![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Rage din GW
Am intrat pe cont acum si mi-a sters careva toate caracterele , si mi-o facut un char numit "You got hacked noob" Asta insemana ca ma las definitiv de GW.Cineva mi-o schimbat si signatura aici pe forum. Mersi mult tuturor celor cu care am jucat si care au facut ca GW sa fie fun.
__________________ Still Teh Nobb Last edited by King Abadon; 28-01-2007 at 13:33.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu stiu,n-am prea intrat in GW .Am dat contul unui prieten f bun.Mai mult nu stiu Oricum cel care m-a hackuit e roman avand in vedere ca mi-o schimbat si signatura aici pe forum.Ieri imi era "I SUCK DICK",ceea ce nu ma caracterizeaza.
__________________ Still Teh Nobb | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Lachescandinavu:nu e publicitate chirila n-o mai iau de la capat.2 luni vin la bucuresti si cand ma-ntorc o sa recuperez la servici de n-o sa ma vad.Si nu mai am chef si nici vreme s-o iau din nou. Oricum romanul care m-o hackuit o fost nesimtit.macar de nu-mi stergea caracterele.Dobitocu mi-o luat 60 ecto si itemele da o uitat sa ia ce-i 97 k din storage Ne auzim peste 2 luni nubi
__________________ Still Teh Nobb | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "S P I T F I R E: de ce ma faci noob, nenea ?" | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Yep, am avut ceva caratere, terminasera toate prophecies si faction, aveam vreo 5, Tipul ala insa, mi-a lasat monku dezbracat, ca sa ma ptot totusi ridica. La momentul respectiv am avut o banuiala pe care inca o mai am... era cumva un tip pe care il stiai bine ? Chiar prea bine ? Idul meu de yahoo este "pahomi_silviu_eugen" - hai sa punem infirmatiile cap la cap. Poate am avut cumva prieteni comuni. Mi-am reconstruit 4/5 caractere, au cam terminat ce era de terminat, sunt destul de multumit acum. Cu itemele stau destld e bine, dar oricum, nu e acelasi lucru acum. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
si mai adauga si Wing's Axe si Geoffer's Bulwark ![]() Edit: Jelly mai luat la posturi pe forum aici 706 vs. 488 :| Later edit: Oricum io nu pot sa inteleg cum de s-au intamplat minunile astea cu conturile voastre....(to trust or not to trust, that is the question)...oricum naspa.
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | bye bye Guild Wars
gata mi-a ajuns, GW nu mai e ce a fost(ma gandesc la vremurile bune........HA 8v8)....cred ca dau contu pe gratis, id de yahoo:Szipromax Toate 3 campanile,2 caractere de pve, 1 set de fow(mesmer),rank 6, 500k balthazar si vreo 100k........cam atat. PS: care mai joaca wow pe servere americane? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|