![]() |
| | #208 (permalink) | ||
|
Prima si a treia sunt extra.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
pot sa te intreb si eu ceva? Din cate am inteles sunt trase cu un 20 D plus un 70-200 2.8 corect? as vrea sa stiu cat din culoarea/saturatia pozelor este din "lentila" si cata din prelucrare? ai revenit mult asupra lor? As vrea sa te mai intreb cum este setat aparatul tau (color/Wb etc etc) intreb deoarece culorile sunt superbe fara sa para "manipulate" excesiv THX
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
| Bravo! Ca de fiecare data..:)
Prima si penultima mi se par...perfecte..Si celelalte sunt f frumoase, ne-am obisnuit :P Momentele surprinse sunt excelente, cromatica are ceva foarte special..
__________________ Viata pe Terra e costisitoare, insa asigura o excursie gratuita in jurul Soarelui | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
20D + 70-200 f/4 L. Varianta sharp din cele trei 70-200 L Canon (vb din experientza - lucrez si cu 70-200 f/2.8 IS L). WB: Manual - Kelvin:5200 plus corectare spre verde/albastru din WB Shift. Mici adjustari de WB la developarea RAW-ului + contrast/saturatie/expunere. Culori de la 70-200 ? Nu stiu : lucrez doar RAW. Am cumparat L-ul pentru sharpness-ul imbatabil (inclusiv in randul prime-urilor) si pentru flexibilitate, pe digital orice altceva se rezuma la lucru in RAW.
| |||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Quote:
Thx ptr raspuns, f precis.
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |