Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-08-2006, 10:43   #1 (permalink)
Registered User

bratosincatalin's Avatar

Thumbs up Concurs local de GW 4v4 scrimmage gvg

De ceva vreme (de cand cu scrimmage) m`a tot macinat ideea unui concurs serios, local (RO) de gvg 4v4. Pot spune ca acum sunt foarte aproape de a avea o baza pentru a a`l face. Si anume, am gasit o sala dispusa sa ne ajute cu asa ceva (probabil singura sala din tara unde se joaca GW in fiecare zi si care are peretii decorati cu postere din Prophecies), sunt dispus sa umblu dupa sponsorizari, ba mai mult sper sa fac rost de sponsorizare de la cel putin o firma mare din domeniul calculatoarelor "(retail), la care am ceva pile si imi propun sa merg cu jalba`n protap la tnt games si la NCSoft Romania pentru a obtine o sponsorizare.
In mare ideea ar fi cam asa: 32 de playeri, o sala de net, o zi intreaga la dispozitie, 8 echipe de 4, 2 grupe de 4 echipe, castigatorii grupelor joaca finala, cel mai bun din 3 meciuri de gvg 4v4 pe un gh prestabilit, castigatorul este cel ce indoaie lordu echipei adverse sau ii duce pe toti adversarii la 60 dp sau in imposibilitate de res.
Premii as merge pe componente pc si preorderuri/pachete Nightfall. Sper sa am posibilitatea de a procura 4 Zboard cu fata de Factions pentru primu loc, 4 mousi Ergo525 (laser gaming mouse) pentru locu 2 si macar cate un preorder de fiecare pentru cei 8 din primele 2 clasate. Asta depinde de cum reusesc sa obtin sponzorizare. A doua varianta ar fi cea a taxei de inscriere, ceva in jurul a 400 000 lei/caciula, cu premii luate din toti banii.
Concursul ar avea loc in Bucuresti, la o data stabilita de comun acord cu toti cei ce vor veni.
Intrebarea cea mare ... care se combina ? Voi edita postu asta pe masura ce se anunta oamenii cu numarul pe care il avem pana acum. Nu uitati, ca sa putem obtine sponzori avem nevoie de interes. Daca am parte de interes din partea voastra pot obtine.

Oameni pana acum [8]

Last edited by bratosincatalin; 31-08-2006 at 16:22..

bratosincatalin is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2006, 14:49   #2 (permalink)
Gamer din '98

Coocks's Avatar

Vin monk -_-

Coocks is offline    Send Message via Xfire to Coocks Reply With Quote
Old 31-08-2006, 14:57   #3 (permalink)
Gamer din '98

Coocks's Avatar

Dar pot sa-mi aleg eu echipa ? Sau joc cu 3 persoane random ?

Old 31-08-2006, 15:14   #4 (permalink)
Registered User

Super idee!!!! I'm in!

Vishnu is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2006, 15:33   #5 (permalink)
Registered User

bratosincatalin's Avatar

pana acum e bine, in 3-4 ore s`au anuntat 2 in afara de cei 5 care ne`am gandit la asta (nu sunt din alianta in afara de mine si cineva din SoR, deci e loc de mai multi oameni). Anuntati`va fiendlistu daca mai stiti alti romani ce nu`s in alianta sau n`au habar de forumu asta si bagatii la inaintare
Cooks, nu stiu ce sa zic, eu as merge pe trasu echipelor din caciula, dar daca lumea nu e de acord, vom face echipe prestabilite. Trasu din caciula mi se pare totusi mai fair

Old 31-08-2006, 15:45   #6 (permalink)
PUPY

stevecelrau's Avatar

Quote:
Originally Posted by bratosincatalin
pana acum e bine, in 3-4 ore s`au anuntat 2 in afara de cei 5 care ne`am gandit la asta (nu sunt din alianta in afara de mine si cineva din SoR, deci e loc de mai multi oameni). Anuntati`va fiendlistu daca mai stiti alti romani ce nu`s in alianta sau n`au habar de forumu asta si bagatii la inaintare
Cooks, nu stiu ce sa zic, eu as merge pe trasu echipelor din caciula, dar daca lumea nu e de acord, vom face echipe prestabilite. Trasu din caciula mi se pare totusi mai fair
In cazul asta cade ideea a doua - punem toti bani si "winner takes all". De ce? Pt ca nu mi-as baga banii stiind ca as cadea cu cineva care ar zice: "Diversion? Ce-i asta?!?"

stevecelrau is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2006, 15:45   #7 (permalink)
Registered User

[...] "Asta-i tinta ... Spike in 3... 2...1" [...]
[...] "...vezi ca da cu catapulta !" [...]
[...] "Bai nene, iar ati uitat sa luati thief-u' ?" [...]

Ma intreb cum naiba o sa se auda toate astea intr-o sala in care joaca ambele echipe ;-)

marianalma is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2006, 16:05   #8 (permalink)
Registered User

bratosincatalin's Avatar

@stevecelrau nu am zis ca o se traga din caciula ci doar ca ar fi fair.

@marianalma sala respectiva are, culmea, 7 camere diferite, fiecare cu minim 5 calculatoare, deci se pot juca mai mult de 1 meci simutan fara sa existe probleme de comunicare

@toti deci steve si marian va anuntati astfel prezenta ??

Old 31-08-2006, 16:09   #9 (permalink)
Registered User

In principiu si eu ma bag daca se baga vishnu . Dar nu zic sigur pana nu stiu data si ora.

rassallah is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2006, 16:15   #10 (permalink)
Registered User

bratosincatalin's Avatar

data si ora o stabilim de comun acord

Old 31-08-2006, 18:47   #11 (permalink)
Gamer din '98

Coocks's Avatar

Nu cred ca ar fi mai fair trasul din caciula. Ar fi absurd, pici in echipa cu 3 care nu au habar de joc, si in alta echipa sunt vishnu, rassa si steve. Ideea ar fi sa ne facem noi echipele, sa putem sa venim cu o strategie gata pusa la punct, cu un build pus la punct etc. Ar fi un fel de random arenas cu premii

Old 31-08-2006, 22:25   #12 (permalink)
Registered User

Eu vin daca este cu echipa facuta dinainte, desigur conteaza si cine mai este pe aici + dispus sa joace cu mine in team

azertiti is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2006, 23:03   #13 (permalink)
Registered User

Sunt dispus sa joc cu 3 care nu au xp de gvg Coocks:P

Vishnu is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2006, 04:53   #14 (permalink)
Registered User

Doar 8 echipe de 4>>>>32 de playeri....cred k se poate si mai bine in Romania dar vorba lu marianalma sa stai unu langa altul la calculator intro sala prea suna a counter,,vezi k e dupa cutie dai grenada'' si poate daca merge treaba de ce sa nu se faca prin mai multe orase.....om trai si om vedea(oare)

simpson is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2006, 06:03   #15 (permalink)
Registered User

Talking

Fratilor parerea mea e sa merem la NCSoft Romania, sa ne legam cu lanturi de porti si sa tipam ca disperati k vrem sponsorizare sau sai amenintam ca ne omoram dak nu ne aranjeaza mica noastra competitie
Dar desigur astai doar parerea mea... dak se face yo vin. Si sar putea sai mai tarasc si pe ink 2 dupa mine(tot dependenti k mine )

Malek the Slayer lvl 12481264782 super hero
GW RULZ SCREW WOW :fuckoff:

Calau90 is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2006, 08:39   #16 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Calau90
Fratilor parerea mea e sa merem la NCSoft Romania, sa ne legam cu lanturi de porti si sa tipam ca disperati k vrem sponsorizare sau sai amenintam ca ne omoram dak nu ne aranjeaza mica noastra competitie
Dar desigur astai doar parerea mea... dak se face yo vin. Si sar putea sai mai tarasc si pe ink 2 dupa mine(tot dependenti k mine )

Malek the Slayer lvl 12481264782 super hero
GW RULZ SCREW WOW :fuckoff:
Ia-o inainte si cand gasesti NCSoft Romania ma anunti si pe mine ca vin si eu

Acum serios, daca chiar vreti egalitate facem draft conform regululor ANet. Asta presupune o traducere cat mai exhaustiva ca sa aiba timp lumea sa invete ce e ala.

http://www.guildwars.com/competitive...amentrules.php

aici sunt regulile la sectiunea Limited Play.

rassallah is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2006, 14:37   #17 (permalink)
Registered User

King Abadon's Avatar

Si ar mere si o echipa sau 2 din provincie, care sa joace pe net, fara sa fie acolo, deoarece sunt sigur oameni care sa doreasca acest lucru, sau de fapt sa castige ceva.(Scorpse, MAv, Jelly, Tudy, EU, etc)

PS.1. MAcar puneti un web cam sa va vedem.
2. Facem o echipa din friends of the alliance?

King Abadon is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2006, 22:35   #18 (permalink)
Registered User

bratosincatalin's Avatar

in primul rand va multumesc pentru suport
sa inteleg ca o sa ramana cu echipe prestabilite
despre mersul la tnt games/NCSoft am promis ca ma ocup eu, ma ocup eu dar apreciez ajutorul oricui are pile, cunostinte, o intrare. NCSoft Romania exista, iar daca vrei sa ii gasesc nu trebuie decat sa ma duc la sediul tnt games.
despre cei din provincie care sa joace off premises, se poate banuiesc, dar repet, nu cred ca obtin sponsori daca nu se stang multi in acelasi loc. Alta varianta e sa platim toti o taxa de inscriere pentru premii. O sa mai discutam
depre prietenii aliantei, of course, aduceti pe oricine poa sa vina,fie el de orice culoare, nationalitate, religie, sex. Daca sunt si straini e si mai bine.
Keep it coming!

Catre oricine de la Computergames care citeste threadul asta si poate veni cu idei, ajutor, pile ... come forward and speak your mind

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules