![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| beastmaster
vreau shi eu un build bun de beastmaster care sa functioneze bine in random arena shi team arena thx. PS: am multe idei ( nu sunt batut in cap :P ) dar le vreau confirmate eventual de cineva care chiar joaca beastmaster , oricum oricine poate sa ishi dea cu parerea nu?
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Eu consider si minionii ca facind parte din categoria beasts ;-), dar daca ne referim strict la Ranger, atunci in loc de build am sa-ti ofer mai intai opinia unui alt jucator: "Rangeru' + pet e ca o juma' de caracter, dar care trebuie vindecat dublu." Da' daca tii mortis ..., eu zic asa: - pentru pet, n-ai incotro si va trebui sa "pierzi cel putin doua sloturi: unu' pentru "Charm Animal" si altu' pentru "Comfort Animal". Va trebui sa tii cont de faptul ca daca petu' crapa, pentru cateva secunde bune skill-urile tale vor fi inaccesibile. Dar... - daca vrei ca petu' sa aiba oarece sanse de autovindecare, atunci "Predator's Pounce" e un skill taman bun - cum intreruperea adversarului e de multe ori cheia marilor succese, de mare ajutor se poate dovedi "Disrupting Lunge" - daca vrei totusi sa dai cu inamicu' de pamint, atunci petu' poate ajuta foarte mult in acest sens. Poti alege bine-mersi intre "Bestial Pounce", "Pounce" si "Savage Pounce". Si daca dupa oricare din astea ii dai si-un "Bestial Mauling", atunci respectivu' are sanse mari sa stea mai mult pe jos ;-) - nu in ultimul rind, poti sa-l "intoxici". Ai la dispozitie "Poisonous Bite" care este cel putin la fel de eficient ca si skill-ul elite "Poison Arrow" (dar care tine de Marksmanship) - acu', tre sa mai faci si tu ceva (nu numa' petu') si fiindca tot n-ai ce face ;-), tragi cu arcu'. Dar ce "tragi" ? Pai poti alege sa devii "obsedat de intreruperi" si atunci iti iei "Punishing Shot" [Elite], "Savage Shot" si "Distracting Shot". Sau poti alege doar unu' din astea plus doua cu damage mare cum sunt "Sundering Shot" si reciproca sa din Cantha, "Zojun's Shot" E clar ca in atribute va trebui sa pui tot ce ai la Beast Mastery, Expertise si Marksmaship Acestea fiind zise, uite ca n-a iesit chiar un build dictat mot-a-mot dar cred ca macar ti-ai facut o idee. P.S. Intrebarea ta nu necesita un thread nou. Era suficient s-o pui la "Intrebari si raspunsuri" | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Uite aici un build: http://www.gwshack.us/65bb8 O sa ai 2 skiluri de Beast Mastery cu recharge mare (Call of Protection si Call of Haste), deci attack-ul principal (Enraged Lounge) va da +44 dmg bonus (si e spamabil) Cele 2 Call-uri iti fac petul un fel de "killing machine" Brutal Strike e un fel de Final Thrust pentru BeastMaster, si e de asemenea spamabil. Self Heal: Troll Unguent. Sper ca am fost de ajutor. Nu am dat o lista de skiluri ca marianalma si nimic concret | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
nu intr-un build de beatsmaster nu trebuie sa tragi, cel putin nu tragi folosind skil.Buildul din linkul lui stevecelrau e superb ty much: [Enraged Lunge] [Brutal Strike] [Call of Haste] [Call of Protection] [Charm Animal] [Comfort Animal] [Troll Unguent] [Resurrection Signet] mai ramane o intrebare ELE/R pentru energysotrage la maxim + energy regen mai bun( asta tinand cont ca buildul se bazeaza pe spamat Enraged Lounge shi Brutal strike) dar defense mai mic sau R/oricealtceva cu un defense mai mare shi energy/energy regen mai mic
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
As merge pe Ranger. Tu o sa "spamezi" (folosesti mai des) doar skilurile de attack. Daca te uiti pe buildul de pe GWSHACK (prea tare site-ul pt GW builds) o sa vezi ca, datorita expertizei: Enraged Lunge - costa 2 energy Brutal Strike - costa 5 energy Deci probleme cu energia nu o sa ai ca Ranger. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
then ranger will be ! ![]() PS: chiar e super tare gwshack.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|