![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | urmeaza sa imi cumpar GW...
... urmeaza sa imi cumpar gw in urmatoarele 2 saptamani vreau sa stiu ce sa imi cumpar ... 3 variante : Prophecies+Factions Prophecies+Nightfall Factions+Nightfall as putea sa mi le iau si pe toate 3 dar ar fi cam scump si nu stiu daca as avea timp sa le joc pe toate 3 | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Daca poti, cumpara-le pe toate 3. Dureaza surpinzator de putin sa termini o campanie (prima data dureaza mai mult ). Daca nu le ai pe toate 3 si o sa vrei sa joci PvP s-ar putea sa ai surprize.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nightfall in moment de fata e cel mai recomandabil pentru inceput , factions introduce skiluri noi care sunt si ele folosite intr-o mare sau mica masura. Acuma depinde ce vrei sa joci in pvp, pentru ca deja skilurile care erau numa in Pro nu prea mai sunt folosite, sau sunt incluse ca skiluri core in Factions si Nightfall(binenteles,e vorba de un nr mai mic de skiluri)De preferat e sa le ai pe toate 3, asta daca vrei sa faci gvg la un nivel mai ridicat. Sfatu meu ar fi sa iei prima data Nightfall, sa joci campania si sa te inveti cu sistemul de joc, si mai apoi cu banii pentru celalalt joc, sa cumperi toate skilurile de la fiecare profesie(insa nu mai stiu sigur daca le primesti si pe alea din Pro sau Factions)
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Daca iti place mai mult pvp-ul poti cumpara (cel putin online) Factions doar cu partea de pvp insa toate skills unlocked. De la o campanie la alta pve ramane in mare acelasi...la Nightfall nu ma pronunt pentru ca nu l-am cumparat.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|