![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
cum zice si titlu...am probleme cu jocu....deci ma jucam linistit GW ca de obicei si azi-noapte pe la ora 3 parca incep sa am un lag infect cum nam mai avut niciodata,bun ies din joc ma duc la culcare;ma scol deschid calculatoru,ma bag in joc si ce vad.....acelasi lag infect...bun zic ca cine stie ce drac o fi avand si ma gandesc sa reinstalez jocu....bag primu cd instaleaza,bag al doilea instaleaza si incepe sa faca updateul de dinaintea terminarii instalarii....si spre mirarea mea vad ca descarca la o viteza de exact 1kb/sec constant,in timp ce restul aplicatiilor care utilizeaza netu nau nici o problema aveti vreo sugestie ce as putea sa fac? ps sunt din baia mare daca are vreo legatura cumva | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
dah...am intrat si pe guru siam vazut ca si altii au probleme...deci cel mai probabil au probleme serverele anet
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest Last edited by Dad Savage; 09-09-2006 at 07:59.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
![]() pentru mine rds e ftw
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
treaba ii ca kkturile astea o inceput odata cu eventu si sper sa se termine odata cu el
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ffs....same caca
|
| | #16 (permalink) | ||
|
ii de kkt ca te si tin in ceata asta....am vazut si pe guru o gramada de oameni ce nu mai pot juca calumea cai tot arunca afara cu eroarea asta 07(care dupa ce spun aia de la anet ii cauzata de probleme de partea clientului...ceea cei cam sinistru si din cate cred eu neadevarat) numa sambata au postat pe site-ul oficial la network news(linkul ce lam dat mai sus)ca au ceva probleme cu ceva data servers din LA...ca sau supra-incalzit.....email leam dat si acelasi raspuns ca la altii...i vina mea nu a lor....i vina mea ca din senin nam mai putut juca gw asta e..stam si asteptam
|
| | #19 (permalink) | ||
|
intrati pe guru si vedeti ca is si de prin alte tari oameni cu aceleasi probleme....si nush daca o ajuns rds si pe la ei
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|