![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nightfall review wanted (prize: CD-Key)
Cum nu mai sunt la curent de luni bune cu ce se intampla prin joc, m-am gandit ca ar tre' ca altcineva sa scrie review-u', daca vrem sa il avem pe site cat mai rpd. Doritorii sunt rugati sa ma contacteze si sa imi trimita o mostra sau un mini-review. Cine va fi ales va primi un CD-Key direct de la NCsoft. PS: Voi uni topicu' asta cu cel Sticky, insa nu acu'.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
buna ideea dar de ce oferiti cd key drept premiu?....persoana care va face review-ul evident ca nu mai are nevoie de cd key deci premiu inutil
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Il poa' vinde sau il da cadou. Eu as da CD-Key-u' inainte, da' cine imi garanteaza ca va iesi un review bine scris? Eu m-am gandit la persoane care au deja Prophecies si Factions, deci care sunt curent cu ce aduce nou Nightfall si care au jucat cel putin unu' din wekendurile preview pt. Nightfall. Iar cine se incadreaza in aceasta categorie deja are Nightfall, asa ca poa' vinde CD-Key-u' ala si sa isi scoata macar o parte din bani. Repet, pot da CD-Key-u' si inainte, insa vreau sa vad ca persoana respectiva e capabila sa scrie respectivu' articol.
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Uite o sa scriu si eu un articol sa vad ce iese Eu de mult doream sa activez in astfel de ocupatii, daca mai aveti un loc liber, chiar as fi interesat, pot face si reviewuri la alte jocuri. Nu pe mine nu ma intereseaza cd-keyul sau premii de genu, ci placerea de a scrie ceva. Daca e nevoie PM me
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Bucuresti | Quote:
corect, cine e tentat de premiu, face review. EU vreau sa castig cd-ul! dar nu am jucat jocul! de asta vreau cd-ul! deci nu stiu ce-nu stiu cum... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Am primit review-u' de la bloodmage. Nu e rau, ar tre' sa il periez sa vad ce iese. Se mai ofera cineva? ![]() Apropo, vedeti ca tre' sa aveti si poze, cat mai multe si cat mai variate (noi punem la un articol cam 60-80, depinde). Parca facuse rassa o cheta cu niste poze - asa ca cine se crede de pe acu' castigator sa faca rost de ele, daca nu prea a facut in joc pana acu'.
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Bucuresti |
e cam stupid. daca cineva e interesat de premiu la modul cel mai franc posibil, inseamna ca acel cineva nu a jucat jocul si pentru asta vrea sa castige cd-key-ul. dar cum poate cineva sa faca un review la un joc pe care nu l-a jucat inca? si ce satisfactie am daca fac un review bun, si eventual am sa primesc cd-key-ul, cand eu joc deja de mult timp Guild Wars? nu cred ca e cineva atat de altruist incat sa dea degeaba cd-key-ul primit, cu atat mai putin sa il vanda... iertati-ma, dar e stupid... eu nici macar nu am jocul... evident, nici cd-key-ul... si oferta de aici e tentanta dar cel putin imposibila...
__________________ "I dont remember using Teleportation. Yet there I was. Naked." | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|