Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-06-2006, 17:43   #1 (permalink)
Registered User

Water Trident

DECI SUNT IN DUDELE ACRE... si nu inteleg ceva... cum pot folosi elite spell in pvp.. adika am luat un caracter gata facut de ei... ala elementalist/necromancer.. si am un spel numit water trident "elite".. apas pe icoana si nimic... nu se intampla nimic... am zis ca poate nu l-am cumparat .. il caut in lista si nu e... trebuie sa fac zaeshin chalenge ca sa il folosesc... ca lde cumparat l-am cumparat.. 3k factions.. dar nu vad de ce nu il pot folosi.. exista anumite conditii ca sa il folosesc ca nu imi dau seama.. icoana e acolo si cand apas nimic.... si alta intrebare .. cum fac bani in pvp ca am vazut ca pot cumpara itemuri dar nu vad cum fac bani ca nu castig decat exp si faction points.... mersi anticipat... nu am dat search pentru ca sincer nu am timp si e greu sa caut ca am examene .. mersi inca 1 data

MOSENE is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2006, 18:02   #2 (permalink)
Registered User

Aure's Avatar

Ochey, nu stiu gaza cu zaeshin dar Water trident pot sal il folosesti numai pe un inamic.

Idea e nu ai nici o restrictie la folosirea skilurilor din premade builds (chiar daca nu le ai unlock-ate) decat daca acela este un skill de faction shi tu nu il ai (atunci skilul iti va aparea cu un lacatel pe bara).

In pvp nu se fac bani. Cand omori pe cineva, shi cand castigi meciul primesti "faction" la Balthazar (asta fiind zeul razboiului in joc). Cu acest faction te duci la Priest of Balthazar shi poti sa dai unlock la skiluri, rune sau upgraduri de arme, dar (atentie) numai pentru personajele pvp.
Personajele pve nu sunt afectate de acest unlock. Ele in schimb pot sa faca unlock cand identifica o runa sau un upgrade sau cand invata un skill.

Idea generala este ca trebuie sa faci pve mai intai daca nu ai mai jucat jocul (nu e obligatoriu dar e extrem de folositor) shi apoi treci la pvp. Pe parcursul jocului mai gasesti niste arene de pvp. Arenele aste sunt cu restrictii de nivel (de exemplu, trebuie sa ai lvl 10 sau mai mic ca sa poti intra) shi sunt un mod de a mai "afla" ceva despre pvp pe parcurs.

Aure is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2006, 18:18   #3 (permalink)
Registered User

deci eu am decat guild wars faction.... si imi apare unlocked pe bara aia daca dau custom build... dar daca iau caracterul ala de care am zis il are
dar nu pot sa-l folosesc ... apas si nimik ... nu se intampla nimik...
iar de cumparat l-am cumparat
ahhhh... iar despre cumparaturi vezi ca in pvp e o "femeie" .. tanti care vinde si ea niste rune care , costa bani... si nu vad cum poti avea bani

Old 26-06-2006, 21:07   #4 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

offf... alea sunt acolo ca sa ai de unde cumpara rune inainte sa intri in pvp...bani poti sa iei pe charu pvp transperand prin xunilai (depozitu tau).

In leg cu water tridentu..esti sigur ca dai click pe un inamic?

Elendoras is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2006, 21:12   #5 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Incearca guild wiki daca mai ai intrebari de genul asta, mai ales sectiunea guides daca ai inceput recent sa joci...

http://gw.gamewikis.org/wiki/Category:Guides

T U D Y is offline    Send Message via Google Talk to T U D Y Send Message via Xfire to T U D Y Reply With Quote
Old 27-06-2006, 09:10   #6 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

mai inainte si eu jucam cu premade ala de ele cu water trident , si mergea fara nici o problema , idea este sa dai pe un char in miscare ca sa ii vezi efectu ( adica ii da knokdown) altfel daca dai in el fara sa se miste doar da dmg

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 14:17   #7 (permalink)
Registered User

deci joc de vreo 2 luni
am luat skilu cumparat si imi arata inca locked .. lacatul ala cand vreau sa joc... de exemplu am jucat 1 vs 1 cu cineva din verzi si am luat un char premade ... un warior si nu mergeau elite spels erau tot cu lacat
pe ele

Old 27-06-2006, 14:38   #8 (permalink)
politically incorrect

Dumah's Avatar

asta pentru ca erau probabil prophecies-only skills, si tu nu ai decat factions

Dumah is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2006, 08:18   #9 (permalink)
Registered User

daca e asa atunci de ce le mai vad in prea made builds pentru ca in propechys nu cred ca erau aceleasi bilduri.... ???? probabil sau din cate am inteles eu factions trebuia sa cuprinda toate skilurile din propechy si + altele... poate m-am inselat

Old 28-06-2006, 08:48   #10 (permalink)
Registered User

Aure's Avatar

Factions contine skiluri noi+ skilurile "universale". Cum exista skiluri numai pt factions asa sunt shi skiluri numai pt propechy.

Aure is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules