![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Vei cumpara Nightfall ? | |||
| Da, fac preorder | | 10 | 50.00% |
| Nu, astept sa se lanseze si apoi decid | | 8 | 40.00% |
| In mod cert nu o voi face | | 2 | 10.00% |
| Voters: 20. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Nightfall preview s-a terminat
Intentia ANet a fost sa prindem gustul incat sa il si cumparam dupa. Sunt curios fiecare ce crede acum despre campania urmatoare si daca o va achizitiona. Personal eu o vad ca pe inca un capitol de pve pe care il voi evita neavand ce face cu el oferind aproximativ 0 noutati pentru pvp. Stiu ca sunt 2 clase noi si cateva harti de gvg (care nici nu trebuie sa le ai daca leaderul detine Nighfall) dar nu mi se pare nici pe aproape suficient sa justifice pretul addon-ului cat al unui joc intreg. In weekend am jucat cel mult cateva ore pentru ca nu m-a atras nimic, se vedea clar intentia de a se axa pe pve si a devenit rapid plictisitor.... Desigur acestea sunt doar parerile proprii si in locul unui atac la ele prefer sa le aud si pe ale altora | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
sa vad cum fac cu banii..paragonu barbat are tendinte grave spre homosexualitate si pare travestit..femeia,un fel de beyonce..skillurile is interesante insa nu e stilu meu sa fiu ajutator pt ceilalti..dervishul e misto de tot,are stilul de reaper plus skilluri de nota 10..
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Da ce crezi ca eu am terminat factions ? Sau ca in prophecies am terminat Sorrow's furnance, underworld si care mai era de asa ceva ca nici nu imi vine in minte numele ? Nu am facut-o...si cea mai scumpa armura de pe caracterele mele de pve este luata din Droknar, evident cea mai ieftina de acolo La arme deja era grav ca nu am gasit un staff cu +10 energy la cel mai jucat caracter, cu care capturam elites.@Phasola: dream on | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Am luat deja preorderu'
Am luat deja preorderul dupa ce am jucat aproape tot ce se putea juca in timpul eventului. - Mediu nitel mai bine controlat, grafica superioara - In ce priveste eroii, era suficient sa faca totul raportat la henci, ca tot erau pe-acolo ;-). Dar merge si asa, decat nimic. - Desi sunt fan al "statului la distanta" dervishul mi se pare a fi super. Nu prea se poate sta in jurul lui ;-) Ceea ce e bine atat pentru PvE cat si pentru PvP - Inca o tona de skill-uri. Pina la urma lumea va intelege ca e mai bine sa te specializezi pe una-doua meserii decat sa-ti faci cite un char din fiecare profesie dar sa n-ai habar sa joci niciunu' ca lumea ;-) - Poate pica si mult ceruta Auction House - Imi pare rau ca problemele legate de Collector's Ed. se pare ca raman valabile. Romania nu-i pe lista de distributie. Spre deosebire de Factions, pe asta l-as fi luat in varianta CE. Pentru figurina :-) | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Primele impresii : Dervishii nu mai sunt atat de overpowered cum erau in pvp event, prin simpla nerfare a CoP-ului. Caractere versatile, foarte interesant sa joci cu ele in PvE, skillurile aduc ceva nou jocului. Noul sistem de eroi este extrem de folositor, in special pt faptul ca le poti pune skilluri deblocate de tine in PvP (UAX ftw) Paragonul va fi nelipsit in GvG/tomb de la lansare, sunt sigur de asta, se va juca cu 2 monci si un paragon de suport. Pur si simplu are prea mult skilluri folositoare. Cam atat, asteptam lansarea
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|