![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Vreau sa incerc Guild Wars
Salut, m-am hotarat sa incerc si eu Guild Wars. Din ce am vazut pe youtube si am citit mi s-a parut interesant jocul, cu toate ca nu m-a consins 100% si m-am hotarat sa il incerc. Intrebarea este daca pot gasi undeva un demo, sau daca il pot juca trial inainte sa il cumpar, du d-alta da sa nu dau aiurea 400 lei pe un joc care nu merita sau cel putin nu imi place. De aici ce trebuie sa il cumpar pentru a putea juca jocul ? Am vazut ca sunt 3 campanii (nightfall, factions si care mai era ?) + un expansion patch (eye of the north) ... trebuie sa le cumpar pe toate 4 ca sa pot juca ? Am inteles ca pot cumpara doar unul e adevarat? Daca va aparea Guild Wars 2 ... se va mai juca Guild Wars 1 ? Voi mai avea unde sa il joc ? Si inca o intrebare despre joc; am citit cate ceva despre Profesii principale, profesii secundare si am urmatoare nelamurire: de exemplu daca aleg sa fiu Ranger voi avea: Wilderness Survival, Marksmanship, Beast Mastery, Expertise + un alt set de atribute de la alta profesie, sau voi avea Expertise si la alegere una dintre Wilderness Survival, Marksmanship, Beast Mastery ? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am vazut prin Media galaxy un starter pack cu care ai acces la toate 3 campaniile (mai putin EoTN) timp de 14 zile...8 lei parca era sau pe acolo, sper sa mai gasesti. Pt. detalii despre joc incearca aici.
__________________ Statistically, one out of four men has some form of mental illness. So, if your three best friends are okay... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
aaa da uite si aici Am citit cat de cat dar tot nu am inteles faza cu profesii secundare si primare ... adica poti si si warrior si monk in acelas timp ? Voi avea toate skilurile warriorului si ale monk-ului tot pe toate in afara de cel primar ? Pentru speluri si toate aceste abilitati trebuie sa fac questuri ? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Daca esti, sa zicem, Warior/monk, vei avea acces la toate skillurile de monk, inclusiv la cele care tin de atribut primar (Divine favor), dar nu vei putea pune atribute points in acesta din urma. La modul general vorbind, nu poti creste nivelul atributului primar al celei de a 2-a profesii, acesta fiind tot timpul 0...eficienta skilurilor fiind tot pe acolo. In celelalte 3 atribute poti pune puncte pana la nivel 12. Skilurile se pot obtine in 2 moduri: reward de la questuri sau le cumperi de la skill trainers. Daca te apuci de joc posteaza IGN (in-game name) sa primesti un invite intr-o ghilda romaneasca, unde vei primi ajutor si sfaturi.
__________________ Statistically, one out of four men has some form of mental illness. So, if your three best friends are okay... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Si trebuie sa cumpar toate capitolele ? Am gasit la cineva sa cumpar factions parca. Daca cumpar doar acest capitol care sunt dezavantajele majore ? Pot face pvp sau gvg ... ? Eu l-as cumpara tot, dar dau o groaza de bani pe el si daca va aparea guild wars 2 ... va mai juca cineva 1 ? Se vor desfinta servrele ? | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Deci stai calm, serverele GW nu vor fi oprite la aparitia GW 2. Nu e obligatoriu sa cumperi toate campaniile. Poti cumpara doar GW Prophecies (care costa mai putin de 100 RON sigur) si dupa aceea, daca iti place poti cumpara si celelalte campanii pe contul tau de joc. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
iti vand eu toate campaniile + skille deblocate (le-am deblocat cu bani...sute de skilluri) toate campaniile terminate...armuri elite caractere multe ... 150 ron super oferta ogcopcka@yahoo.com contact
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |