![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
aia cu HP-ul este intradevar poza de produs. LOL super tare ideea "capture the moment"
__________________ TEMPORARY OUT OF ORDER. Galerie Yahoo 360 page (mai gasiti si pe aici poze) PS. Pana gasesc ceva interesant | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
din seria "balet" cele mai sugestive mi se par 2 si 3, au o incarcatura imensa,aspiratiile,concentrarea,pasiunea ... superb prinse! damn,nu cred ca voi apuca sa ajung in vama anul acesta ; tipul old school din ultima serie e tare,nu ai putut sa-l abordezi cumva? ar fi fost un subiect interesant ... a, si sa nu uit de ultima din "scoici de vama".good work!
__________________ www.catalineanu.ro | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
ultima serie nu pot sa zic ca imi place extraordinar si parca ai si exagerat exagerat putin si cu sharpu' la post procesare. In schimb penultima serie e tare tare. Cel putin prima poza e super expresiva. Oricum la categoria portrete mie tot Ema imi place cel mai mult
__________________ TEMPORARY OUT OF ORDER. Galerie Yahoo 360 page (mai gasiti si pe aici poze) PS. Pana gasesc ceva interesant | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
Imi plac pozele
__________________ "Suppose we want truth ... why not rather untruth?" - Friedrich Nietzsche | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Belea câinele ăla al tău cu nasul lui făcut borcănat La copii @ Maramureş: sugestie, nu da! Fă-mi plăcerea şi pune-l şi-n nişte margini mai groase, negre.. Să vedem cum sunt prin contrast.. Sau le ai şi pe badorgood, oare? PS: Dom'le, propun să fie trecută şi-o dată (calendaristică)... Pentru orientare-n timp şi spaţiu
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ "Suppose we want truth ... why not rather untruth?" - Friedrich Nietzsche | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Imi place a-III-a din seria cu caini,cred ca te maraia un pic...si sunt interesante cele cu Mararamures.
| |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |