![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| W on W build
nu e un build nu prea popular pt gvg dar mie mi s pare o capcana buna pt warriori. W/* Skills: gladiator's defense; riposte; deadly riposte; bonneti's defense; "watch yourself; healing signet; * ; * Strenght: 9 + 1 (rune) Swordsmanship: 8 + 1 (rune) Tactics: 12 + 1 (helm) + 3 (rune) *: 3 Probabil te-ai prins ca asta e un build xclusiv pt sword, dar asta nu inseamna ca e slab. Daca e folosit cu atentie poate avea killer efect. Are avantajul ca ia usor prin surprindere, poate zbura jumatate din healthul warriorului dintr-o lovitura (mai ales daca are rune p el), primesti melee dmg din an in paste, poti lovi mai multi adversari odata (nu e prea recomandat sa incerci sa o faci intentionat), weakness, bleeding, knockurile nu isi prea fac simtita prezenta, si, daca poate fi considerat avantaj, faptul ca nici nu trebuie sa ridici sabia la oponent. Problemele sunt multe dar dupa cum am spus trebuie atentie mare si totul e ok. Are dezavantajul ca blocheaza doar atacuri melee, sunteti rupti impotriva hexurilor si touchurilor (mai ales impotriva touchurilor), puteti sa nimeriti un party oponent fara warriori (si atunci sunteti mancati). Cel mai mare dezavantaj totusi atunci cand warriorul a mirosit capcana. Daca oponentul nu va mai loveste in melee v-ati pierdut rostul in lupta. Faceti dmg doar cu sabia, si cam atat. Ideea e sa stii sa intinzi capcana, sa pari vulnerabil pana cand viata warriorului e aproape d jumatate. De obicei e simplu. Trebuie ori sa sari in fata warriorului (cand t vede cu sword zice ca esti noob asadar vulnerabil si va incerca sa t scoata din joc) ori sa ataci warriorul si sa astepti sa-ti raspunda. Nu e recomandat sa lasi warriorul sa observe ca faci dmg mic p sabie prin a-l ataca insistent fara ca el sa raspunda. De obicei cand ajungi in dreptul lor majoritatea jucatorilor tind sa t bage in seama. Pathul e simplu: cand ataca Watch Yourself! iar apoi Gladiator's Defense. Ideea e ca el sa vada ca esti o tinta periculoasa si sa continue sa atace. Gladiator's face 35 dmg la fiecare atac al lui + sabia ta care face in jur de 15 dmg. In urmatoarele clipe e important sa dai un semn d slabiciune prin a nu folosi nici un skill d dmg cateva secunde. Doar dmg cu sabia si watch yourself. In momentul acesta e posibil sa ai deja 1, 2 hexuri; healing din party e crucial. Astepti sa-si dea heal iar apoi lovesti imediat deadly riposte si riposte. Bleeding isi va face efectul iar gladiator's defense ar trebui sa fie incarcat. Daca adversarul nu a murit dintr-o cauza sau alta (a primit heal), bagi bonetti iar apoi repeti ciclul. E putin probabil ca adversarul sa-ti supravietuiasca dar daca nu a murit dupa riposteuri probabil ca va incerca sa fuga. Nu e recomandat ca coechipierii tai sa atace warriorul. Un hex probabil ca-l va speria (si va fugi) ori infuria (si va fugi dupa hexer) caz in care are toate sansele sa supravietuiasca (mai ales daca are teleportul d la asassin). Mai adaug ca buildul a fost initial dedicat uw soloului, dar eu zic (si sper s-o vedeti si voi) ca poate fi un fel de arma secreta in gvg. Cred c-ar scuti d cateva fire d par alb spelcasterii | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
vrei sa vezi contra la buildu ala al tau ? w/mo cu zelot fire , banish signetu/wild blow , kirins wrath , deadly reposte , bonetti, heal signet, dolyak , bazat tot pe sabie cu swordmanship , tactics si smiting evident cu runele superioare de smiting si tactics ajungi langa el incepi si dai in el al tau dragutz o sa dea reposte dai dolyaku dmg e aproape de 0 si de la el side la sabie , apoi dai zelot , wb sau banish ( wild w mai indicat ca scoate stance ) apoi spamezi kirnis cat cuprinde , si la sfarsit dai cu deadly reposte ca sa ia 50+ dmg, in total o sa ai , 33 de la zelot cu 35 de la kirins cu 50 de la reposte cu ce mai dai si tu , faci ceva dmg cel mai important e ca el o sa ramana fara gladiator pe el ca ii dai cu wild blow ( intre timp se spameaza heal signet cat cuprinde ) o cafteala ca asta dureaza cam 30-45 de minute si daca nu ma crezi intreabal pe immer , ca am facut in mici un scrimmage cu unu care avea exact buildu asta , si singuri care l-am facut a fost immer ( mai repede ca mine ) si eu care aveam buildu asta facut la plesneala , deci in gvg sigur nu prea ai ce face cu el ps:intrebare un build cu w pe tactics si smiting ar face ceva treaba in gvg???? LE: sa nu spun ca un w/mm te face de nu ai ce sai zici , conjure , empathy ,cripling , bonetti, heal signet , restu ramane la latitudinea ta ce pui , bagi in ilusions si dominatie si in tactics , si nu apuci sa faci mare chestie cu gladiator defense
__________________ bleah | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
un build excelent pt GVG intre ghilde rank 5000+ ori pentru participanti la olimpiadele speciale...acolo intradevar toti warr se vor grupa in jurul celui cu sword iar acesta ii va farma pe rand. De la rank 4999 in jos, vor ignora insa warriorul care oricum nu face dmg ci asteapta sa fie lovit, vor da jos toata echipa adversa apoi vor pune moncii sa il omoare pe warrior cu wandurile in timp ce restul ii intrerup healing signet. O alta utilizare se poate gasi in Random Arenas...acolo mai mult ca sigur ca o sa ai parte de action...omori warr din echipa adversa si apoi te distrezi pe seama elementalistului si moncului care au mai ramas doar cu tine ca nu te pot ucide...oh yea, im so cool....si in plus acuma ma enerveaza sunetul ala de masina de curse DE LA RECLAMA CU VODAFONE!!!!! PT NUMELE LUI DUMNEZEU OAMENI BUNI, AU SI NESIMTIREA SA ITI PUNA BUTON DE SOUND ON/OFF DOAR CA SA DAI CLICK PE EL, UN TRUC IEFTIN DE CONCEPTIE PUR ROMANEASCA, CU ATAT MAI ENERVANT CU CAT REALIZEZI CA NU POTI SCAPA DE EL...GG CELUI CU IDEEA BANERULUI, IMI DATOREZI BOXE NOI SI O TASTATURA PT CALCULATORUL DE LA WORK.
__________________ ...it's your life...and it's ending one minute at a time. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Buildul tau are si un avantaj frumos, trebuie sa recunosc, nu trebuie sa-ti faca nimeni melee dmg. Trebuie doar sa fie adjacent tie. Asta iti va omora cativa playeri care stau p langa tine dar c faci cu un warrior p hammer care-ti intrerupe spelurile la greu (un build foarte popular si mortal - sattering blow, heavy blow, hammer bash, bull's strike, sprint shi shield of judgement)? Fiecare build are glitchurile lui, toata chestia e sa stii sa t feresti de ele. O stiti cu totii, guild wars nu pune accent p experienta si dotarile caracterului, ci p rationamentul si reactiile jucatorului | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Adica warrioru tre sa faca damage, nu sa ia mult damage, din simplul motiv ca nu e nimeni prost sa dea in warriori cand in echipa lui mai sunt toti casterii - mai ales moncii in viata. Un warrior are pe bara de obicei sprint, frenzy, rez sig si inca 5 skilluri, din care 2-3 sunt de atac direct, restul de utility (heal sig, to the limit, shock, distr blow etc). De asemenea, iti vor trebui 16 puncte in atributul armei (axe mastery etc), sau 13 daca nu joci cu superioare. Warriorul nu prea foloseste spelluri - exceptie face de obicei doar shock (care nu e spell, e skill, si asta aduce anumite acantaje, da prea ne complicam deja )Si inca ceva, nu exista "unu la unu", GW e un joc de echipa.
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Vreau sa clarific o treaba, eu n-am postat chestia asta ca sa ma cert cu cineva, si nici ca sa ma laud cu "noobitatea" mea. Stiu foarte bine ierarhia targeturilor d cand jucam in arena din ascalon. Ceea ce vroiam eu e sa schimb ierarhia sa nu mai trebuiasca as fugaresc monku, rangeru, sau nu mai stiu cine. Ideea de rock, paper, scissors e invechita si ce-i drept apare prea des in prea multe jocuri. Dar guild wars are capacitatea de a scapa d glitchuri d genul asta. uitati idea d pvp. buildul intampina mai putine probleme in pve "W on W" pt cei cu capul p umeri si scula-n mana si nu invers | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Am citit si eu Thread-ul pana aici si din cate am vazut nimeni nu a incercat sa se certe cu tine Quinlan , ai inteles gresit , poate ca unii dintre ei au raspuns mai dur dar sunt sigur ca nu a fost vorba de cearta . E bine ca se discuta pe marginea unui build si,cihar daca e mai aprinsa discutia nu e cu intentie rea , cu alte cuvinte daca se credea ca buildul tau e de 2 lei nu raspundea nimeni ...zic eu , dar , dupa cum vezi au mai incercat si altii inaintea ta si s-au convins pe pielea lor ca nu merge . Nu trebuie sa te superi si nici sa-ti formezi o parere gresita , asa sunt oamenii uneori mai impulsivi dar asta nu inseamna ca se cearta. Ar trebui sa aduni informatiile din reply-uri si sa modifici ce nu merge ca presupun ca asta era ideea ...nu ? PS: Tune dracu` in banneru` ala ca e 3 noaptea si boxele erau date destul de tare ...sper ca cei de la parter nu au auzit nimic (stau la 7 )
__________________ First Rule I Rule | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
stiam quin care sunt bubele la buildu ala dar cum am spus e facut la plesneala , eu cred ca , quin se refera altceva cand spune ca sa schimbe regulile , cred ca se refera la ordinea de atac , si anume daca war poate avea grija de el insusi si celalat war care ataca se bazeaza pe monci e clar ca war si monci sut scosi din joc restu casterilor ranger raman foarte vulnerabili si totul din cauza unui om adica a war-lui pe tactics , insa buba cea mare la waru pe tactics este ca in gvg , tomb este foarte vulnerabil la spells iar aici gasesti spells din belsug si mai ales la degenuri , care daca te uiti ai sa vezi ca sunt o gramada in tomb mai ales ( necro de te umple de degenuri de nu mai poti sa le overwhelm cu signet ), cat despre buildu ala al meu sincer eu unu cred ca daca ar fi perfectionat de catre cei mai vechi ar face o surpriza uriasa , toata lumea se asteapta ca war sa atace , mai ales prin wardurile ele-ului cand colo el se duce langa si da in ele fara sa il atinga , si in monci si in casteri care stau in ward ( precum se stie mai ales la iway cand se da startu war fac spike dar cei din echipa adversa stiu asta si se asteapta ca ele cu ward sa ia phisycal dmg si ii da de toate contra la asta dar nu si la holy dmg , deci eu zic ca e o paine de mancat aici .... in fine daca nu se poate nu ma agat aiurea de un build era doar o idee ( si dea dreptu hilar ar fi sa vezi ditamai namila venind spre tine si cand zici ca asta e ai crapat de la axe sa vezi ca te toaca pe tine si pe restu cu vraji - cel cu care am facut scrimmage atunci a si zis ca nu se astepta la asa ceva , la war cu spells ) ce am zis mai sus este doar un exemplu , logic ca la un gvg sau un tomb se ataca ce se da la call nu neaparat elementalistu , dar aceasi idee se aplica si la restu adica deja buildurile sunt stiute, se stie ce va urma din momentu in care vezi build-ul echipei adverse, stii cam cine si ce va face, stii cine va lua dmg si cine e predispus morti subite de la spike , o schimbare ar mai pune pe gand tacticile ps: mai ales ca la war nu ai de unde sa stii ca e pe spells sau e pe mele intr-un fel ar fi ca toucheru care este un char de ranged ( deci phisical dmg ) pe spells dar mai bine deghizat ( la r/n il da de gol armele de necro cu toate ca daca nu are amele puse poti zice ca e ciocanar ) LLE: pt hammerist ai dolyaku care da armura si nu te poate da jos
__________________ bleah Last edited by WarChiD; 15-07-2006 at 12:59.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Asa, gg! Hai sa ne batem cu pumnii in piept care e mai nab si care e mai expert... Omu' a venit cu un build. Putea sa i se spuna frumos ca pentru pvp buildul nu e bun, nu sa se ajunga la discutii complet aiurea. Si, ca fapt divers, am vazut si jucatori cu r6+ sau r9+ care is de-a dreptu' retarzi, si jucatori fara "capra" (r0++) care se descurca mult mai bine ca primii. Sincer, rank-u facut in tomb mi se pare o kestie extrem de interpretabila si care n-am de gand s-o discut aici. Oricum, rank-ul nu e neaparat relevant pentru experienta unui jucator, iar de IQ/personal skill reflectat in rank nici nu poate fi vorba. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|