![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Sunt nou si as avea nevoie de un pic de ajutor
Salut, as avea cateva intrebari: 1. Ce Guild Wars imi trebuie (amandoua, Guild Wars Factions fiind doar un add-on, sau este de sine statator si nu are nevoie de Guild Wars primul CD)? (asta-i bun: http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3194 ) 2.Eu nu sunt in Romania, am vreo sansa sa joc impreuna cu voi? 3. Eu sunt vechi jucator de Diablo si Diablo 2 LOD, crede-ti ca se compara, are ceva din gameplay-ul din D. si D2LOD si mai ales din atmosefara? ( am citit pe undeva ca-i destul de asemanator, dar nu stiu cat de reala este informatia) Cam atat pt un moment, cred insa ca voi mai veni si cu alte intrebari. Va multumesc anticipat ptr informatii! Cu respect, Olaf! Bafta maxima! edit: Da, mi-am raspuns singur la prima intrebare! Totusi, credeti ca ar trebui sa-mi iau si Guild Wars, ma poate ajuta cu ceva? Voi ce jucati, Guild Wars sau Guild Wars Factions? Last edited by Olaf; 13-07-2006 at 04:04.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
1. Factions este la fel ca prophecies de sine statator. 2. Da mai sunt locuri in alianta pentru inca cateva sute de romani 3. Am jucat prea putin diablo ca sa fac o comparatie. Parerea mea e sa cumperi intai Guild Wars Factions si daca o sa-ti placa sa-ti adaugi pe cont si Guild Wars Prophecies( mai mult pentru skiluri). Cei care joaca PVP trebuie sa aiba amandoua capitolele cumparate | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu Diablo2 mai mult de un an. Eu cred ca o sa fi satisfacut de GW pt ca ai posibilitatea de farming pe care se baza mare parte din gameplay-ul din Diablo si in plus ai si componenta PvP care este mult mai avansata decat BvB si SvS etc. Asta in mare parte depinde daca iti place jocul in echipa sau nu, pentru ca in GW nu prea o sa ai parte de PvP 1 vs 1.
__________________ ...it's your life...and it's ending one minute at a time. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Se aseamna cu diablo la atmosfera (de exemplu wariorul cu barbaru, asasiunu >asasinu..etc)..tot acelasi stil fantasy...tine cont ca cei care produc GW sunt fosti membri blizzard..deci sunt influente...partea buna e ca, GW este mult peste Diablo.
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
nu prea seamana cu diablo... nu-ti trebuie nu-s cate sute ore de farming sa-ti poti lua HoTo sau enigna daca iti iei doar o parte, ti-as recomanda prophecies, cu toate ca pve e un pic mai plictistor, daca vrei sa joci pvp poti sa faci cam toate build-urile
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ...it's your life...and it's ending one minute at a time. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
in concluzie exista Thread-ul de intrebari si raspunsuri ...nu stiu daca era necesar un nou thread pe tema ce sa cumpar sau cum arata . Toate astea erau explicate la "Intrebari si raspunsuri". Olaf pls citeste thread-ul respectiv si o sa ai informatiile necesare pentru a lua o decizie . ... Parerea mea
__________________ First Rule I Rule | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Salut, le-am achizitionat (Guild Wars Special Edition si Guild Wars Factions), sunt in culmea fericirii ! EDIT: Char.-ul meu se numeste: " My God Thor ", poate intra cineva si ma juta si pe mine cu niste explicatii. Multumesc Anticipat! Va astept si va implor !!!Lord Forcas: Quote:
Va multumesc mult ptr. ajutor! Bafta maxima! O zi buna! Cu respect, Olaf! Last edited by Olaf; 16-07-2006 at 15:55.. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
nu ti-am spus chestia aia cu gandul ca trebuie sa-ti ceri scuze , spuneam doar ca acolo poti sa pui intrebari de orice fel ,inclusiv cele puse de tine aici . Nu e vorba ca ai gresit , e bine sa tinem forumul inr-o oarecare organizare ca sa nu-i dam prea mult de lucru administratorului .in rest numai de bine ...sper ca ai primit deja invite in Acre , daca nu o sa intru sa vad daca e vre-un ofiter de acolo online .
__________________ First Rule I Rule | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|