Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2004, 20:00   #41 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

hey it pretty cool! Am jucat la siege mission ala pe echipe e misto ,parca e tribes 2 misiunea aia:P

iDRAGONN is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 21:22   #42 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

Da, l-am jucat si eu acum. Un arcade multiplayer cu pretentii de mmorpg. Grafica e foarte misto din punct de vedere tehnic, dar mult prea colorata si sclipitoare. Trebuie sa recunosc insa ca fata de Lineage2 sta mult mai bine la un capitol si anume fun. Presupun ca e bun sa te relaxezi cand te intorci stresat de la munca, dar cum eu nu muncesc vreau ceva mai complex :P .
Shift+Delete.

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 21:42   #43 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Da f interesant jocu,sunt tare curios cum o sa fie betau.Wiggins tati nu e nici un arcade,am vinat solo,am facut si citeva questuri f interesante mai ales ala cu banditii ,care ti-l da capitanu f misto,am vinat de nebun prin solo area ca sa fac questu cu shieldu,am facut si ceva bani,am participat la misiunea de siege si aia cu arena f misto ,m-am distrat,acum vreau sa ma duc la Tomb of somthing...

Pareri:
Grafica:E ok ,creaza o atmosfera interesanta
Sunet:E alpha asa ca tac
Questuri:Putine,e si normal ,dar interesante
Battle System:e ok
Rpg System:Interesante skilurile,nu am luat niciunu de la Gem Shop,dar m-am uitat la descrieri,pe langa asta poti sa modifici atributele:defense,arme and stuff

Overall:F interesant ,vreau sa joc betau cind va fi sa mi fac o parere finala..

Old 11-05-2004, 22:17   #44 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

haha am fost in tomb in party de 8 si trebuia sa l aparam pe unu,ce bataie ne am luat lol"
My screenies
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen1.jpg
Views:	106
Size:	101.6 KB
ID:	13603   Click image for larger version

Name:	screen2.jpg
Views:	80
Size:	95.8 KB
ID:	13604   Click image for larger version

Name:	screen3.jpg
Views:	119
Size:	87.3 KB
ID:	13605   Click image for larger version

Name:	scren4.jpg
Views:	67
Size:	82.7 KB
ID:	13606   Click image for larger version

Name:	screen5.jpg
Views:	84
Size:	100.0 KB
ID:	13607  

Old 12-05-2004, 01:30   #45 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

Mda..interesantel jocu, pacat ca nu e mmo...e mai mult un fel de single player(do NOT flame for that statement). Pe mine ma cam enerveaza engine-ul, aici ma refer la felul cum se misca caracterele si mecanica jocului in general, nu poti sa te plimbi si tu liber pe unde vrea muschiu tau(intr-adevar un fel de dungeon siege cu grafica meseriasa). in schimb questurile si povestea e misto realizata.

Oricum per total jocul pare interesant si merita sa "keep an eye on it" dar presimt ca te plictisesti rpd de el o data ce ai facut toate misiunile si te-ai jucat putin in arena, chiar daca mai fac expantionu-ri regulat.

Drakon is offline    Send Message via Google Talk to Drakon Reply With Quote
Old 12-05-2004, 03:04   #46 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Quote:
Originally Posted by Assassin
Fisierele se dwl doar o singura data. Pe urma doar se verifica/decompreseaza. So, ne vedem pe server?

Assassin - Cae Indru
da asa e... la inceput e streesatn... prea mult de d/l... oricum... interesant jocu.... si grafica e foarte reusita... mha atrage mai mult ca l2... da nu asta conteaa... gameplay sa fie..

si inca ceva tare... DOWNTIME 0

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 03:13   #47 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

rofl DOWNTIME DOWNTIME..carebears...carebears lol :P

Old 12-05-2004, 03:14   #48 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Drakon
Mda..interesantel jocu, pacat ca nu e mmo...e mai mult un fel de single player(do NOT flame for that statement). Pe mine ma cam enerveaza engine-ul, aici ma refer la felul cum se misca caracterele si mecanica jocului in general, nu poti sa te plimbi si tu liber pe unde vrea muschiu tau(intr-adevar un fel de dungeon siege cu grafica meseriasa). in schimb questurile si povestea e misto realizata.

Oricum per total jocul pare interesant si merita sa "keep an eye on it" dar presimt ca te plictisesti rpd de el o data ce ai facut toate misiunile si te-ai jucat putin in arena, chiar daca mai fac expantionu-ri regulat.
Da sunt de acord cu tine la prima vedere,dar sa vedem ce fac in beta,ca retaill e cale lunga..

Old 12-05-2004, 03:34   #49 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Prinde un lag in anumite momente (si nu, nu e conexiunea mea) ... Ma insel eu sau nu poti sa fugi de monstrii ?

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 07:49   #50 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Nu te inseli am fugit mult timp ,pana li sa blocat pathfindingu ,dar cam tot timpu imi dau dmg ,ba meele ,ba range,cam aiurea:P Anyway fiind warrior m-am intors din drum si m=am batut cu ei si am aflat ca rezist ala aia 10 rofl ,a fost fun:P
Lag nu am avut 128K Astral.

Old 12-05-2004, 08:30   #51 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

128k pe metropolitan nu mai zice asa ceva

ca as vrea si eu la abonamentul ala minim dar asta ma tine sa bag

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 14:12   #52 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Heh, fun la Tombs of Moloz.

Bre daca intrati diseara ziceti ca sa merem cu totii sa facem o treaba cinstita ori in Arena ori in Tombs (preferabil tombs caci e 8v8v8v8, fata de Arena 4v4)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen00449.jpg
Views:	108
Size:	811.4 KB
ID:	13635  
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 14:28   #53 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Bai, numa' incapabili in jocu' asta. Am incercat sa fac misiunea 2 de vreo 4 ori, ba aia mor prea rpd, ba unu' din ei se deconecteaza.

Apropo de lag, am dat ieri cativa pumni in tastatura si in masa din cauza lui - pur si simplu vreo 2 ore n-am putut sa joc nimic, eram plin de nervi (asta spune multe despre cat de mult imi place jocu').

Si da, downtime 0, mana/viata se reincarca superfast. Mooe Lineage 2 si DAOC :fuckoff:

Si daca asta e tot jocu', o sa fie nasol (pacat de grafica). Atat de mic e?

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 14:34   #54 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Assassine, esti beat? Cum sa fie doar atat? Asta nu e nici 20% din joc.
E alpha, remember?

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 14:42   #55 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Aha. Deci nu am fost eu singurul care si-a incasat-o din cauza lag-ului
Nici pe mine nu ma incanta in mod deosebit, indiferent de cate %% sunt acolo. Personajul acela de lvl 15 (locked) poate sa faca teribil de putine lucruri

Ma deranjeaza povestea cu grafica. Pozele de pe site te fac sa crezi ca jocul arata mult mai bine. In realitate nu este cum mult peste NWN si nu inteleg de ce fiecare companie simte nevoia sa treaca imaginile prin Photoshop ... Arata ok, pana la urma gameplay-ul conteaza, de ce naiba se obosesc sa minta ?

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 15:22   #56 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Mie mi se pare ca poate sa faca teribil de multe lucruri. Doar nivelul este locked, poti in continuare sa redistribui punctele la skill-uri si sa inveti noi skilluri.
Si nu mi se pare greu de crezut ca jocul va arata ca in pozele alea in final. De fapt, daca joc cu toate detaliile la maxim, arata mai bine decat orice MMORPG am jucat pana acum.
Dar oricum, eu zic ca te grabesti in a-i face mincinosi.

Old 12-05-2004, 15:33   #57 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Nu ma omor dupa fizica jocului. Intr-adevar nu te prea lasa sa te misti in voie si e relativ enervant ca trebuie sa iti ajustezi perspectiva la fiecare deal. De lag nu mai zic nimic ca fac spume.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 16:30   #58 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Jinxie iar se entuziasmeaza, deh, inca un joc pt. incepatori, cum a fost si Freelancer

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 17:14   #59 (permalink)
Registered User

Am testat si eu jocul asta ca tot nu a aparuut nimic interesant de ceva timp
1.Grafica mi se pare ok...creaza o atmosfera destul de buna pentru ce se vrea
2.Story...parca nu m-a atras cititul textelor..trecam direct la ce e de facut...mai ales ca fara niste voci si niste personaje ceva mai carismatice nu prea o sa reuseaasca mare lucru
3.gameplay...camera poate fi putin deranjanta dar dupa ce te obisnuiesti deja poti sa ignori problemele care le are si modul de vedere
Lagul poate crea probleme multe pentru ca pana acum am murit numai din cauza asta

Spre sa nu se ajunga iar la :"Let`s make a party,slay some demons,gather items..hurray"

Ar trebui sa existe niste obiective mult mai interasante decat slay-atul monstrilor

Traker is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 18:03   #60 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Assassin, don't make me come down there.
Nu ma entuziasmez decat din motivul pe care il mentiona si Tracker. Prea n-a aparut nimic interesant de mult timp.
Cei plictisiti de coop pot participa la luptele in arene PvP, care au obiective chiar misto pe tiparele team deathmatch, king of the hill, etc. Daca baga si un Capture the Flag eu ma declar multumit.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules