![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
De ceva vreme (de cand cu scrimmage) m`a tot macinat ideea unui concurs serios, local (RO) de gvg 4v4. Pot spune ca acum sunt foarte aproape de a avea o baza pentru a a`l face. Si anume, am gasit o sala dispusa sa ne ajute cu asa ceva (probabil singura sala din tara unde se joaca GW in fiecare zi si care are peretii decorati cu postere din Prophecies), sunt dispus sa umblu dupa sponsorizari, ba mai mult sper sa fac rost de sponsorizare de la cel putin o firma mare din domeniul calculatoarelor "(retail), la care am ceva pile si imi propun sa merg cu jalba`n protap la tnt games si la NCSoft Romania pentru a obtine o sponsorizare. In mare ideea ar fi cam asa: 32 de playeri, o sala de net, o zi intreaga la dispozitie, 8 echipe de 4, 2 grupe de 4 echipe, castigatorii grupelor joaca finala, cel mai bun din 3 meciuri de gvg 4v4 pe un gh prestabilit, castigatorul este cel ce indoaie lordu echipei adverse sau ii duce pe toti adversarii la 60 dp sau in imposibilitate de res. Premii as merge pe componente pc si preorderuri/pachete Nightfall. Sper sa am posibilitatea de a procura 4 Zboard cu fata de Factions pentru primu loc, 4 mousi Ergo525 (laser gaming mouse) pentru locu 2 si macar cate un preorder de fiecare pentru cei 8 din primele 2 clasate. Asta depinde de cum reusesc sa obtin sponzorizare. A doua varianta ar fi cea a taxei de inscriere, ceva in jurul a 400 000 lei/caciula, cu premii luate din toti banii. Concursul ar avea loc in Bucuresti, la o data stabilita de comun acord cu toti cei ce vor veni. Intrebarea cea mare ... care se combina ? Voi edita postu asta pe masura ce se anunta oamenii cu numarul pe care il avem pana acum. Nu uitati, ca sa putem obtine sponzori avem nevoie de interes. Daca am parte de interes din partea voastra pot obtine. Oameni pana acum [8]
__________________ Hexual Orgies ftw Last edited by bratosincatalin; 31-08-2006 at 16:22.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pana acum e bine, in 3-4 ore s`au anuntat 2 in afara de cei 5 care ne`am gandit la asta (nu sunt din alianta in afara de mine si cineva din SoR, deci e loc de mai multi oameni). Anuntati`va fiendlistu daca mai stiti alti romani ce nu`s in alianta sau n`au habar de forumu asta si bagatii la inaintare Cooks, nu stiu ce sa zic, eu as merge pe trasu echipelor din caciula, dar daca lumea nu e de acord, vom face echipe prestabilite. Trasu din caciula mi se pare totusi mai fair
__________________ Hexual Orgies ftw | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
[...] "Asta-i tinta ... Spike in 3... 2...1" [...] [...] "...vezi ca da cu catapulta !" [...] [...] "Bai nene, iar ati uitat sa luati thief-u' ?" [...] Ma intreb cum naiba o sa se auda toate astea intr-o sala in care joaca ambele echipe ;-) | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| @stevecelrau nu am zis ca o se traga din caciula ci doar ca ar fi fair. @marianalma sala respectiva are, culmea, 7 camere diferite, fiecare cu minim 5 calculatoare, deci se pot juca mai mult de 1 meci simutan fara sa existe probleme de comunicare @toti deci steve si marian va anuntati astfel prezenta ??
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Nu cred ca ar fi mai fair trasul din caciula. Ar fi absurd, pici in echipa cu 3 care nu au habar de joc, si in alta echipa sunt vishnu, rassa si steve. Ideea ar fi sa ne facem noi echipele, sa putem sa venim cu o strategie gata pusa la punct, cu un build pus la punct etc. Ar fi un fel de random arenas cu premii
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 Location: bucharest |
Doar 8 echipe de 4>>>>32 de playeri....cred k se poate si mai bine in Romania dar vorba lu marianalma sa stai unu langa altul la calculator intro sala prea suna a counter,,vezi k e dupa cutie dai grenada'' si poate daca merge treaba de ce sa nu se faca prin mai multe orase.....om trai si om vedea(oare)
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Fratilor parerea mea e sa merem la NCSoft Romania, sa ne legam cu lanturi de porti si sa tipam ca disperati k vrem sponsorizare sau sai amenintam ca ne omoram dak nu ne aranjeaza mica noastra competitie Dar desigur astai doar parerea mea... dak se face yo vin. Si sar putea sai mai tarasc si pe ink 2 dupa mine(tot dependenti k mine )Malek the Slayer lvl 12481264782 super hero ![]() GW RULZ SCREW WOW :fuckoff:
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
![]() Acum serios, daca chiar vreti egalitate facem draft conform regululor ANet. Asta presupune o traducere cat mai exhaustiva ca sa aiba timp lumea sa invete ce e ala. http://www.guildwars.com/competitive...amentrules.php aici sunt regulile la sectiunea Limited Play.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Si ar mere si o echipa sau 2 din provincie, care sa joace pe net, fara sa fie acolo, deoarece sunt sigur oameni care sa doreasca acest lucru, sau de fapt sa castige ceva.(Scorpse, MAv, Jelly, Tudy, EU, etc) PS.1. MAcar puneti un web cam sa va vedem. 2. Facem o echipa din friends of the alliance?
__________________ Still Teh Nobb | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
in primul rand va multumesc pentru suport sa inteleg ca o sa ramana cu echipe prestabilite despre mersul la tnt games/NCSoft am promis ca ma ocup eu, ma ocup eu dar apreciez ajutorul oricui are pile, cunostinte, o intrare. NCSoft Romania exista, iar daca vrei sa ii gasesc nu trebuie decat sa ma duc la sediul tnt games. despre cei din provincie care sa joace off premises, se poate banuiesc, dar repet, nu cred ca obtin sponsori daca nu se stang multi in acelasi loc. Alta varianta e sa platim toti o taxa de inscriere pentru premii. O sa mai discutam depre prietenii aliantei, of course, aduceti pe oricine poa sa vina,fie el de orice culoare, nationalitate, religie, sex. Daca sunt si straini e si mai bine. Keep it coming! Catre oricine de la Computergames care citeste threadul asta si poate veni cu idei, ajutor, pile ... come forward and speak your mind
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|