![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Joc de rahat
Mi se pare GW factions In consecinta daca stiti pe careva interesat sa il cumpere sa imi zica si mie Ma chinui de o ora sa schimb o cacata de parola si muistii imi tot trimit parole de genul bmht]ydmj , gameplay nu e pe gustul meu si ma enerveaza de ma dor si radacinile firelor de par ... P.S. CUM **** MEA DAU DE PAGINA AIA DE CACAT DE ACCOUNT MANAGEMENT ???????????????????????????????
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu am incercat As/Me si E/Me ideea e ca de fiecare data cand intru iau bataie ca hotii de cai ca romanii numa vorbesc dar nu am vazut nici unu sa joace , si pe langa asta mi se pare ciudat in pm sa iei bataie in 10 secude in 100 de jocuri , chiar asa sunt unii super pro si toti restu super noobs ... nici nu sti ce e acolo is pa ...
__________________ Putzintel mananci , Putzintel te caci , Putzintica treaba faci... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Cand vrei sa schimbi parola nu apesi butonu cu "I forgot my password". Si ghici de ce? Pt ca tu NU ai uitat-o, vrei doar s-o schimbi. Complicata rau interfata aia, tzz tzz. PS: z0mg GW iz teh sux0rzz!!1111oneoneeleven!!1shift+one!!1!
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ce-mi plac topicurile astea de bagare in seama. ![]() Ontopic: Daca tie nu iti place sau daca tu nu te descurci nu inseamna ca jocul e de c***t. PS: N-am jucat GW deloc pana acum, iar WoW am jucat vreo 3 zile dupa care m-am lasat.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
deci bre cunosc un club de net intreg de dinastea ca tine carora nu le place guild wars, joaca lineage 2 la greu , si cand mergeam acolo parca eram lupu` ntre oi....numa lvl 20 ce de kkt, toate armurile si armele la fel , si mai de kkt...e fun sa farmezi 2 luni sa iti faci nu stiu ce armura sa il rupi , te faci assassin si dupa aia sa vina altu sa iti rupa muia sa iti pice de pe tine ditamai armura ..gg tare fun, de pvp nu mai vb
__________________ Rank 12 n00b | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
GW is teh gayz000rssss playground FTW!!!!!!!!!111111 Fun este ca GW a avut anu asta numa 2.000 k (2 milioane) de unitati vandute si este numarul 1, Teh no.1, nr.1 in TOPul C3LoR mai bUne joaC3 OnLin3 iN TeH WorlD. Creca s-au scris enshpemii de reviewuri cu gameplayul din GW, puteai sa citesti inainte sa dai banii pe joc (s-au poate l-ai primit)...nu venii aici sa dai cu noroi pe noi (care preferam GW mai mult decat altele) ...e chestie de bun simtzorzzzzz. Daca te-ai aruncat in PVP fara sa intelegi mecanismul pe care functioneaza GW (skills, casting, recharging, self sustaining, energy management and sheit ftw), evident ca ai luat bataie in primele 14 secunde (creca un W/E te-ar fi executat in mai putin de 5 secunde). Deasta in GW sunt diferentiate 2 clase buni si foarte buni...restul sunt noobs=newbies.
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|