Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-05-2004, 18:47   #61 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

Hai mah ce dreaq *capture the flag* ce asta e unreal tournament? pana mea cand citesti titlul: "GUILD WARS" la ce te gandesti automat? la facut misiuni coop cu inca 3 insi si arena pvp cu alta echipa la care nu castigi nimic? nu prea cred. oricum partea si mai nashpa e ca nu poti folosi toate skillurile pe care le ai disponibile ci numai 8, wich is kinda lame, la ce dreaq aduni toate gemurile alea daca nu poti sa te folosesti de toate intr-o misiune sau in pvp?

Anyway parerea mea e ca din start jocul are scris in frunte *not worth wasting time and cash* (asta e valabila cel putin pentru categoria hardcore gamer care are timp kklau si vrea cava mai complex de la jocul in care-si distruge viata).

Drakon is offline    Send Message via Google Talk to Drakon Reply With Quote
Old 12-05-2004, 19:26   #62 (permalink)
Registered User

Hmm...defineste complex
Daca complexitatea inseamna sa ai 100000 de itemuri si skill-uri care au 10000 de combinatii si 30000 de monstri cu cate 2000 de atribute diferite care se combina cu 13 tipuri de culori atunci asta este pentru mine egal cu 0

M-ar interesa mai degraba o poveste complexa cu tot felul de situatii care mai de care mai bizare si intorsaturi decat sa stau intr-o cociaba si sa fac combinatii de itemuri si atribute

Traker is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2004, 21:32   #63 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Traker
Hmm...defineste complex
Daca complexitatea inseamna sa ai 100000 de itemuri si skill-uri care au 10000 de combinatii si 30000 de monstri cu cate 2000 de atribute diferite care se combina cu 13 tipuri de culori atunci asta este pentru mine egal cu 0

M-ar interesa mai degraba o poveste complexa cu tot felul de situatii care mai de care mai bizare si intorsaturi decat sa stau intr-o cociaba si sa fac combinatii de itemuri si atribute
complex...hmmm ceva care sa nu se rezuma la a face x misiuni si un pvp de 3 minute 4v4 la care efectiv nu castigi nimic si care il faci cu oponenti si coechipieri absolut aleatorii; daca vreau o poveste complexa cu situatii care mai de care ma bizare & stuff, ma joc gothic si chiar daca l-am mai jucat o data pun pariu ca m-ar prinde mai mult.

dar avand in vedere ca asta nu e mmo (scrie chiar pe site) nu as putea spune ce vreau de la el. e ca si cum m-as juca orice alt rpg pe lan.

si apropos de ce ai spus tu cu 30k de skilluri si atribute...jocul asta cam asa e, poate nu acum ca e alfa si nu are multe itemuri and stuff, dar la release pun pariu ca nu o sa fie prea diferit. hai sa fim seriosi exista in joc asa numitele vial of dye care iti coloreaza armura si armele...well see above for "care se combina cu 13 tipuri de culori"

pentru ce se vrea a fi nu zice nimeni ca e nashpa...de fapt chiar e interesantel cum am spus mai devreme si nu vreau sa bag rants sau flame-uri, dar raman la parerea mea ca jocul isn't made to last. e fun sa te joci cateva ore o misiune un pvp ceva dar alteva care sa te tina mai mult in fata calculatorului din pct de vedere al contentului nu prea vad.

pe langa asta chiar si acele misiuni pot fi o oarecare latura care poate instaura plictiseala...respectiv: sa faci de nush cate ori misiunea x din cauza ca cei din party-ul tau sunt n00b, sau ca a murit nush ce npc care nu trebuia sa moara, sau in fine din diverse motive, nu numai ca iti strica orice surpriza asupra storyline-ului si roleplay-ului, dar chiar devine frustrant.

exista si un mare DAR aici: exista gamers & gamers si mai exista si games & games, asadar nu tuturor le plac genul asta de jocuri dar sunt unii care chiar asteptau asa ceva.

hereby i end my post(finaly) and wish u the best of luck.

Old 13-05-2004, 02:14   #64 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jinxie
Cei plictisiti de coop pot participa la luptele in arene PvP, care au obiective chiar misto pe tiparele team deathmatch, king of the hill, etc. Daca baga si un Capture the Flag eu ma declar multumit.
Exista CTF - modu' de joc in care tre' sa duci relicva inamica la smecheru' tau in brate. Atat timp cat nu am nici o recompensa din aceste lupte PvP, in afara de Fame care oricum nu stiu ce face, nu vad ce m-ar tine sa stau mai mult de cateva ore prin arenele alea.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2004, 13:26   #65 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Assassin
Exista CTF - modu' de joc in care tre' sa duci relicva inamica la smecheru' tau in brate. Atat timp cat nu am nici o recompensa din aceste lupte PvP, in afara de Fame care oricum nu stiu ce face, nu vad ce m-ar tine sa stau mai mult de cateva ore prin arenele alea.
exactly my point

Old 13-05-2004, 13:50   #66 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

arenele astea pvp sint si in lineage2 (din c1)
dar bineinteles acolo sint naspa si in guildwars sint misto

ca asa zic unii

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2004, 14:35   #67 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

Am dat si eu o tura. (is Azmodan Rom)

nu mi se pare cine stie ce. doar fugi pe acolo si dai in cap la animale. drept ca sunt si misiuni, dar n-am reusit sa castig nici una competitive.

Pentru cineva care are prea mult timp liber si o tona de prieteni, vad cum ar fi distractiv. Dar altfel... nu prea.

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2004, 17:28   #68 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Capcaunu
arenele astea pvp sint si in lineage2 (din c1)
dar bineinteles acolo sint naspa si in guildwars sint misto

ca asa zic unii
simt un pic de sarcasm in postul tau...oricum asta nu e lineage e guild wars si avand in vedere ca asta ar fi scopul jocului(presimt eu), respectiv sa castigi cat mai multe turnamente in arena. dar avand in vedere ca nu e deloc rewarding .......

Old 13-05-2004, 17:52   #69 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Nu inteleg de ce pana mea comentati aiurea ca nu are aia si aialalta, cand optiuniler respective nu exista pentru ca nu au fost implementate inca. E un alpha, ati uitat?
In momentul in care o sa existe sistemul de ghilde, nu o sa mai intri in arena cu straini, o sa intri cu prietenii tai. Si probabil la nivele mai mari, o sa se puna obiecte la bataie, nu te zbati degeaba.
La fel, misiunile co-op nu le faci cu n00bs, ci cu cei din ghilda ta, s.a.m.d

Assassin, am vazut si eu CTF-ul, pana acu' nu terminasem misiunea aia cu ghost-ul. E misto.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2004, 18:01   #70 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Drakon
Hai mah ce dreaq *capture the flag* ce asta e unreal tournament? pana mea cand citesti titlul: "GUILD WARS" la ce te gandesti automat? la facut misiuni coop cu inca 3 insi si arena pvp cu alta echipa la care nu castigi nimic? nu prea cred. oricum partea si mai nashpa e ca nu poti folosi toate skillurile pe care le ai disponibile ci numai 8, wich is kinda lame, la ce dreaq aduni toate gemurile alea daca nu poti sa te folosesti de toate intr-o misiune sau in pvp?

Anyway parerea mea e ca din start jocul are scris in frunte *not worth wasting time and cash* (asta e valabila cel putin pentru categoria hardcore gamer care are timp kklau si vrea cava mai complex de la jocul in care-si distruge viata).
Pentru ca asa sunt eu o sa incep acest post afirmand ca esti un retard.

Jocul este fun. Punct. Nu incearca sa iti ofere o viata pe langa cea pe care nu o ai, iti ofera pur si simplu oportunitatea sa joci ceva fun si competitiv alaturi de niste prieteni.

Sistemul de 8 skilluri echipabile este asemanator cu sistemul din Magic. Poti sa ai 500 de skilluri insa echipezi ceea ce vrei / crezi ca iti va folosi. Nu a fost combinatia care trebuie? Nu-i nimic, ai invatat o lectie, data viitoare faci alta combinatie. Se numeste replay value si lipsa de plictis.

Iar in legatura cu hardcore gamer, cred ca trebuie sa iti schimbi nitel perspectiva. Cineva care joaca un joc 10-12 ore pe zi, zi de zi, luna de luna este un terminat fara viata sociala care se panicheaza pe langa oameni. Singurul avantaj ar fi ca aia care sunt mai destupati scot si un ban din toata afacerea asta.

Un hardcore gamer este un tip care are un PC, un Xbox, un PS2, un GameCube si un GBA SP (sau mai multe, ca de, multi-ul de FF: Crystal Chronicles are nevoie de mai multe) si joaca cam tot ce apare / este interesant.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2004, 12:16   #71 (permalink)
/set DebugMode 1

Drakon's Avatar

Red face

Quote:
Originally Posted by Cowboy
Pentru ca asa sunt eu o sa incep acest post afirmand ca esti un retard.
Prietene daca tu esti retardat atunci nu inseamna ca si cei din jurul tau sunt la fel. Si in orice caz ma cunosti asa de bine incat sa iti permiti sa faci astfel de afirmatii despre persoana mea?

Quote:
Jocul este fun. Punct. Nu incearca sa iti ofere o viata pe langa cea pe care nu o ai, iti ofera pur si simplu oportunitatea sa joci ceva fun si competitiv alaturi de niste prieteni.
De fapt tu ai citit postul meu?!?!?!?!.....nu?!... da-mi voie sa te pun la curent atunci:
Quote:
pentru ce se vrea a fi nu zice nimeni ca e nashpa...de fapt chiar e interesantel cum am spus mai devreme si nu vreau sa bag rants sau flame-uri
Poate nu e destul..:
Quote:
e fun sa te joci cateva ore o misiune un pvp ceva
Citeste te rog posturile inainte sa faci afirmatii pe baza lor.

Quote:
Se numeste replay value si lipsa de plictis.
Poate....dar nu in jocul asta
Plictisul hai sa zic ca e ceva relativ, dar replay value lipseste cu desavarsire.

Quote:
Iar in legatura cu hardcore gamer, cred ca trebuie sa iti schimbi nitel perspectiva. Cineva care joaca un joc 10-12 ore pe zi, zi de zi, luna de luna este un terminat fara viata sociala care se panicheaza pe langa oameni. Singurul avantaj ar fi ca aia care sunt mai destupati scot si un ban din toata afacerea asta.
Te rog frumos sa-mi citezi unde exact am spus eu asta.

Quote:
Un hardcore gamer este un tip care are un PC, un Xbox, un PS2, un GameCube si un GBA SP (sau mai multe, ca de, multi-ul de FF: Crystal Chronicles are nevoie de mai multe) si joaca cam tot ce apare / este interesant.
Ummm...GRESIT!!!....ala e daca nu ma insel "GAMER" in nici intr-un caz "HARDCORE GAMER", dar avand in vedere ca nu prea ai gandit ce ai scris in postul tau putem trece cu vedera peste acest amanunt.

Si peste asta, titlul threadului este "Guild Wars", adica lumea impartaseste cu ceilalti pareri, idei etc. despre joc si nu cred ca intereseaza pe nimeni parerea ta personala despre mine sau alti membri. Eu mi-am spus pasrerea intr-um mod obiectiv si argumentat(DESSPRE JOC) care, de altfel reflecta punctul meu de vedere. Daca te simti in stare fa la fel si scuteste-ma de sarcasmul tau de 2 lei.

Old 14-05-2004, 21:11   #72 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

Pare interesant, insa dupa ce am murit m-a scuipat din joc. Jucasem fix 3 minute.
Sunt prea ocupat cu eve si cu alte probleme irl, ca sa pot sa Ii acord atentia necesara.

Osy is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2004, 02:01   #73 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

Hai sa mai zic si eu ceva,intradevar cum zicea si Cow jocu e fun,no downtime(somebody is real happy"rooll eyes")game play interesant,dar nu e un joc care sa joci mult doar sa l cumperi si sa l joci cu baietii cind poti sa te aduni cu ei,ba un quest ,ba o arena,e un fel de weekend game.Si asta daca ma gandesc bine o chestie cool,ca nu toata lumea are timpu sa stea 12 ore pe zi intrun joc ca poata sa tina pasu,si pe langa asta nu platesti subscriptie pe luna,probabil ca astia de la Arena cu idea asta au conceput jocu.
Ai timp si vrei real mmorpg,te duci joci Lineage II,Asherons Call,Ultima,Everyquest and so on...

P.S.:Cowboy si Drakon nu trebuia sa va ciondaniti ,ne spunemi parerile toti aiciea ,discutam,eu personal sunt de acord cu ce ati zis amandoi in mare parte..

peace!

iDRAGONN is online now    Reply With Quote
Old 27-05-2004, 16:46   #74 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

E3 2004 impresii

- http://www.computergames.ro/articole...505/index.html

Old 13-06-2004, 21:30   #75 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

A post on the Mythica HQ Forums clarifies how Guild Wars players without the expansion installed will be able to play alongside players who do have the expansion...

http://www.mythicahq.com/forums/show...7316#post27316

Old 12-10-2004, 14:49   #76 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Ultimele 3 zile din octombrie vor fi palpitante. Inca un World Preview Event si de data asta se da dezlegare la guild-on-guild war. Asa ca eu zic ca nu e prea devreme sa incepem sa ne strangem, cei interesati si cei cu posibilitate de a juca intre 29-31 octombrie.

Ghilda pe care o vom infiinta se va numi The Dudettes si momentan i-am inscris in ea ad-hoc pe Cowboy si Assassin. Asteptam inscrieri, eventual cu optiunile de clase.

Pentru informatii despre World Preview Event - http://www.guildwars.com/preview/default.html

Old 12-10-2004, 22:11   #77 (permalink)
Registered User

Lionhunter's Avatar

Si eu sunt interesat sa ma joc.M-am jucat E34E si mi-a placut ce am vazut.Pacat ca aveam tezele in acele zile

Lionhunter is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2004, 22:32   #78 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

e doar pt cei cu preorder? sau pt toti?

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2004, 22:44   #79 (permalink)
Registered User

Lionhunter's Avatar

Cel din octombrie e pt toti.Celalalte numa' cu preorder.........pacat.....

Lionhunter is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2004, 10:46   #80 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Pacat pe naiba...cine are de gand sa il joace o sa faca preorder....

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules