![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Multumesc! Multe sunt poze vechi. Majoritatea sunt facute cu 28-105mm Sigma. 1,2 si 4 din continuare sunt cu 50mm f1.8 (si la dimensiunea asta se simte diferentza de contrast si DoF ). Toate sunt facute cu lumina naturala langa fereastra. Pentru cei interesati (wishful thinking) pozele au exif.
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
frumoasa seria de portrete,dar cel mai mult imi place cea de fotojurnalism, pe care o stiu de pe badorgood
__________________ www.catalineanu.ro | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ca de obicei niste fotografii extraordinare. Din seria cu fetele am mai vazut si in galeria veche si de atunci am fost impresionat. Poate ne mai apucam sa mai facem o intalnire si sa imi dai si mie ceva hint-uri legate de portret pt ca este o directie care ma atrage foarte mult iar tu vad ca te pricepi de minune
__________________ TEMPORARY OUT OF ORDER. Galerie Yahoo 360 page (mai gasiti si pe aici poze) PS. Pana gasesc ceva interesant | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Faine portretele, si cele de la nunti sunt bune, si macrourile, dar cred ca cele mai reusite sunt cele din seria 'fotojurnalism'. Presupun ca majoritatea sunt facute cu 50ul. Ce cauta 'Sigma 18-50mm f/3.5-5.6' acolo? Credeam c-ai renuntzat la zoomuri, mai ales la astea ultra ieftine. PS: Cand iti vine 28-ul sa faci neaparat un test , sunt curios cum se compara cu 50ul, e ceva mai intunecat, din cate am inteles e si mai slab optic, dar macar iti ofera un unghi normal. Si parca are si aceeasi dimensiune a filtrului ... ceea ce e un avantaj considerabil
__________________ "Suppose we want truth ... why not rather untruth?" - Friedrich Nietzsche | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Multumesc. Sigmaul il pastrez ca unica optiune momentan pt 18mm. Quote:
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Initial nu luam in considerare 28 f/2.8-ul, desi ma tenta, pentru ca vroiam sa investesc intr-un 17-40L. Dar incep sa ma rasgandesc, in special din cauza banilor ... E o investitie prea mare pentru mine, mai ales ca nu castig nimic din fotografie. Totusi nu-mi dau seama cat de mult m-ar incomoda lucrul cu un prime pentru ca n-am folosit niciodata unul. Bine, as putea sa ies intr-o zi cu 18-55ul si sa-l tin blocat la 50mm , dar cred c-am sa-ncerc intai 50-ul sa vad cum merge.Ca sa raman on-topic, una dintre cele mai reusite este ultima de la wedding. Cea color. Iluminarea este excelenta, imi place cum cade lumina exact peste fatza, creeaza un aer intim. La fel de buna, dar in alt stil, e cea cu Iliescu. Keep it up!
__________________ "Suppose we want truth ... why not rather untruth?" - Friedrich Nietzsche | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |