e ilustrul lider al guildei SoR lol, deci am dreptul sa intreb. de ce-mi raspunde forcas, asta chiar nu inteleg, mai ales pe tonul asta ofuscat. in fine... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
sincer daca regulamentu era postat de tudy nu aveam nici o obiectie ( nici acuma nu am ) dar asa venind din partea unei persoane din afara guilde imi da senzatia ca a venit cineva la mine in batatura si a inceput sa isi impuna regulile ..... in fine e chestie de semantica ... regulile se vor urma dar pana atunci faceti curat ca sunt ff multi inactivi
__________________ bleah | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Pretindeti ca l-as fi postat eu, dar l-am pus pe Andrei sa faca asta in locul meu. ![]() Ca idee, eu am apucat sa citesc (si sa modific) regulamentul inainte sa apara aici pe forum... Deci s-a trecut pe la mine initial. ![]() Curatenie in ghilda se va face duminica. Si lasati discutiile astea in contradictoriu pentru TS si guild chat LOL | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
@Mister Quentin in primul rand : nu te-am atacat , doar ti-am raspuns pe tonul pe care ai intrebat , nu e placut asa-i . Nu mi-a placut superioritatea cu care vorbesti tu de un regulament care deocamdata e pus acolo pentru a fi slefuit pentru o forma finala . 2. atata timp cat tu nu intri si nu ai timp de ce iei de sus pe altii care incearca sa faca ceva ? 3. mai termina cu chestia aia cu 14 ani ca, sa tot am si eu vreo 25 . 4. am raspuns eu la fel cum au raspuns si altii , doar ca am raspuns primul si pe limba ta ...aia te-a enervat asa-i ? personal nu am nimic cu tine si sincer sa fiu puteam sa formulez si altfel ca nu sunt retardat dar am crezut ca esti mai deschis la minte si o sa-ti dai singur seama ca nu e chiar potrivit sa sari ca ars din cauza unor reguli care pana la urma daca nu vrei nu le respecti si doar stai acolo si iti vezi de joc.pacat totusi ca nu ai reusit sa intelegi , iete ca s-a ajuns la discutii in contradictoriu si nu asta imi era intentia . Pentru ca subiectul asta sa se incheie si sa nu mai continuam o cearta idioata care nu-si are sensul imi cer scuze ca am raspuns asa . chiar nu am timpul necesar sa incep o serie de reply-uri in care sa-mi pierd vremea cu nimicuri . Noi sa fim sanatosi . cu stima Laurentiu Timariu ( Lord Forcas) PS: la fel cum mi-am cerut eu scuze ar fi frumos si civilizat sa faci si tu la fel in legatura cu faza cu 14 ani si sa dai dovada ca si tu ai mai mult de respectiva varsta :-) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|