Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-08-2006, 13:01   #1 (permalink)
Registered User

Lord Forcas's Avatar

Thread Closed ?

De ce ?
threadul cu ghilda de gay a fost inchis . eu inteleg ca nu e voie cu ghilda de gay in gw ca de ... e 13+ , dar totusi inainte sa se inchida thread-ul trebuia sa li se spuna oamenilor ca nu se poate si ca daca vor sa lase orientarea sexuala pt viata de zi ci zi si in joc sa intre intr-una dintre ghilde ca oricare alt jucator .
Dat fiind faptul ca nu e prima data cand un thread e inchis fara nici o explicatie as vrea si eu sa stiu pe ce criterii se face chestia asta ca sa nu ma mai minunez data viitoare . nu ar fi mai bine ca inainte de inchiderea threadului cel care l-a inchis sa explice si de ce s-a facut asta ? parerea mea .

Lord Forcas is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2006, 13:05   #2 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

"Moderatorii [...] detin dreptul de a inchide sau de a sterge orice discutie paralela, fara sa dea (in mod necesar) explicatii in momentul in care considera ca discutia nu aduce un plus de valoare forumului."

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2006, 13:32   #3 (permalink)
Registered User

Lord Forcas's Avatar

de acord cu tine , dar chiar nu aducea un plus de valoare? ....uite ca dupa thread-ul asta imi pun si eu problema ca anumite chestii nu se pot face in joc ..pana la urma e 13+ . oricum 10x de raspuns ...din partea mea poti sa stergi threadul asta ; asta daca nu mai e si altcineva care sa aiba intrebari .

Old 15-08-2006, 13:42   #4 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Nu stiu de ce am vaga impresie ca singurul scop al thread-ului era sa se faca trolling. Userul care postase are un singur post pe tot forumul...

T U D Y is offline    Send Message via Google Talk to T U D Y Send Message via Xfire to T U D Y Reply With Quote
Old 15-08-2006, 13:50   #5 (permalink)
Registered User

Lord Forcas's Avatar

pai si eu cand am cumparat jocul mi-am facut user aici , pana atunci nu am avut. oricum sansele ca tu sa ia dreptate sunt de 90% , in fond daca nu era asa mai posta macar o data cu niste completari sau cine stie .

PS: bine ai revenit ...ti-am simtit lipsa

Old 15-08-2006, 14:05   #6 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

link pls

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2006, 10:11   #7 (permalink)
Registered User

Exista oameni care nu intreaba decat o singura data. Unii din bun simt, unii pentru ca-s prea obositi, unii ca n-au rabdare sau nu vad sensul repetitiei, etc.

Troll sau nu, omu' a intrebat, threadu' s-a inchis.
Pina la urma daca vrea/vor sa joace alaturi de oricine, va fi sufuicient sa puna un post in guild-request, fara "precizarile-care-duc-la-refuz" si cu asta basta.
Quest solved :-)

Mai nasol e ca daca am priceput eu bine, ei sunt deja grupati si singura chestie pe care o voiau era aderarea la alianta. O alianta care oricum are tendinte discriminatorii.

En fin, thread closed, treaba forumului.
A, vreti un troll ? :-)
Uite un troll: mi-ar face mare placere sa stiu ca nici un membru al aliantei nu e securist sau copil de securist.

marianalma is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2006, 11:40   #8 (permalink)
Registered User

raef olleh's Avatar

eu sunt...si securist si copil de securist si in plus chiar nu am chef sa joc GW cu Fifi si cu Pufi (i dont give a flying fuck about them atata timp cat isi tin treburile private pentru ei)

raef olleh is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules