![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucuresti |
la standardul cu care ne=ai obisnuit. dar totusi sunt nevoit sa fiu si carcotas. in poza asta de aici sunt putin deranjante urmele de pe picior. mergea un clone
__________________ ---------------------- Contact: ym:dorin21id Telefon: 0726.700.123 | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
HDR folosit mult in photoshop, seamana cu topaz adjust hdr foarte mult. si in general clipurile pe unde s-a tras trebuie sa ai relatii altfel mori de foame cu fotografia ![]() si banii ptr scule nu conteaza daca te-ai apucat la 31 de ani, cand ai intrari iti faci renume repede ![]() oricum unele pluginuri in photoshop te ajuta si sunt foarte usor de folosit in compozitie, dar pluginurile si retouchingul indeparteaza ridurile si uneori cand le vezi in realitate, subiectele pozate, mai bine fugi de ele ![]() in fine spor in continuare.... eu apreciez mai mult originalitatea decat photoshopul....
__________________ ex user-ul lcro1977 with 25 tr pozitive contact: 0744 616 002 / 0770 202 546 ; id messenger: robert_Lcro
| |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
asa e..bosho..lasa topaz adjustul deoparte si baga fotografie..ce..berea mea, hc! lcro77 ai macar habar despre ce vorbesti acolo? tu crezi ca niste pluginuri de photoshop rezolva totul? acuma serious, nice work man!
__________________ Q9300|Asus Rampage Formula|Sapphire ULTIMATE HD 3870 512MB GDDR4 |8 GB A Data Vitesta DDR2 800|Velociraptor 150 GB + Samsung F1 Spinpoint 1 TB|Antec Sonata III Nikon D300 | Tamron 17-50 2.8 | Tokina 11-16 2.8|Sigma 50-150 2.8|SB-800| | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Lcro77 tata ... ai fost foarte tare, dar mi se pare ca nu prea intelegi tu cum se impaca fotografia cu photoshop-ul. Cand faci cuiva niste poze de promotii, de ce nu i le dai needitate? Plus+ viata asta consta in imagine, ambalajul conteaza cel mai mult, daca ambalajurile(fotografiile) sunt frumoase atunci atrage atentia. Datoria fotografului, este ca sa faca o persoana frumoasa fie care are sau nu cosuri de te sperii, asta e job-ul lui/ei sa arete frumusetea dincolo de aparente.
__________________ ym: szabi.zsoldos | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
bine zis cu "imaginea"... shtiti tu totii ca 90% din clienti vin pe recomandare si/sau pt ca-ti vad munca si spun "vreau poze cum faci tu... poze d-alea" (nestiind mai mult sa explice). am avut sapt. trecuta un shooting unde oamenii mi-au spus ff clar de la inceput ca vor editare ca in 2-3 cadre pe care le vazusera... so, ambalajul vinde
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Da ce sariti asa cu gura...ai de capul meu...nu e vb de invidie stati relax, pe unii va ia gura pe dinainte. Am facut o remarca... Si in leg cu relatii sa nu uitati asta cat esti in Romania daca ai relatii te bagi daca nu poti sa fii the best, ca nici bani de echipamente nu vei avea si tot pe digital vei ramane ![]() Cunosc din experienta de afara unde se apreciaza pe alte directii, cat priveste Romania ma lasa rece...atat timp cat se fac angajari pe "partide de love" sau pe "prietenii", atat timp cat marea maj a absolventilor au o diploma de absolvire a unei facultati si pusi in fata situatiei dau gres,,,rezulta si preocuparile lor din timpul anilor de studiu...exemplele sunt multe....asa ca nu mai sariti cu gura pe dinainte... Ca o remarca din ce am mai vazut pe net la fotografi cu pretentii: Sunt de ex fotografi "profesionisti" in bucuresti care cer pe un book de la 400e in sus si ii intrebi de un portofoliu iti arata un site. Nu dau nume dar atat zic, daca nu stii sa iti faci un site sa te prezinti mai ales un fotograf care vb aceea are creativitate mai bine apuca-te de alta meserie ![]() Numai bine in rest si sper ca pe viitor sa ganditi mai mult.... Ps: Compozitia fotografica iti ia cativa ani buni sa intelegi multe aspecte ... nu se face in 10 ore de photoshop. Uneori ai nevoie de o tableta in mana in afara de poza in format raw propriu-zis.
__________________ ex user-ul lcro1977 with 25 tr pozitive contact: 0744 616 002 / 0770 202 546 ; id messenger: robert_Lcro
| |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucuresti |
eu nu inteleg de ce ii poluezi omului threadu. el e un fotograf de exceptie care isi arata lucrarile aici pe galerie. Astept sa iti deschizi si tu una tot aici si sa ne inchizi gura
__________________ ---------------------- Contact: ym:dorin21id Telefon: 0726.700.123 | ||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
daca as fi fost "fotograf de exceptie" poate mi-as fi deschide. nu am cu ce sa ma mandresc ptr moment ca sa iti inchid gura. eu am pus accentul pe alta chestie dar daca s-au aratat binevoitori sa comenteze de aiurea nu am ce sa le fac ![]() vad ca o remarca starneste controverse...asta e aiurea la unii
| |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti |
Lcro77 mare dreptate ai in multe lucruri pe care le spui adica (citez de la tine): "trebuie sa ai relatii altfel mori de foame cu fotografia si banii ptr scule nu conteaza daca te-ai apucat la 31 de ani, cand ai intrari iti faci renume repede" sau "eu apreciez mai mult originalitatea decat photoshopul" sau alta foarte adevarata "Compozitia fotografica iti ia cativa ani buni sa intelegi multe aspecte ... nu se face in 10 ore de photoshop. Uneori ai nevoie de o tableta in mana in afara de poza in format raw propriu-zis" si ultima "Sunt de ex fotografi "profesionisti" in bucuresti care cer pe un book de la 400e in sus si ii intrebi de un portofoliu iti arata un site" Acum insa ai cam gresit locul in care sa zici lucrurile astea. Bosho e unul din cei 3 care dupa parerea meau au poze bune pe sit-ul asta. Si pe el nu-l inteleg de ce baga aici poze poate foarte bine sa puna la el pe blog si scapa de "comentatorii profesionisti". bosho totusi parca exagerezi uneori cu photoshopul. Da merge si asa in general ai poze bune. Cel putin asa zic eu un amarat de pozar sperand sa devin foatograf peste 10 ani. Oricum asta e era digitalului si a prelucrarilor digitale. Daca nu aparea digitalul nu mai era nici atatia pozari cu digitale prin parcuri sau pe la nunti. Din pacate nu putem opri evolutia. Asa ca bune vorbe si idei Lcro77 si bune poze bosho.
__________________ Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 30 D, Canon EOS 1V, Canon EOS 650, EF 24-105 f/4L IS USM, EF 70-200 f/2.8 L IS USM, EF 50 f/1.4 USM, EF 200 f/2.8, Tamron AF 28-75 f/2.8, Speedlite 430EX, 580EX II, Hensel Kit 2xExpert Pro 500Ws, Elinchrom D-Lite4 ToGo 400ws. Si urmeaza (sper): EF 85 f/1.2 II USM, EF 100 f/2.8 MacroUSM, EF 16-35 f/2.8 L II | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
dar pana la a te lua de forum mai e mult. care e problema daca oamenii pun fotografii pe forum ? Deja incep sa cred ca ai ceva personal cu acest forum, pentru ca ai incitat in mai multe locuri lumea sa nu mai posteze fotografii pe forum. Ceea ce nu suna bine, seamana putin a troll... | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti |
Scuze nu am vrut sa incit pe nimeni. Oamenii pun in continuare poze unde vor. Nu am nimic cu forumul asta in special. Daca e sa am ceva poate ca am ceva cu forumurile in general. Forumul asta chiar e unul mai bun. Scuze nu am vrut sa supar pe nimeni. Nu mai zic nimic.
__________________ Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 30 D, Canon EOS 1V, Canon EOS 650, EF 24-105 f/4L IS USM, EF 70-200 f/2.8 L IS USM, EF 50 f/1.4 USM, EF 200 f/2.8, Tamron AF 28-75 f/2.8, Speedlite 430EX, 580EX II, Hensel Kit 2xExpert Pro 500Ws, Elinchrom D-Lite4 ToGo 400ws. Si urmeaza (sper): EF 85 f/1.2 II USM, EF 100 f/2.8 MacroUSM, EF 16-35 f/2.8 L II | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
si a inchis gura )Bosho, as fi luminat-o mai mult pe Inna acolo langa surf. Picioarele, si imbracate in negru, sunt cam cu un stop maxim peste fundal, nush ce sa zic, mai aveai loc sa creshti lumina pe ea. mai ciudat de atat, tu nu ai contur pe ea ? stilul tau cerea un ring in fatza si un contur puternic ... in 90% din cadre e asa )oricum, geniala culoarea din stanga, foarte mishto, bravo !
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Ooops. Bag seama ca a fost ceva galceva pe aici. Nici nu stiu cu ce sa incep si nu stiu daca are rost sa incep ![]() @Lcro77 - tre` sa recunosc ca mi-a fost destul de greu sa te urmaresc, probabil oboseala mea este de vina si pierd firul ideilor mai repede. Iti multumesc de vizita si de timpul pierdut in fata imaginilor mele. Sper din tot sufletul ca intr-o buna zi vei intelege unele treburi. Sincer nu imi doresc sa scap de "comentatorii profesionisti". De aceea am postat si voi continua sa postez. Orice feedback este foarte importat pentru mine. Mai ales cand este si argumentat. @andyxpertu - probabil mai aveam loc sa cresc lumina, cum spui si tu. Dar atunci, pe moment asa am crezut ca e mai bine. Si nici acum nu sunt convins ca as fi facut-o altfel. Cat despre contur, uite postez acu` niste cadre noi fara lumina de contur. De fapt, a fost o situatie mai delicata in care a trebuit sa trag doar cu 1 blit pentru a lumina un grup de 3 oameni destul de rasfirati. Va multumesc tuturor pentru cuvinte si pentru vizitele de aici si de pe site. Va astept in continuare , cu critici cat mai acide si mai argumentate. Multumesc fain! ![]() Si ca sa nu fie doar vorba goala, mai punem si de noi posturi pe site si pe blog.
__________________ www | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |