![]() |
| | #223 (permalink) | ||
|
spune-mi ca veveritzele sunt din parcul tineretului ![]() am facut si eu intr-o domineata cateva cadre si a doua zi dimineatza am mai vazut una, alta, mai deschisa la culoare. deci care sta in apropierea parcului tineretului sa iasa dimineatza cu tulumba de 500 ca se gasesc veveritze | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
|
cainele scoate botul printr-un gard de beton.Aia ii este laba
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
F tari astea ultimele. Am avut impresia ca ai stagnat putin la ultimele serii si asteptam ceva nou [nu neaparat dpdv ca ultimile ci noutate in idei]. Cel mai mult imi place a 2-a. A 4-a iarasi mi se pare tare, evil clown . Chiar ieri am incercat si eu niste atitudini asemanatoare pe mine. N-a iesit mare lucru, mai ramane sa experimentez. Si a 5-a e f interesanta. Banuiesc ca e un "Making of". Regizorul cumva? Seamana cu Kork un pic. [asta din ce-am vazut eu poze cu el]Din ultima ciorba imi place f mult incadrarea bisericii. In prima poza este eu_arhitecta? Ca am vazut ca si ea are niste poze asemanatoare si acceasi locatie. Daca da, sa ma chemati si pe mine, si vin cu "blenda" [cu toate ca-mi ie cam rusine sa ies cu chestia aia pe strada].
__________________ So fell autumn rain. | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |