![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| O fi, dar i s-a schimbat expresia. Sau, mai bine zis, expresia initiala este acum inundata de o lumina straina. Iar ochii ies in evidenta in acelasi fel - sugereaza nenaturalul. Asta ca sa nu zic ca tocmai au capatat o stralucire asemanatoare cu aceea a ochilor din filmele de groaza cu posedati (fie ei copii sau nu).
| |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: bla bla bla |
Ceva de genul: Quote:
ON: felicitari pentru fotografii. | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
"Stiller: o stralucire asemanatoare cu aceea a ochilor din filmele de groaza cu posedati (fie ei copii sau nu)." haha!!! acuma...ca ma uit mai atent..seamana cu Chucky . Mda..o sa ma apuc sa o mai prelucrez putin. trebuie lasat umbra pe frunte si fata..si numai ochii putin deschisi. Acuma adevarul e ca si fetita are niste ochi de un albastru patrunzator. On topic: Old man | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Ca exercitiu de HDR este bun, dar se cam pierde esenta fotografiei.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
la "old man" cauta pe net dave-hill-photography si cauta un plugin pt photoshop (daca-mi aduc aminte cum se numea revin) care face exact acel "efect". Ma gandesc ca ar arata super editata in stilul ala
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| cred ca e vorba de Lucis Art
__________________ galerie foto | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
l-am incercat...slab pluginul. Dave Hill ala munceste calumea la imaginile care le scoate. Nici un plugin din lume nu poate sa inlocuiasca munca de multe ore/zile a unui om talentat. Efectiv ce face pluginul ala e sa mareasca contrastul ii da un remove noise apoi un unsharp mask sau invers..ceva de genul..in rest nu mi-am dat seama ca ma iface altceva. nici nu merita sa postez rezultatul Ceea ce am obtiunt din HDR in photomatix si photoshop e mult peste pluginul LucisArt
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
de preferat inoptat la balea sus sa prinzi apus si rasarit .. pt tine inflamez - un peisaj e mult mai greu de facut decat pare, trebuie sa ai profunzime, sa ai joc de llumini, de forme, joc de umbre, joc de culori.... sa transmita ceva. Cam asta e secretul
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| inflamez, locul ala pe care l-ai fotografiat tu nu l-am mai gasit, plecase. A ramas asta de mai jos in locul lui (estimez ca m-am oprit la vreo 25 de metri mai jos si ceva mai la dreapta fata de tine). Stiu ca e mai intunecat decit trebuie, dar daca mai stateam sa-l si setez pe manual, pleca si norul asta si probabil ca nu mai raminea nimic in loc.
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
zakynthos
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |