![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Bogatii in gw :)
Am facut acest thread ca sa vad fiecare ce avere aveti. in aceste moment am ~150 ecto +1 armura fow +ceva arme dragute (cu toate ca acum 2 saptamani am luat un scamm de 50 ecto :|) ...(majoritatea facuti cu ajutorul lui abadon lui ii datorez da si el mie :P) Last edited by dracoandrei; 09-09-2006 at 11:47.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
exista ebay pt bogatie peste noapte....am vazut ca se vindea cu 40$ milionu...livrare in max 30 minute lolz: bani astia precis fiind facuti cu boti eu personal am cateva scanduri si vreo 1k la cutie ![]() in plus,nam nici un interes in fow armor deci nu cred co sa strang nush ce bani in viitor...mai mult ma intereseaza titlurile
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Am si eu ruga la voi.I-mi puteti explica si mie asa mai babeste mai exact cum sa ma imbogatzesc si eu.Ca ma tot chinui sa fac questuri si degeaba.Strang ce strang si degeaba ca se duc numai decat.Dexi care sunt sfaturile vostare.Legat de farmuri....Nu am inteles mai nimik din ce am citit mai sus.Mersi
__________________ No slots Available....-->F**K slots buy original | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| http://gw.gamewikis.org/wiki/Category:Farming_builds http://www.guildwarsguru.com/forum/s...php?t=10038096 ca sa adaug..in jocu asta questurile nus facute pt bani
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
dude....aleas builduri de farm(adica o combinatie de skilluri care sa iti permita sa faci farm intrun anumit loc si sa tot faci bani)....asta gasesti pe site-urile alea...si farmingu se incepe numa dupa lvl 20 si numa cu armura de max AL...daca nu intelegi nici asa mai joaca-te si in timp o sa vezi
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|