![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Salutare popor, om nou cere ajutor - in rime :D
Salut, acum am luat si eu contul si instalez jocul , imi poate zice si mie cineva cum pot sa dau de romanashi in joc? ce tabara sa aleg ? e ca la WoW cu alianta/hoarda ?
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu e vorba de tabara e vorba de alianta . In alianta Dudelor exista mai multe ghilde (nu-ti spun cate,ramane sa afli singur) . Alianta asta a dudelor e aliata cu Luxonii (vezi tu ce inseamna aia cand te apuci de jucat sau cand citesti pe forum). In alianta exista peste 300 de romani dintre care jumate sunt mai mult offline decat online , in rest toate bune , ai cu cine juca , ai de la cine sa ceri sfaturi samd. incepator fiind vei intra in ghilda Dudele Acre(PvE incepatori) dupa care in functie de cat de repede reusesti sa progresezi vei fi transferat in Dudele mici(PvP incepatori) . Alianta dudelor e structurata in mai multe ghilde , fiecare pentru un anumit nivel de experienta al membrilor (e explicat mai pe larg pe forum). In prima faza lumea de obicei joaca PvE, dupa care se trece la PvP (ca aci e mai greu o leaca si tre sa stii una alta pe ici pe colo prin locurile esentiale). Ca si recomandare nu incerca sa compari GW cu WoW ca e un alt joc si desi sunt chestii care seamana nu rasar . Aici accentul nu e pus pe pve , desi eu consider ca jocul are o poveste interesanta si e pacat sa nu joci ,plus de asta sunt multe locuri pe oricare dintre continente care ar fi pacat sa nu le vezi . Jocul are 2 parti (pana acum) GW prophecies si Gw factions , indiferent care parte o iei jocul poate fi jucat cu mentiunea ca nu te poti plimba din Tirya(GWP) in Cantha (GWF) , plus de asta ca sa poti juca pvp la modul serios ar fi indicat sa ai ambele jocuri (ca sa ai toate skilurile) . deci , ca sa inchei exista Alianta Dudelor , si e compusa din mai multe ghilde in functie de experienta pe care o au membrii acestora si de ce joaca , exista un server de TeamSpeak si un client care se da jos de pe net sau de aici de pe pagina ( fara el nu prea poti juca gvg ,ca re sa-ti auzi "colegii" cum urla la tine ca mergi aiuria pe harta )si ar mai fi pagina oficiala gw.computergames.ro sau gw.1p.ro unde tre sa te treci si acolo ca sa stie lumea ca existi . Cam atat pentru inceput , cand intri ne mai auzim .Ar mai fi ceva ...nu e nevoie de un thread nou ca sa ne spui ca ai cumparat jocul , exista deja un thread pentru asta
__________________ First Rule I Rule | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
... Si daca ne spui IGN-ul tau (numele char-ului) atunci cu prima ocazie cind vei fi online o sa te trezesti cu o "invitatie" din partea unuia din ofiterii de la Dudele Acre, ca sa nu mai fie nevoie sa ne cauti ca disperatu' peste tot :-) In rest, Forcas a povestit foarte lamuritor dupa parerea mea. Restu' se incadreaza la categoria "suprize-surprize" ;-) Si avea dreptate. Cauta mai atent pe forum. Exista un thread special creat pentru cei care vor sa intre intruna din ghilde Lady Grynnspaelle Looka Tmyboobz Lotta Meanyunz Maica Precista (un fel de ofiter la Dudele Mici) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|