![]() |
| | #31 (permalink) | ||
|
A, nu, n-are nici o legatura. Decit una mica si nevinovata - de-atunci incoace m-am gindit sa iti urmaresc postarile si sa fac observatii ontopic atunci cind mi se pare ca le pot face. Observatii - nu neaparat de bine, nu neaparat de rau. Ci la obiect. Lucru de care AnneT nu prea a avut parte dinspre o parte a 'criticilor'. Chiar nu mi se pare ok sa ma intereseze in ce tip de fotografie ai hotarit tu, cindva, sa iti dezvolti abilitatile. Iar in ce o priveste pe (probabil) mezina galeriilor CG, tocmai ca la 16 ani mi se pare infinit mai important sa incerci sa iti exprimi trairile asa cum poti, atit cit poti, decit sa te cenzurezi si/sau sa te limitezi la un set de canoane impuse de mainstream. Esti, probabil, constient ca exista sute de mii de macro-uri cu flori si gize si ca abundentza celor care exceleaza din pdv tehnic in acest domeniu e descurajanta pentru un incepator (cel putin pentru unul orgolios ); nu mai zic ca avalansa de postari in mereu aceleasi directii, demonetizeaza cu usurinta chiar si un efort exemplar, fenomenul asta fiind caracteristic oricarui loc comun.Dar na, uite ca o cotesc in offtopic tocmai dupa ce ma laudam mai sus ca n-o voi face. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Stiu ca sunt poze cu miile cu macro, si am mentionat acest lucru, faptul ca e primul meu dslr trebuia sa vad cum functioneaza un bokeh creamy cu adevarat, si sa ma joc cu asta. In rest imi place sa fotografie arhitectura ceea ce va urma de acum in colo ![]() Stiller, daca ai critici pe seama mea sa stii ca le accept cu siguranta, si nu te voi judeca pentru asta, nici nu imi sta in fire sa reprosez cuiva care stie mai bine, eu ascult parerile tuturora si apoi imi aleg cele mai bune pareri pe care le voi pune in practica ! Sa auzim de bine nu stiu ce slogan e asta ... orange parca ![]() Salutare
__________________ ym: szabi.zsoldos | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Tigancile arata binisor; si ele stau "sa fie pozate" dar nu e ceva ingrozitor, faptul ca sint inflorate, infoiate si grase - adica exotice, atenueaza efectul de "hai sa ne tragem in poza". Cred ca ar arata si mai bine daca ai taia de jur imprejurul lor tot ce e inutil - tot ce e in jurul lor e inutil, nu ai nevoie de "perspectiva" si oricum ce se afla in dreapta, in stinga sau in plan indepartat in spate nu ajuta cu nimic. In fine, ele ar trebui sa imi spuna o poveste (daca ma iau dupa titlu), dar nu reusesc s-o faca. Din seria de trei, prima imi place si mie, desi sint de acord cu observatia lui TranceRem. Adica spre deosebire de celelalte doua, la asta senzatia ca ii lipseste un subiect nu e foarte pronuntata. __ in exemplul de mai jos am observat dupa editare ca ar fi trebuit sa las un "plafon" ceva mai inalt, pentru ca s-a cam prapadit proportia. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |