![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut... Din motive obiective dar si din curiozitate m-am hotarat sa infintez o guilda. Fiind fan DragonBall z am ales un nume care sa aiba legatura cu dbz dar intr-o oarecare masura si cu realitatea / lumea jocului. Guilda se numeste "Saiyans From Our World" si are ca tag bine cunoscutul "SSJ" Guilda a fost infiintata de curand neavand inca membrii. Cateva Reguli, obiective si anunturi legate de guilda: Vreau ca Guilda sa se extinda in timp si sa aiba jucatori de talie mondiala ^^(logic) Guilda este numai de PvE (cel putin in viitorul apropiat) Cei care vor sa faca parte din guilda tr sa fie membrii activi* Guilda nu va discrimina pe nimeni care respecta regulile de buna intelegere**. Aici ma refer la varsta, sex, religie etc. NU vor fi alesi ofiteri cei care se vor intra primii in guilda(Pentru a fi pus in functia de ofiter, "candidatii" trebuie sa indeplineasca conditiile impuse***) NU se vor cere niciodata bani pentru diferitele costuri de intretinere a guildei(donatiile sunt oricand bine venite) Cei care vor incalca regulile impuse, pot fi dati afara fara nici un advertisment In colaborare cu membrii se va face un program de PvE, anumite zile/ore pe saptamana cu diferite obiective. Sper ca in maximum cateva saptamani va aparea siteul guildei in care puteti gasi tot ca va intreseaza referitor la guilda. membrii activi* - Sa fie online cel putin o ora pe zi (cu exceptii) reguli de buna intelegere** - vor fi afisate pe site(in principiu "cei 7 ani de acasa") conditii impuse*** - Conditiile impuse pt a fi numit ofiter for fi afisate pe site GUILDA : Saiyans From Our World TAG: [SSJ] CAPE: va fi afisata o fotografie a cape-ului in cel mai scurt timp Trebuie mentionat ca in acest moment guilda nu dispune de un GH Daca doriti sa fiti membrii acestei guilde si sunteti de acord cu regulile si conditiile afisate mai sus (in principal reguli de buna intelegere) postati IGN-ul si veti primii invite in cel mai scurt timp. _______ ssjtrunks | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Imi cer scuze ca nu v-am dat inca invite (acum am vazut mesajele) ! Deocamdata nu mai pot juca GW , dar sper sa revin cat de curand posibil... Va voi da invite cand voi putea .... Nu aveati nici o obligatie ca ati postat pe forum...cine va vrea va accepta inviteul... Imi pare rau ca a interveit aceasta situatie nefericita | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|