![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Va rog sa respectati regulamentul. In plus, nu mai puneti fotografii cu bancnote in circulatie.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Voi gasiti ceva hibe la cele care au mai ramas? Quote:
Chiar ma intreb de ce au fost sterse artificiile... domnu' mod, de ce? ca era cea mai reusita poza fac de mine. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
deci ....cea cu soricelu` ar fi preferata mea. acolo ar fi mers un crop, zic eu, si o rama draguta...si eventual sa fi umblat putin in PS la culori, contrast...etc ...sa`i dai un aer mai artistic ![]() in cea cu pasarile, cred ca daca abordai un unghi diferit iesea ceva mai frumos ...mie unu` pozele astea perpendiculare pe subiect mi se par cam banale si de multe ori am observat ca unele poze foarte frumoase ar fi fost niste poze oarecare daca nu s`ar fi abordat subiectul la modul respectiv. apropo, ce camera folosesti ?
__________________ canon EOS 400D | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Mi-ar fi placut cea cu pasarile care stau pe acele cabluri,dar imi displace incadrarea. Cea cu soricelul e frumoasa, e focalizat perfect, dar merita un crop, cum a spus si dannys.. Numai bine!
__________________ Viata pe Terra e costisitoare, insa asigura o excursie gratuita in jurul Soarelui | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
)
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Canon a510... m-am hotarat s-o cumpar cand am vazut postarile de aici. multumesc pentru comentarii, si tineti-o tot asa, dati cat puteti de tare la oase, ca numai asa prind. Korby, fain... despre soricel i-as fi facut o groaza de poze dar s-a intunecat si am tinut sa fac poze pe timp de lumina... l-am pus binisor intr-o cutie, in bancul unde-si tine tata sculele, si a doua zi, cand am scos manechinul tinandu-l de coada s-a inconvoiat sa ma muste de deget.. si eu l-am scapat. nu putea sa fuga fiindca avea un picior cam aiurea, dar s-a strecurat printre draciile alea ce erau pe-acolo si s-a dus...
__________________ 65+60+6+0+5 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
nu sunt viorel...sau cine mai ziceai tu acolo ... ![]() anyway, uite cum mi`ar fi placut mie poza ![]() sper ca nu te superi ca am postat`o in thread`ul tau ...doar ca mie mi se pare ca o rama scoate in evidenta subiectul. ps: ce fizic de halterofil are are broscoiu` ala ...uite si un crop la el
__________________ canon EOS 400D Last edited by dannys; 21-01-2006 at 03:17.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Smile, ar fi interesant - zic eu - sa citesti ce e cu regulile de compozitie, cu punctul de statie, cu focala, cu alea, alea.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |