![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Thread Closed ?
De ce ? threadul cu ghilda de gay a fost inchis . eu inteleg ca nu e voie cu ghilda de gay in gw ca de ... e 13+ , dar totusi inainte sa se inchida thread-ul trebuia sa li se spuna oamenilor ca nu se poate si ca daca vor sa lase orientarea sexuala pt viata de zi ci zi si in joc sa intre intr-una dintre ghilde ca oricare alt jucator . Dat fiind faptul ca nu e prima data cand un thread e inchis fara nici o explicatie as vrea si eu sa stiu pe ce criterii se face chestia asta ca sa nu ma mai minunez data viitoare . nu ar fi mai bine ca inainte de inchiderea threadului cel care l-a inchis sa explice si de ce s-a facut asta ? parerea mea .
__________________ First Rule I Rule | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
de acord cu tine , dar chiar nu aducea un plus de valoare? ....uite ca dupa thread-ul asta imi pun si eu problema ca anumite chestii nu se pot face in joc ..pana la urma e 13+ . oricum 10x de raspuns ...din partea mea poti sa stergi threadul asta ; asta daca nu mai e si altcineva care sa aiba intrebari .
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai si eu cand am cumparat jocul mi-am facut user aici , pana atunci nu am avut. oricum sansele ca tu sa ia dreptate sunt de 90% , in fond daca nu era asa mai posta macar o data cu niste completari sau cine stie . PS: bine ai revenit ...ti-am simtit lipsa
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Exista oameni care nu intreaba decat o singura data. Unii din bun simt, unii pentru ca-s prea obositi, unii ca n-au rabdare sau nu vad sensul repetitiei, etc. Troll sau nu, omu' a intrebat, threadu' s-a inchis. Pina la urma daca vrea/vor sa joace alaturi de oricine, va fi sufuicient sa puna un post in guild-request, fara "precizarile-care-duc-la-refuz" si cu asta basta. Quest solved :-) Mai nasol e ca daca am priceput eu bine, ei sunt deja grupati si singura chestie pe care o voiau era aderarea la alianta. O alianta care oricum are tendinte discriminatorii. En fin, thread closed, treaba forumului. A, vreti un troll ? :-) Uite un troll: mi-ar face mare placere sa stiu ca nici un membru al aliantei nu e securist sau copil de securist. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
eu sunt...si securist si copil de securist si in plus chiar nu am chef sa joc GW cu Fifi si cu Pufi (i dont give a flying fuck about them atata timp cat isi tin treburile private pentru ei)
__________________ ...it's your life...and it's ending one minute at a time. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|