Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Foto > Galerii Artă Foto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-06-2008, 02:52   #41 (permalink)
Registered User

netics's Avatar

Doar pentru ca TU nu intelegi nu inseamna ca nu e arta ce a facut.
Nu se preteaza unor clisee, asta e un lucru bun.

Te invit sa privesti fotografiile dintr-o perspectiva spirituala, sa zici "uite ce poate face un suflet in infinitatea asta universala.. ce dragut".

netics is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 09:15   #42 (permalink)
Mir
Moderator

Mir's Avatar

netics, asa cum nici muzica nu e o insiruire aleatoare de sunete, ci trebuie sa respecte niste minime legi de armonie, tempo, acorduri, masuri, tot asa si fotografa trebuie sa respecte niste minime reguli de compozitie, estetica, tehnica. In caz contrar nu este arta.
In cazul de fata ceva vrea sa fie transmis, dar probabil este neclar si in capul autoarei, a descoperit un "acord" pe care il tot repeta ingnorand celelalte reguli, nedefinind bine "masura", nu este inca arta, este o melodie fredonata fara armonie si ritm. Ii lipsesc multe elemente pentau a fi considerata arta.

Last edited by Mir; 28-06-2008 at 12:14..

Mir is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 12:05   #43 (permalink)
Banned

cred ca trebuie sa spun si eu ceva,
imi place ce iese dar trebuie mai multa atentie la lumina , incearca cu niste surse de lumina aranjate , si nu ar strica un pic de editare . mastodontii astia la 16 ani jucau fotbal pe maidan probabil si sau gandit sa iti arate cum sta treaba defapt .
problema eu o vad altundeva si nu vrea sa deschid subiectul ptr ca nu e treaba mea , si sper ca este doar o perioada.

alienjesus is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 13:40   #44 (permalink)
Registered User

george.'s Avatar

Si eu vad problema tot "altundeva"... Ceea ce ai facut este greu de privit si ingrijorator. Dupa seria cu melcul ai revenit la morbid, intr-un fel mult mai dur decat inainte. Exista intre cei de varsta ta un curent foarte trendy, denumit emo, prin care ei sufera pana la sinucidere pentru ca "parintii nu le dau bani sa iasa la discoteca" sau "le-a parasit iubitul cand incepusera sa creada ca merge bine, aveau deja doua saptamani" si alte motive la fel de simpliste. Sper sa realizezi ca e o tampenie, in cazul in care te afecteaza (nu neaparat curentul, ci mentalitatea), si ca la modul asta nu esti "speciala" ci doar una dintre "ciudati". Decat chestii morbide, mai bine incearca sa realizezi concepte frumoase, vesele.

george. is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 13:58   #45 (permalink)
Registered User

T.J.'s Avatar

Lightbulb

Err... sunt visine.

In alta ordine de idei, AnneT continua sa adaugi fotografii aici dar incearca sa le treci printr-un filtru critic.

Quote:
Originally Posted by AnneT View Post
Are ceva defecte, dar imi place.

Cirese.

T.J. is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 14:18   #46 (permalink)
Registered User

da T.J. sunt visine, asa e.. am gresit...

Si nu inteleg o chestie la unii dintre voi daca nu va place ce fac, atunci de ce va uitati? Daca nu fac arta de ce tineti sa imi dati cat mai multi cu asta in cap?
Si nu oameni buni. Nu sunt "emo". Urasc acel curent si ii urasc pe acei copii care "sufera" din orice prostie. Nu sunt ca ei... Si nici satanista nu sunt. Si nu comparati satanismul cu emo.
Altfel spus ce conteaza daca sunt nebuna? Ce conteaza daca imi place sinsitrul? Ce conteaza daca sunt o "epava"?
Oamnei buni nu eu contez. Pozele sunt importante. Acum am vazut ca nu va plac. Si de aceea nu voi mai posta aici decat macro si peisaje.

Multumesc oricum celor care au dat niste sfaturi, explicatii corecte si.. rationale.

Edit: Inca ceva. In afara genul de fotografie pe care o fac este apreciata. Mult! Intr-adevar nu sunt nici pe departe o experta in ce fac, dar de multi altii am fost apreciata... altii care nu erau romani. Altii care accepta mai mult.

AnneT is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 14:32   #47 (permalink)
Registered User

sethphoto's Avatar

mentalitate de americani.. chiar daca nu merge ceva bine iti spun " hey man that was a great job !, keep doing it this way and you'll get better !" nu sunt de acord, cred ca multi te-au incurajat si te-au apreciat dar, in primul rand in loc sa reprosezi, poti sa stai putin si sa analizezi, noi oricand te ajutam si iti dam sfaturi, dar straduieste-te si tu putin si incearca sa creezi arta, creeaza o placere din fotografie, experimenteaza putin altfel decat cu pozele ca te machiezi, pana la urma ne da un feeling de anii 70'-80', iar deja suntem un 2008

sethphoto is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2008, 14:42   #48 (permalink)
Registered User

uf...
am si zis ca pozele mi-au fost placute, nu super apreciate... am primit critici zdravene din punct de vedere al luminii, al compozitiei in sine, al culorilor, al felului in care privesc etc. asta asteptam si de la voi...
imi place sa fac genul asta de fotografii, sunt pasiunea mea, placerea mea... asa ma relaxez. desnez... dar o fac tot in acelasi gen... si ghici ce... nu sunt multi cei ce imi apreciaza desenele.
cat despre feeling-ul de anii 70-80... ce e rau in asta? cu ce deranjeaza daca nu sunt "pe trend" ?
cum ziceam... atat a fost aici cu fotografiile astea... cel putin pana o sa vad ca puteti critica intr-un fel constructiv.

Old 28-06-2008, 16:10   #49 (permalink)
Banned

Quote:
stiller... lasa publicul, vreau sa aud toate parerile posibile... nu ma deranjeaza daca nu le place ce fac..
Quote:
Acum am vazut ca nu va plac. Si de aceea nu voi mai posta aici decat macro si peisaje.
BEEP! "Nu ma deranjeaza dar ma deranjeaza". Remember? Vezi-ti de treaba, dar filtreaza-ti publicul. Si nu-i mai "urî" cu atita infocare pe ... emoi. Nu de alta, dar daca o faci nu mai ramine nici o diferenta intre tine si pseudocriticii care te-au tras de sireturi mai sus.

Legat de ce (ti-)a spus Mir mai sus, un tip pe care il cheama Alexandru George a zis la un moment dat ceva asemanator: "De la a ne etala sufletul pe tava si pina la arta e un simplu pas, insa absolut hotaritor".

So, keep up the good work. Eventual ignora comentariile care se leaga (inutil) de subiectele abordate si ia-le in seama doar pe cele care-ti sint utile din pdv tehnic.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 22:08   #50 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Quote:
Multumes Komissar.

Si acum un set nou nout... facut acum vreo ora.
Am nevoie de putin ajutor la ce culori sa folosesc. Nu ma incanta astea.

L.E.: Le-am facut mai micute... ca sa aiba sub 200kB

1. Stop!
2. Oglinda...
3. Distractie
Din seria asta ultima imi place foarte mult. Pacat ca nu ai folosit un aparat performant, si niste lumini adecvate. In prima de exemplu deranjeaza foarte tare faptul ca este arsa imaginea... Incearca sa gasesti ceva care trage poze in raw si sa sub-expui putin imaginea, pentru ca sa faci restul in post-procesare.

Revenind la a treia imagine, daca era putin mai mult studiata forma gurii, arata chiar superb. Ochii/privirea/expresia arata foarte bine, cu exceptia calitatii slabe a aparatului...

Felicitari!

AxA is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 23:17   #51 (permalink)
Registered User

stiller... noh asa e... m-am contrazis... sa-mi fie rusine.
AxA... da, aparatul e slab, lumini nu am bune si nici un fotograf care sa aiba rabdare cu mine si eventual caruia sa ii placa genul asta de fotografie...
Oricum, multumesc.

Sper ca sa vad ok culorile si la voi, pentru ca monitorul meu observ ca nu e extraordinar de bine reglat.
Am trei titluri pentru asta... nu pot sa aleg.
1. Pleaca!
2. Ultima privire.
3. Intoxicata cu tine.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	blank.jpg
Views:	120
Size:	163.7 KB
ID:	364313  

Old 09-07-2008, 23:45   #52 (permalink)
Banned

3, ca unica varianta. Primele sint no-option.
LE: hai ca am mai prins editarea. am uitat sa zic ca da, 3, desi suna relativ patetic

Last edited by stiller; 10-07-2008 at 01:38..

stiller is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 12:55   #53 (permalink)
Registered User

cvlad's Avatar

Quote:
... dar stilul meu este diferit.
...
gata, m-am prins. am recunoscut stilul (silly me, ca mi-a trebuit ceva timp). vedem lucruri asemanatoare destul de des la mina minovici

fa o vizita p-acolo, o sa gasesti un izvor nesecat de inspiratie. zilnic apar prospaturi

cvlad is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 20:44   #54 (permalink)
Registered User

@stiller... da suna aiurea oricare dintre titluri... fiecare in felul sau.
@cvlad: nu-ti plac cadavrele? mie da, chiar am fetishuri cu ele.

momentan camera mea e plecata... si oricat de multa insipiratie am... nu pot sa o aplic...
revin cu poze noi zilele astea...

Old 10-07-2008, 20:46   #55 (permalink)
Registered User

Ultima poza este interesanta.
Parerea mea este ca te joci pe o zona foarte ingusta. In acest gen de reprezentare diferenta intre o porcarie si ceva interesant este mult prea mica si nu iti poti permite sa oscilezi dintr-o parte in alta. Deasemenea am senzatia ca incerci sa exprimi lucruri cu care nu esti foarte familiarizata. Nu poti sa exprimi depravarea, de exemplu, atunci cand nu ai experienta cu excesele. Nu poti sa exprimi senzatia de mahmureala daca nu ai trait-o.

ranajume is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 00:25   #56 (permalink)
Registered User

Ceva nou si mai digerabil si pentru multime.

1.Putina dragoste, se poate?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	take it easy with love.jpg
Views:	155
Size:	359.3 KB
ID:	377040  

Old 21-08-2008, 00:58   #57 (permalink)
Banned

Brelocul apare in 3 pozitii diferite. Intentionat ?

Marius86 is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 15:51   #58 (permalink)
Registered User

andyxpertul's Avatar

arata ok pt prezentare de produs - breloc. in sit. asta, DA, asha a vrut sa apara

andyxpertul is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 16:17   #59 (permalink)
Registered User

Ai o problema serioasa daca imaginea respectiva iti sugereaza o prezentare de produs. Imaginea e chiar reusita si sugestiva, iar titlul face aluzie clara la "mesaj" in cazul in care cineva intimpina dificultati in interpretare...

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 20:36   #60 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

ma bucur ca 11 cm de dragoste iti ajung anne
spor!

marqq is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Foto > Galerii Artă Foto

Thread Tools

Posting Rules