![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
si romance cate aveti ![]() ca sa trecem la lucruri mai serioase ...bine ati venit .sper sa veniti si voi in alianta .numa ca trebe vorbit cu conducerea ca 20 de persoane pt o ghilda sunt cam putini , dar tinand cont natura ei ...cine stie . in rest numai de bine
__________________ First Rule I Rule | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu stau si ma intreb cum s-au gasit. Si romani si 20 la numar. "LF Mesmer Migraine, r3+" "Pick me" "Ce nick ai, esti roman?" "Da. Vai, uite ca mai sunt romani in joc" "Esti homosexual?" "Da" "Vii la noi in ghilda?" "Guild, LFM, only Romanians, only gay"
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
In conditiile in care se joaca si copii Guild Wars consider ca nu e bine sa faceti o astfel de guilda. La astia mici v-ati gandit ? Parerea mea e ca trebuie lasate probleme secsuale in afara jocului. Bye bye si sa nu va usture fundu.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Hmm... o metoda inedita de self-advertising :-) Pina la urma chiar nu conteaza daca-s roz sau de alte culori. Conteaza ca toti sunt jucatori de GW. Orice altceva este irelevant. Chestia aia cu "stai sa vezi ca jocul asta e jucat si de copii" ... zau, ma faceti sa rid. De cind joc am auzit pe TS si am vazut pe chat suficient de multe elucubratii ca sa-mi dau seama ca nici vrsta , nici orientarea sexuala, nici nivelul intelectual nu conteaza. doar jocul conteaza. Nu mai tirziu de ieri, era unu' care confunda chatul aliantei cu o albie de porci. Asa ca ... Da' ca sa merg pe linia asta, uite, o provocare: ce-ar fi fost daca va trezeati cu o cerere de la Elton John, George Michael sau de la regretatul Freddie Mercury ? Ati mai fi debitat o perla ca aia cu copiii ? :-) Eu zic ca din contra :-) | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Eu zic ca de exemplu in World of Warcraft GM iti da ban de esti reclamat ca o dai pe tente sexuale la greu . Ca sa pastreze ratingul +13 . A fost banata chiar o ghilda de gay pe motivul de mai sus cu tot scandalul de rigoare. Asa ca poate iti vine tie sa rizi , da in wow iei un ban de nu te vezi daca incerci asa ceva. Nu cred ca astia cu GW au la rindul lor vreun interes sa isi strice ratingul si sa ajunga pe la Mature permitind astfel de chestii. Strica la vanzari.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|