![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Poza 1: varianta practic originala (cerul este intunecat cu filtru polarizaror). Din pacate am gresit putin unghiul . Un rand de geamuletze este complet acoperit de stalp, iar consola este obturata de masina. Mai am de exersat fotografia de arhitectura ![]() Poza 2: din pacate am mers pe f/2.8 la care s-a mai adaugat si un front focus . Varianta originala.
| |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Pozele tale sunt de-a dreptul deprimante pentru mine cel putin. Ma uit la ele si ma uit la ce fel de poze mai scot eu .. si imi vine sa plang . ((Foarte frumoase. Felicitari pt talent si munca depusa
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Elven.. mişto grain-ul.. Acum îţi dau dreptate.. are efectul său.. şi uite că nu într-o poză cu efect de epocă.. ![]() Şi într-adevăr, chiar că-i pictură de apus.. Şi-aş merge mai departe decât biscristi, şi-aş spune că sunt deprimant de frumoase... Şi încă ceva: încă nişte fotografii care-ar merita făcute wallpapere.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Elven, o sugestie: la unele fotografii de "arhitectura" nu prea prind deformarile generate de obietiv... la unele cladiri e chiar interesant sa ingustezi partea superioara, sa le faci mai unane, sa nu para ca te strivesc insa la altele e cam aiurea...mie cel putin asa mi se pare... | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Frumoasa cromatica la ultimile doua, iti mângâie retina
__________________ www.catalineanu.ro | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
2,3 si 4 din seria cu copii imi plac foarte mult. La 3 chiar, rosul din fundal e grozav. Ce ma nemultumeste insa, este faptul ca sunt un pic prea inchise. Ma refer la subexpuse in PS. Stiu ca asta e trendul, da' e pacat.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |