Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

View Poll Results: Vei cumpara Nightfall ?
Da, fac preorder 10 50.00%
Nu, astept sa se lanseze si apoi decid 8 40.00%
In mod cert nu o voi face 2 10.00%
Voters: 20. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-09-2006, 23:16   #1 (permalink)
Registered User

Nightfall preview s-a terminat

Intentia ANet a fost sa prindem gustul incat sa il si cumparam dupa. Sunt curios fiecare ce crede acum despre campania urmatoare si daca o va achizitiona.
Personal eu o vad ca pe inca un capitol de pve pe care il voi evita neavand ce face cu el oferind aproximativ 0 noutati pentru pvp. Stiu ca sunt 2 clase noi si cateva harti de gvg (care nici nu trebuie sa le ai daca leaderul detine Nighfall) dar nu mi se pare nici pe aproape suficient sa justifice pretul addon-ului cat al unui joc intreg. In weekend am jucat cel mult cateva ore pentru ca nu m-a atras nimic, se vedea clar intentia de a se axa pe pve si a devenit rapid plictisitor....
Desigur acestea sunt doar parerile proprii si in locul unui atac la ele prefer sa le aud si pe ale altora

azertiti is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 00:55   #2 (permalink)

Phasola's Avatar

daca e plin de bug-uri cum a fost in eventu asta il iau sigur

Phasola is online now    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 01:08   #3 (permalink)
Registered User

raef olleh's Avatar

ca sa ramai competitiv in pvp va trebui sa il cumperi din pacate....la cat pve am facut eu imi vine sa mor de ras cand ma gandesc ca nici macar nu am terminat O DATA factions.

raef olleh is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 01:26   #4 (permalink)
Registered User

sa vad cum fac cu banii..paragonu barbat are tendinte grave spre homosexualitate si pare travestit..femeia,un fel de beyonce..skillurile is interesante insa nu e stilu meu sa fiu ajutator pt ceilalti..dervishul e misto de tot,are stilul de reaper plus skilluri de nota 10..

Raius is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 09:08   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by raef olleh View Post
ca sa ramai competitiv in pvp va trebui sa il cumperi din pacate....la cat pve am facut eu imi vine sa mor de ras cand ma gandesc ca nici macar nu am terminat O DATA factions.
Poti sa fii competitiv avand si celelalte 8 clase. Atata timp cat nu este toata echipa formata din caracterele noi (primare sau secundare) nu te opreste nimeni sa joci altceva. Poate vad paragonway in viitorul apropiat
Da ce crezi ca eu am terminat factions ? Sau ca in prophecies am terminat Sorrow's furnance, underworld si care mai era de asa ceva ca nici nu imi vine in minte numele ? Nu am facut-o...si cea mai scumpa armura de pe caracterele mele de pve este luata din Droknar, evident cea mai ieftina de acolo La arme deja era grav ca nu am gasit un staff cu +10 energy la cel mai jucat caracter, cu care capturam elites.
@Phasola: dream on

azertiti is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 09:12   #6 (permalink)
Registered User

Eu il cumpar pentru skillurile de PvP si pentru paragonul cu freza de '60 pe care o sa mi-l fac, si o sa trec prin PvE cu skillul "Can't Touch This!" ca singurul skill pe bara.

rassallah is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 12:17   #7 (permalink)
Registered User

Am luat deja preorderu'

Am luat deja preorderul dupa ce am jucat aproape tot ce se putea juca in timpul eventului.
- Mediu nitel mai bine controlat, grafica superioara
- In ce priveste eroii, era suficient sa faca totul raportat la henci, ca tot erau pe-acolo ;-). Dar merge si asa, decat nimic.
- Desi sunt fan al "statului la distanta" dervishul mi se pare a fi super. Nu prea se poate sta in jurul lui ;-) Ceea ce e bine atat pentru PvE cat si pentru PvP
- Inca o tona de skill-uri. Pina la urma lumea va intelege ca e mai bine sa te specializezi pe una-doua meserii decat sa-ti faci cite un char din fiecare profesie dar sa n-ai habar sa joci niciunu' ca lumea ;-)
- Poate pica si mult ceruta Auction House
- Imi pare rau ca problemele legate de Collector's Ed. se pare ca raman valabile. Romania nu-i pe lista de distributie. Spre deosebire de Factions, pe asta l-as fi luat in varianta CE. Pentru figurina :-)

marianalma is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 12:24   #8 (permalink)

Phasola's Avatar

pimp ele > cant touch this

Phasola is online now    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 14:55   #9 (permalink)
Gamer din '98

Coocks's Avatar

Primele impresii :

Dervishii nu mai sunt atat de overpowered cum erau in pvp event, prin simpla nerfare a CoP-ului.
Caractere versatile, foarte interesant sa joci cu ele in PvE, skillurile aduc ceva nou jocului.
Noul sistem de eroi este extrem de folositor, in special pt faptul ca le poti pune skilluri deblocate de tine in PvP (UAX ftw)
Paragonul va fi nelipsit in GvG/tomb de la lansare, sunt sigur de asta, se va juca cu 2 monci si un paragon de suport. Pur si simplu are prea mult skilluri folositoare.

Cam atat, asteptam lansarea

Coocks is offline    Send Message via Xfire to Coocks Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules