![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| The future of boon prots
E clar ca ultimul update, a nerfat destul de rau boon protii, si arata oarecum niste intentii destul de clare ca aia mari nu prea agreaza aceasta clasa. Fiind inca tanar si plin de dorinte de afirmare in comunitatea GW, am zis sa incerc si eu un build de boon. E cam ciudat, dar ma gandesc ca merita macar incercat, sau macar o parere. L-am facut pe siteul aliantei Romanian Guild Wars Community - Log in pentru ca are suport pentru build creation. Acolo la pag 4 pe jos pe undeva, e buildul, va rog sa imi ziceti ce parere aveti, dar fara exagerari, pentru ca nu e complet. Doresc sa stiu cum ar putea fi imbunatatit.
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ah ? Air of Enchantment, asta am pus-o, pentru a face heal mult mai repede fara a pierde energy, astfel incat daca unul de-al tau e tinta unui spike, oricum o sa piarda mult hp, si atunci ii poti da un boost de hp destul de repede, economisand energy, astfel incat sa nu simti nevoia de energy(pentru ta mai toate solutiile de energy mng au fost nerfate rau)
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pai suntem 2 monci ce naiba .Daca esti tinta de spike, dai protective spirit, si faci heal ca orice boon. Daca ai elita aia, nu inseamna ca nu mai poti face heal ca oricare altu. Power drain e bun, nu am ce zice,l-am mai folosit,dar imi venea mai comod cu energy drain. eu ma gandeam la ceva care sa iasa din tipar.Oricum, ai 1/4 cast time la AoE , daca faci un combo rapid , ajungi la un 2/4 pentru ambele. Elita am pus-o ca o solutie ca sa mai economisesti mana, nu ca sa o spamezi. Tu continui sa faci heal ca orice boon, si pe la 20 energy, dai un AoE pe tinta cu less target si faci niste heal masiv pe ala. Nu e great, dar e o alternativa. PS: Stai linistit coocks ca o sa nerfeze si power drainul la urmatorul update, bat pariu pe o conserva
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|