![]() |
| | #123 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=60876 asta e super faina ! si la celelale imi plac...... | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
superba seria cu kitty !! vad ca te-ai indragostit de 70-200 la fel "descultz" ( fiind street photo imi plac si mai mult ) e o placere de fiecare data cand ma uit aici,bravo ! Mir,sa-ti traiasca ! poate ajung si eu candva pe-acolo
__________________ www.catalineanu.ro | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
Bravos, fain.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
Aparatul pe trepied, in mod de lucru manual, blitzul reflectat din perete+tavan, facut AF doar pentru primul cadru, miscat piesele - inca un cardu. Developat RAW-urile impreuna in CS pt a asigura expunere identica, unul suprapus ca layer peste celalalt cu opacitate ~40-60% si facute mici corectii cu guma de sters ![]() Daca mai gasesc timp pt o continuare voi lucra la f8-f11 pt a accentua look-ul de 3DMax | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
foarte "jucaus" experimentul, frumos; dc ai sti la ce tehnici m-am gandit eu de realizare a efectului , sper ca vei extinde tehnica pe subiecte mai mari si cu lumini mai interesante
__________________ www.catalineanu.ro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |