![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | un trial de 10ore
dac se poate sa stiu dac se merita jocu ... cine vrea sa imi dea ms idu meu de messenger: jeyoje sper ca nu e un post aiurea doar vreau sa incerc cum e sa nu cumpar degeaba sau un link ceva cu trial de 10ore free orice... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
m-ar interesa si pe mine un trial-key va rog (pe PM). acelasi motiv - sa vad daca se merita cumparat jocul. tene, scuze ca "m-am bagat" peste topicul tau, dar m-am gandit sa nu mai deschid unul pe acelasi subiect.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
pffff.... se downloadeaza si ma trimite direct in joc sa creez un cont nou (unde nu exista optiuni de trial sau "send me a trial key"). Nu introduc nicaieri o adresa de mail, unde sa imi trimita key? Sry man dar e cam in ceata treaba asta cu trial de GW, poate nu imi dau eu seama de ceva...
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Noah... poate au schimbat ceva, certa e ca eu am facut download, instalat , facut cont si apoi ei au trimis un mail cu un key pt. un trial de fix 10 ore. Asta in ianuarie anul curent. Este posibil sa fi fost ceva promotie, cum zice Dumah, era un anunt postat pe CC cu link, asa am ajuns acolo.
__________________ Statistically, one out of four men has some form of mental illness. So, if your three best friends are okay... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
GW + EOTN pack (Factions si Nightfall le las pt. altadata). Am jucat aseara pana la lvl 6 cu warrior-monk. Ce simplu e comparat cu WoW, imi da o senzatie de consola. Dar imi place, este exact ce cautam la un mmorpg: EZ gameplay / quest-uri interesante.
__________________ "Those who say religion has nothing to do with politics do not know what religion is." Gandhi | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|