![]() |
| | #421 (permalink) | ||
|
aici sunt mai multi factori : 1) obiectiv manual focus antic, no name, la diafragma maxima 2) iso 3200 impins in raw la iso 6400-12800 Daca iei ambii factori in considerare este impresionant pentru mine. DLul este slab comparativ cu K100 si tot a fost "dragoste la prima vedere" dpdv al "feeling-ului" (cumulul de factori ce nu ies in evidenta in review-uri pe net dar te izbesc cand pui mana pe un aparat si il folosesti in practica). Pentru mine a fost o revelatie. | |||
|
| | #422 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: craiova | Quote:
| ||
|
| | #425 (permalink) | ||
|
da, e impresionant, cand efectiv nu ai alta solutie si trebuie sa tragi poza ( eveniment - fotojurnalism ), dar eu as zice ca la portret sa ramanem la iso mic .tigarile is ok . depinde de gusturi.
__________________ CANON EOS 40D 5D 18-55 IS, 24-105 IS, 70-200 2.8 | |||
|
| | #428 (permalink) | ||
|
felicitari pt noul flash. Andreea e foarte frumoasa Pozele sunt f. bune Numai de bine!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #430 (permalink) | ||
|
felicitari au "iesit" superb ochii
__________________ Racing is a test of skill; Online racing is a test of skill and manners! 5D&400D|24-70L&85LII|580EXII I7 920 D0@3.8GHz | Rampage II Extreme | 6Gb Ram @1700Mhz 7-8-7-20 | 4850 @ 740MhzGPU & 2280MEM | Cooler Master HAF 932 | Samsung T260 | |||
|
| | #435 (permalink) | ||
|
Imi place foarte mult ultima. Ai schimbat ceva clar fata de tot restul, iluminarea e mult mai difuza, contrastul mai slab dar fara sa piarda vreodata din detaliu. Cat despre tigari, rele-nerele sunt un gest extrem de erotic si exprersiv, nu renunta la ele doar pentru ca noul curent de opinie spune asta. Intr-o zi poate renunt si eu la fobiile sociale si ma apuc de oameni. Momentan nu pare sa imi iasa decat niste peisaje colorate. Dar exersam in continuare ![]() Cheers.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #440 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO |
Subscriu 42, in legatura cu portretul respectiv, place tehnica. Ultima serie nu se remarca prin nimic, din pacate, in opinia mea. O nota tehnica la a doua din penultima serie... o diafragma o idee mai inchisa cred ca ar fi dat mai bine, pentru un DOF mai larg. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |