Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-09-2006, 01:56   #1 (permalink)
~db~

d3Cib3l's Avatar

Smile Rugaminte.... Doar PT NOOB's.....

As dori si eu daca se poate sa ma ajute si pe mine cine cu char.meu.Am un R/W dus in level 20.Am incercat si eu sa joc PVP si mi-am facut un alt personaj tot R.De cand sunt in SoR nu am apucat sa joc nici o misiune cu Guilda.Ce tre sa fac ca sa joc si cum pot sa avansez si eu in Joc.Intre ce ore se organizeaza intalnirile si cand se joaca?A incercat cineva sa sa-mi explice cum as putea sa fac si eu ceva bani dar nu am inteles prea bine.Spell-urile care ar fi cele indicate pt char.-ul meu si cum pot sa-i ofer un dmg mai mare? Deci daca se poate sa-mi explice cineva asa ca la cls 1-a as fi total recunoscator.Am sa revin cu alte intrebari pe parcurs.Multumesc.

d3Cib3l is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2006, 12:56   #2 (permalink)
Registered User

Ca pentru Clasa I ;-)

Pai s-o luam punctual:

a. Una din regulile de baza ale participarii la PvP (si GvG)) organizat este utilizarea unei aplicatii gen TeamSpeak (http://www.goteamspeak.com/)
Evident, ai nevoie de casti si microfon. Instalarea e foarte usoara. Setarile ti le spunem noi, online. E suficient sa intrebi pe Alliance Chat si sigur se va gasi cineva sa-ti spuna ce si unde sa setezi.
Odata setat si conectat, vei putea obtine informatii mult mai repede, de la cei conectati, prin viu grai.
Exista si exceptii, jucatori care au TeamSpeak, asculta dar nu pot vorbi. Chiar si asa, este extrem de importanta utilizarea aplicatiei.
Nu-i nici un fel de rusine, nu conteaza sexu', nici varsta. Poti pune intrebari timpite, daca se poata raspunde la ele vei capata un raspuns :-)
Nu mai zic ca uneori chiar si noi ne mai ducem "pe camp" si se lasa cu risete. Sau plinsete, depinde, dupa caz ;-) (Mai rar in ultima vreme ;-) ...)

b. Ca sa lamurim nitel si treaba cu "mi-a facut nu-stiu-ce-char-de-pvp" ...
Daca ne referim la misiunile gen Aspenwood sau Jade Quarry, atunci nu prea conteaza cu ce anume te duci in batalie. important este sa intelegi ca exista diferente intre un "build" de pve si unul de pvp.
Tot pentru clasa I, o explicatie: prin "build", cind ne referim la un singur personaj, se intelege ansamblul dintre skill-urile, armele si armurile cu care respectivul a a les sa joace la un moment dat. Pe de alta parte, cind ne referim la un "party-build", atunci e clar ca se ia in considerare "configuratia" completa a unui grup, luat ca intreg.

Subliniez asta pentru ca in partidele de GvG (Guild versus Guild), se folosesc astfel de builduri de grup. Respectivele builduri nu sunt batute in cuie, nici scrise in vreun manual. Ele sunt incercari ale cuiva de a configura o echipa cat mai puternica, cat mai flexibila, capabila sa functioneze eficient contra altor echipe care la rindul lor vin cu "idei/builduri/conceptii"

De multe ori se joaca cu echipe formate din jucatori adunati de la ghilde din alianta. Nu trebuie (dar este de preferat in interesul unei ghilde) ca intreaga echipa sa fie formata din jucatori "din interior". En fin...

In ce priveste GvG-ul, la noi, la SoR, se joaca mai putin avand in vedere ca SoR este o ghilda pregatitoare. In mod curent, SoR si Dudele Mici joaca in ultima vreme doua builduri. Unul al lui Andrei si altul al lui Rassa. Cele doua builduri, cu explicati despre configuratie si despre cum ar trebui sa fie folosite, sunt publicate pe forumul celalalt (... :-) ...) (http://gw.computergames.ro/)

Cel al lui Andrei a fost botezat "The New Pressure Spike Build" si se gaseste postat la http://gw.computergames.ro/viewtopic...=asc&&start=45

Cel al lui Rassa a fost botezat "Rassallah's degen-semi spike build" si se gaseste la http://gw.computergames.ro/kb.php?mo...61b8579635b3ad

Treaba sta in felul urmator: daca un jucator intentioneaza sa joace GvG atunci el va trebui sa studieze buildul pe care-l joaca ghilda la momentul respectiv, sa-si aleaga de acolo un personaj si sa se asigure ca-l poate construi si utiliza. Rar, se admit si exceptii de la o configuratie 100% conforma cu buildul publicat. Asta pentru ca intr-un build corect alcatuit, fiecare skill al fiecarui jucator isi are rolul bine definit. Dar repet, se admit totusi exceptii.

In orice caz, daca vrei sa studiezi mai bine treba cu buildurile aliantei, gasesti informatii pe pagina cu Knowledge Base a celuilalt forum (http://gw.computergames.ro/kb.php?si...61b8579635b3ad)

Vei gasi acolo inclusiv builduri pentru farm, fiindca tot intrebai de unde sa faci rost de bani in joc ;-)

Looka Tmyboobz/Lotta Meanyunz
Ofiter SoR

marianalma is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2006, 15:35   #3 (permalink)
~db~

d3Cib3l's Avatar

Looka Tmyboobz/Lotta Meanyunz
Ofiter SoR
i o u big time. :d

d3Cib3l is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply