![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
nu se accepta 11 10 cu trei stele e mai bine ![]() da am vazut maiking offul dar nu am stiut exact ce ai folosit, unde ai gasit umbrela asa mare ? si de difuzie ?
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
vai doamne gg ) banuiam ca e de pe Bh canumai acolo am vazut de difuzie asa mari. Damn vreau si eu Felicitari pt locul 2
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Deci fascinant ! Sunt uimit profund de astfel de post-procesari.. dau un aer ireal complet... as fi incantat daca as putea primi cateva sfaturi legate de stilul asta de post-procesare. Felicitarile mele... am impresia ca tot tu, sau echipa ta, ati facut reclamele la berea "Budai", nu am citit ca sa fiu in tema, asa ca e doar o presupunere.
__________________ 400D + 18-55 + 50 1.8 + 80-200 + 3xNissin di622 + 2xSoftbox portabil 60x60 + 1xUmrela 2 in 1 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Nu pot spune altceva decat :Felicitari! Felicitari! Felicitari!Inca o reusita in seria ce m-a facut admiratoarea muncii tale.Mamaliga cu RedBull, hm, sa-ncerc ori ba..
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
hmmmmm. este primul comentariu pe care il fac pe aria de galerii foto, asta deoarece prefer sa stau deoparte si sa admir acolo unde e cazul, respectiv sa dau pagina acolo unde ochiul nu intalneste ceva care sa-l incante, dar aici am considerat ca e cazul sa fac o exceptie. tin sa precizez ca apreciez foarte tare ceea ce faci, atat partea de concept, cat si realizarea. de asemenea site-ul este foarte ok, cu un plus si pentru muzica (suna foarte bine). Tine-o tot asa si la mai mare .Peace G. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Superbe.Bravo!
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |