![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Aveti un mesmer? Vreti un "challenge"? Citeste!
Am dat de un post interesant aici: http://www.guildwarsguru.com/forum/s...php?t=10016640 Baietii organizeaza 1 vs. 1 cu o taxa de intrare de minimum 5k, se pot folosi numai skiluri de mesmer, etc. Cititi mai multe acolo pt regulament. Orthias, Tudy? va intereseaza? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Hmm.... nu pot refuza o provocare ca asta. Bineinteles ca o sa merg prima data ca spectator, sa vad cum joaca si ce face. Dupa aceea sa pot spune daca ma pot bate cu el sau doar asi arunca cei 5 k de pomana. Tipul e clar ca s-a pregatit mult pt asta si are multa experienta la 1 vs. 1. .. Ceea ce eu nu am. N-m jucat 1 vs. 1 decat odata sau de 2 ori. Si Tudy e falit. Nu are cei 5 k necesari :P | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Chestia interesanta este ca poti sa schimbi buildul dupa fiecare runda Eu as incerca un Skill denial: Echo[Elite] Arcane Thievery Arcane Larceny Deoarece ai voie sa folosesti numai skiluri de mesmer e clar ca ce furi de la el va fi tot skill (spell) de mesmer. Deci, cu putin noroc, el o sa aiba doar 5 skiluri pe bara in loc de 8 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
steve problema e ca poti sa furi acelasi skill de 3 ori -_-. Am incercat si impotriva unui toucher m-am trezit cu 3 OoB pe bara . Si de fiecare data cand am jucat asa *de fiecare data* am primit un duplicat in cele 3 furturi . So...in medie o sa scoti 2 skilluri cu posibilitate mare sa scoti doar 1.
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Stiu ca poti sa iei acelasi skill de 2 ori de asta am spus in postul meu anterior "cu putin noroc" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|