![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut baieti, aici voi posta cate o serie din fiecare shooting, momentan nu am aparatura necesara pentru a face poze bune (dpv. technice) doar la sfarsitul lui Iunie imi va veni aparatura. Pozele postate sunt facute cu Nikon D40 17-55 si un Tamy 70-300 MF, care nu sunt ale mele.
__________________ ym: szabi.zsoldos | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pai si cam ce aparatura iti vine ca sa faci poze bune dpdv tehnic? ![]() Inteleg ca nu ai avut un obiectiv luminos si te-ai chinuit la o focala mare sa arunci fundalul in out of focus, insa cam multe cadre sunt arse urat de tot sau supraexpuse; nici post-procesarea nu e stralucita, la Micha e o rama careia nu prea ii vad rostul. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Simina e arsa rau de tot... practic ai ratat tot jocul de lumini si umbre cu vreo 2 stop-uri ![]() Micha e suprasaturata si glowysh rau Irina are WB-ul prea rece, ii face pielea verde-albastruie mi-a placut la Simina incadrarea, la fel si primul cadru cu Micha, desi il vroiam mai stramt putin. posteaza mai putine, fii mai selectiv
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
*AFX - stiu ca acel cadru e aiurea, iti dau dreptate, si da, sunt arse si nici post-editarea nu e stralucita, dar asa invatam ![]() *andyexpertul - multumesc pentru feedback-uri, daca reduceam cu 2 stopuri cum spui, atunci nu pierdea fata ei luminozitatea ? *am sa uploadez mai selectiv de acum incolo
__________________ ym: szabi.zsoldos | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
la asta ultima ai "dat" cu dodge pe anumite zone ?? - asta fiind raspunsul si pt "daca reduceam cu 2 stopuri cum spui, atunci nu pierdea fata ei luminozitatea ?" faza e ca mai ushor luminezi o zona mai intunecata decat sa inchizi o zona arsa... shtii si tu ca daca ai ars o zona, s-a pierdut irecuperabil informatia de acolo... pe cand dintr-o zona ff intunecata poti scoate ceva (bineinteles, nu neagra...) prefer de multe ori sa tin cu 1 stop mai jos sa nu ard cerul... si urc cu dodge in PS dupa LE: "im not a spartan... i'm justin timberlake "
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
imi place mai mult prima varianta, chit ca e cerul innorat
__________________ || Asus P5KPL-C || Intel Core 2 Duo E4500 || 2x1Gb DDR2-800 GeIL || Sapphire HD3650 725/1600 512/128 || || Samsung SH-S223L || Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (Audigy SE modded) || Samsung SpinPointF1 640gb || Maxtor DiamondMax10 160gb || || Canon 400D || Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS || Canon 55-250mm f/4-5.6 IS || Speedlight 430EX || Helios 44M 58/2 || | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |