![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Da, l-am jucat si eu acum. Un arcade multiplayer cu pretentii de mmorpg. Grafica e foarte misto din punct de vedere tehnic, dar mult prea colorata si sclipitoare. Trebuie sa recunosc insa ca fata de Lineage2 sta mult mai bine la un capitol si anume fun. Presupun ca e bun sa te relaxezi cand te intorci stresat de la munca, dar cum eu nu muncesc vreau ceva mai complex :P . Shift+Delete.
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Da f interesant jocu,sunt tare curios cum o sa fie betau.Wiggins tati nu e nici un arcade,am vinat solo,am facut si citeva questuri f interesante mai ales ala cu banditii ,care ti-l da capitanu f misto,am vinat de nebun prin solo area ca sa fac questu cu shieldu,am facut si ceva bani,am participat la misiunea de siege si aia cu arena f misto ,m-am distrat,acum vreau sa ma duc la Tomb of somthing... Pareri: Grafica:E ok ,creaza o atmosfera interesanta Sunet:E alpha asa ca tac Questuri:Putine,e si normal ,dar interesante Battle System:e ok Rpg System:Interesante skilurile,nu am luat niciunu de la Gem Shop,dar m-am uitat la descrieri,pe langa asta poti sa modifici atributele:defense,arme and stuff Overall:F interesant ,vreau sa joc betau cind va fi sa mi fac o parere finala..
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Mda..interesantel jocu, pacat ca nu e mmo...e mai mult un fel de single player(do NOT flame for that statement). Pe mine ma cam enerveaza engine-ul, aici ma refer la felul cum se misca caracterele si mecanica jocului in general, nu poti sa te plimbi si tu liber pe unde vrea muschiu tau(intr-adevar un fel de dungeon siege cu grafica meseriasa). in schimb questurile si povestea e misto realizata. Oricum per total jocul pare interesant si merita sa "keep an eye on it" dar presimt ca te plictisesti rpd de el o data ce ai facut toate misiunile si te-ai jucat putin in arena, chiar daca mai fac expantionu-ri regulat.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
si inca ceva tare... DOWNTIME 0
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Nu te inseli am fugit mult timp ,pana li sa blocat pathfindingu ,dar cam tot timpu imi dau dmg ,ba meele ,ba range,cam aiurea:P Anyway fiind warrior m-am intors din drum si m=am batut cu ei si am aflat ca rezist ala aia 10 rofl ,a fost fun:P Lag nu am avut 128K Astral.
|
| | #51 (permalink) | ||
|
128k pe metropolitan nu mai zice asa ceva ![]() ca as vrea si eu la abonamentul ala minim dar asta ma tine sa bag
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Heh, fun la Tombs of Moloz. Bre daca intrati diseara ziceti ca sa merem cu totii sa facem o treaba cinstita ori in Arena ori in Tombs (preferabil tombs caci e 8v8v8v8, fata de Arena 4v4)
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Bai, numa' incapabili in jocu' asta. Am incercat sa fac misiunea 2 de vreo 4 ori, ba aia mor prea rpd, ba unu' din ei se deconecteaza. Apropo de lag, am dat ieri cativa pumni in tastatura si in masa din cauza lui - pur si simplu vreo 2 ore n-am putut sa joc nimic, eram plin de nervi (asta spune multe despre cat de mult imi place jocu'). Si da, downtime 0, mana/viata se reincarca superfast. Mooe Lineage 2 si DAOC :fuckoff: Si daca asta e tot jocu', o sa fie nasol (pacat de grafica). Atat de mic e?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Aha. Deci nu am fost eu singurul care si-a incasat-o din cauza lag-ului ![]() Nici pe mine nu ma incanta in mod deosebit, indiferent de cate %% sunt acolo. Personajul acela de lvl 15 (locked) poate sa faca teribil de putine lucruri ![]() Ma deranjeaza povestea cu grafica. Pozele de pe site te fac sa crezi ca jocul arata mult mai bine. In realitate nu este cum mult peste NWN si nu inteleg de ce fiecare companie simte nevoia sa treaca imaginile prin Photoshop ... Arata ok, pana la urma gameplay-ul conteaza, de ce naiba se obosesc sa minta ?
__________________ | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Mie mi se pare ca poate sa faca teribil de multe lucruri. Doar nivelul este locked, poti in continuare sa redistribui punctele la skill-uri si sa inveti noi skilluri. Si nu mi se pare greu de crezut ca jocul va arata ca in pozele alea in final. De fapt, daca joc cu toate detaliile la maxim, arata mai bine decat orice MMORPG am jucat pana acum. Dar oricum, eu zic ca te grabesti in a-i face mincinosi.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Nu ma omor dupa fizica jocului. Intr-adevar nu te prea lasa sa te misti in voie si e relativ enervant ca trebuie sa iti ajustezi perspectiva la fiecare deal. De lag nu mai zic nimic ca fac spume.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Am testat si eu jocul asta ca tot nu a aparuut nimic interesant de ceva timp 1.Grafica mi se pare ok...creaza o atmosfera destul de buna pentru ce se vrea 2.Story...parca nu m-a atras cititul textelor..trecam direct la ce e de facut...mai ales ca fara niste voci si niste personaje ceva mai carismatice nu prea o sa reuseaasca mare lucru 3.gameplay...camera poate fi putin deranjanta dar dupa ce te obisnuiesti deja poti sa ignori problemele care le are si modul de vedere Lagul poate crea probleme multe pentru ca pana acum am murit numai din cauza asta Spre sa nu se ajunga iar la :"Let`s make a party,slay some demons,gather items..hurray" Ar trebui sa existe niste obiective mult mai interasante decat slay-atul monstrilor | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Assassin, don't make me come down there. ![]() Nu ma entuziasmez decat din motivul pe care il mentiona si Tracker. Prea n-a aparut nimic interesant de mult timp. Cei plictisiti de coop pot participa la luptele in arene PvP, care au obiective chiar misto pe tiparele team deathmatch, king of the hill, etc. Daca baga si un Capture the Flag eu ma declar multumit.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|