![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
Unele foarte bune, altele bune, dar în general ai un portofoliu exemplar, felicitări! Totuşi, la ultima poză din mesajul de mai sus ai făcut o greşeală inacceptabilă, din punctul meu de vedere: i-ai tăiat bărbia. În plus, se văd nişte halo-uri deranjante pe umărul stâng al băiatului, cel mai probabili rezultate în urma prelucrării. Multă baftă şi succes în continuare!
__________________ 1DMk3 / 16-35mm II L / 24-70mm L / 70-200mm L / 580EX2 | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
ouch ideea imi place... da' fii atent: - subiectul e centrat ![]() - subexpusa si editata aiurea (la fel, halouri langa stalpul gardului in stanga) - e stramba daca tot alearga zilnic, mai du-te si maine-poimaine in acelasi loc. incadreaza cum trebuie (eventual asteapta-l pana da 2-3 ture sa-ti setezi aparatul ok). Incearca sa-l plasezi pe tip fix in gaura aia din gard imediat in spatele lui, o vezi ?? apoi urca pe masa de disecat pt editare... ca eu vad potential in cadrul asta
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
l-am prins si in gaura, dar am vrut sa fie ceva iesit din comun, orice fotograf l-ar fi prins in gaura, dar atunci nu e nimic special, daca indrept orizontul, el va da impresia ca o sa cada in fata si nu am vrut asta. Dar multumesc pentru sfaturi ![]() *Andy - acelea nu sunt halo-uri, am facut un fel de panning, eram la 1/60 ca sa prind putina miscare, efectul de sport cum se spune. O sa mai merg cu siguranta
__________________ ym: szabi.zsoldos | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Denisa Zsoldos Szabolcs – Denisa
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Salutare baieti, Iata o noua serie de poze din aceasta zi. Sper sa va placa. Memory stones – 08-09-2009 | Zsoldos Szabolcs – Fotografii de evenimente, nunti, botezuri, photo-book in zona Mures, Targu Mures
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Parada Baloanelor cu Aer Cald 2009 - Campul Cetatii E un fel de fotojurnalism, dar imagini care imi plac. Mai multe pe blog Parada Baloanelor cu Aer Cald – Fotografii de evenimente, nunti, botezuri, photo-book in zona Mures, Targu Mures
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Mi-am luat si eu niste cactusi, si acum invat sa lucrez cu lumina, si sunt de a dreptul uimit de ce posibilitati ti se deschid, un nou orizont!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |