![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Doriti sa va mutati in ghilda Spirits of Romania? | |||
| Da! Vreau sa fiu intr-o ghilda activa si competitiva. | | 8 | 61.54% |
| Nu ma intereseaza. Prefer sa ma joc singur. | | 4 | 30.77% |
| Nu! Eu voi ramane in ghilda orice s-ar intampla! | | 1 | 7.69% |
| Voters: 13. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Fuziune Dudele Acre cu Spirits Of Romania
Cum puteti stii asta nu este prima fuziune facuta. Fuziunile se fac deobicei cand doua ghilde(una mai mare si una mai mica) se unesc intr-o ghilda activa si puternica. S-a facut fuziune Dudele Mici&Spirits of Romania. Apoi toti care nu vroiau sa faca gvg in fiecare seara(cand erau online) s-au mutat in SoR. O alta fuziune a fost Dudele Verzi cu Dudele Dulci pentru a putea juca gvg mai des pentru ca nu erau oameni s-au mutat toti in Dudele Dulci. La momentul actual SoR e compusa din 15%persoane care joaca pvp foarte bine si la pve deja au armura fow sau au 4 caractere, 35% oameni care joaca gvg in mod normal(ziua pve si seara mai fac pvp), 30% jucatori de pve only 15%jucatori noi sub o luna si 5% farmeri inraiti.Scopurile ghildei sunt: -sa fim organziati ca sa formam o comunitate activa -sa ne simtim bine -sa ajutam oameni noi sa avanseze -sa facem pvp&pve organizat in fiecare seara dupa 8pm, -sa avem in mod constant 20000 luxon faction -sa fim in ladder(top 900) Momentan sunt 50 de membrii sub 2 sapt afk, avem 140k alliance faction si suntem pe locul 418.Seara avem online vreo 12 oameni. Vream sa ne unim cu voi pentru a fi o guilda si mai activa cu perspective nelimitate.Apopo avem si un cape foarte nice care seamana cu stema tarii. Acum din cate stiu unii dintre voi sunteti cam idividualisti si ghilda voastra a inceput sa moara. Va oferim posibilitatea sa veniti la noi.Toti isi vor pastra ce statut au avut in ghilda(membru sau ofiter).Ghilda va ramane in alianta pe post de storage de membrii inactivi(care in ghilda sunt afk de >4sapt). Acum totul depinde de voi. Se va vota si se vor trage concluzile: -la poll-ul de pe acest topic -sambata seara la ora 8 pm Cei care nu sunt siguri ca pot intra sambata sunt rugati sa voteze aici si sa lase un post cu motivul votului. Votati cu atentie si nu lasati mandria personala/supararea pe unii membrii/efectul de turma/altceva sa va infuenteze votul. Va asteptam! Pentru mai multe informatii ign:"Ingerasul Meu". Last edited by andrei_the_wise; 18-09-2006 at 02:56.. Reason: am gresit un caps lock si niste cuvinte | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Stiu ca mai exista unul!
A mai fost postat unul care acum este rugat sa fie sters pentru ca s-a interpretat gresit de phoenix(conteaza mult cum te exprimi ce oferi si ce ceri). Am discutat cu phoenix si acum la status la ei sunt trimisi aici.Inca o chestie daca nu sunteti cu un acount din Dudele Acre nu participati la poll. PS:Sper ca ultimele reply-uri(inclusiv asta) sa fie sterse pentru a nu crea confuzie. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti |
Eu cred ca numele de Dudele Acre ar trebui sa ramana, chiar daca acum nu mai este mare activitate aici. A fost prima duda si printre primele ghilde din Romania. In alta ordine de idei, eu sunt in principiu de acord cu fuziunea, dar sa se pastreze numele de Dudele Acre. Leeveeu Andrei, ofiter in Dudele Acre
__________________ Serieux dans nos affaires | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Rassallah numele ramane si ghilda ramane si veti avea 30 de invituri&membrii afk de mai mult de 4 sapt dar se vor muta oamenii activi iar cand vom fi in SoR prea multi activi si nu vom putea sa mai dam invite-uri pentru ca ultimul membru logat a fost acum 2 sapt atunci se face split inapoi in Acre. Daca vrei sa tii cu forta oamenii nu ma mai bag dar sa stii ca nu este corect fata de membrii. Si in legatura cu stansul oamenilor sa stii ca nu cred ca vor mai veni alte persoane decat daca isi iau acum jocul(nu-i vad pe multi facnd acest lucru) asa ghilda nu va deveni iar activa peste noapte fara ajutor. Si nu noi ne ne mutam la voi pentru ca suntem multumiti in ghilda. Apopo acum am vazut si eu reclama cu Bubulina. Dupa ce am citit-o am zambit si cred ca este un mod de succes si inteligent pentru ati vinde masina. Bafta!
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Stii doar ca ti-am dat mana libera, daca o sa am ceva de reprosat o sa iti reprosez in particular, nu pe forumuri.Te descurci bine, asa ca nu am nimic impotriva fuziunii. Go planet.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Buna alegere!
Desi cam putini au vizitat si votat acest poll majoritatea a decis ca ghilda sa faca fuziune cu SoR. Problema este ca in SoR avem apoximativ 100 de membrii (printe care 15 invite-uri). Se asteapta pana azi(duminica) la ora 9pm sa vedem daca mai da cineva accept apoi cei care nu au dat accept vor fi transferati in Dudele Acre ,cei din Dudele Mici afk de mai mult de 3saptamani vor fi mutati Acrecei de 2-3 saptamani in SoR. Toti din SoR de mai mult de 3 saptamani in Dudele Acre. Pe status la Acre se va lasa un mesaj de genul: Din cauza lipsei de activitate si neintrarea macar o data in joc intr-un interval de 3 saptamani ati fost mutat aici. Pentru a reveni intr-o ghilda activa trebuie sa vorbiti cu unul dintre: -pt pve (numele ofiterilor si leaderului din sor) -pt pvp(numele ofiterilor si leaderului din Dudele) Va multimim pentru cooperare si ne pare rau pentru acest inconvienient. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Am terminat transferu. Urmatorii nu au putut fii transferati deoarece: 1.) caracteru sub care erau inregistrati in fosta guilda nu mai exista daca se recunosc sa ceara invite : Ronie Coledan, Amarth Ned Naur, Piotr Liricul, Shade Of Ptah, Lady Ro (cica alta guilda), Mad Lilos, Chubaka Wookie, 2.) erau ofiteri si nu am putut sa le dau kick si reinvite. Ofiterii sa-mi dea pm sa iasa si primesc invite in SoR si ofiter status. (am screenshot). Cost momentan al transferului vreo 5,7 platinum (Andrei 1,4k, eu 2,8k, Immer 1,5k).
__________________ Cumpar CD-key Pre-order Factions & Prophecies! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|