![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
Le marisem de la 800 la 860 pentru border...si am uitat ![]() Concursurile profesionale ale serviciilor pentru situaţii de urgenţă (3) Concursurile profesionale ale serviciilor pentru situaţii de urgenţă (3) | A.Dragos Photography Vizionare placuta ! | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
"Imaginea din oglinda" - Articol nou - Vizionare placuta !! Nou pe blog : varianta in limba engleza ![]() http://adragosphoto.info/imaginea-din-oglinda/ | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
"Privind catre viitor" - Articol nou - Vizionare placuta ! Nou pe blog : versiunea in limba engleza ( sus la search ) Privind către viitor... | A.Dragos Photography | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
"Apus de august..." - Articol nou - Vizionare placuta !! Versiunea in limba romana : Apus de august... | A.Dragos Photography Versiunea in limba engleza : August sunset... | A.Dragos Photography | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
1. Scisul din rama e oribil si prea mult, ochii fug direct acolo in loc sa stea pe imagine. Sa lasi " http:// " in fata "www . "... intr-un Jpg, deci care nu functioneaza ca hyperlink mi se pare absolut total aiurea...odata ce nu e necesar sa scrii in browser de mana http.... iarasi, in acelasi text " a dragos photograpy si adragosphoto.info este redundant, nu e nevoie sa dai de doua ori aceeasi informatie in 2 randuri.... sub forma de titlu 2. Imaginile nu prea au nimic atractiv, deosebit. Incearaca sa abordezi subiecte mai speciale, mai rar intalnite..... 3 artificii pe cerul noptii nu mai sunt de mult o imagine care sa atraga... tot asa si celelalte | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Nu sunt total de acord cu punctul 2, ultima are chiar un feeling foarte fain iar cea cu gandacul e reusita. Floarea si artificiile poate da, chiar daca sunt bine realizate ma gandesc ca-s subiecte mult prea comune.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
Voi incerca sa schimb rama, multumesc de sugestie. Cat despre subiecte mai speciale, asta nu depinde in totalitate de mine. Nu stau intr-o zona unde as putea gasi insecte deosebite/peisaje deosebite si astfel incerc sale realizez si sa le evidentiez pe acestea cat se poate de bine. Despre artificii ai dreptate, au fost puse pentru continuarea fotoreportajului. Revin cu o alta rama de la pozele urmatoare Multumesc tuturor de feedback ! "Dorinta de a trai" - Articol nou - Vizionare placuta ! Dorinţa de a trăi | A.Dragos Photography Last edited by Fantazio; 18-08-2009 at 11:09.. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Nu stiu ce cunostiinte aveti voi despre fotografie, dar pozele de pe blogul acesta sunt perfecte din punct de vedere tehnic. Cat despre mesaj si restul, ce inseamna pentru voi poze comune, subiecte comune? ca ati mai vazut si la altii? Fiecare floare pozata bine transmite un mesaj, un sentiment, iar pozele ce le`am vazut pe blogul asta chiar transmit ceva. Si artificiile alea pe cer, in cazul in care nu cititi tot articolul mai bine nu ati vorbi. Scrie foarte clar FOTOREPORTAJ, iar la finele zilei au fost artificii, asa ca acele poze sunt f bine venite pentru ca dau o incheiere perfecta fotoreportajului.
| ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Pai tocmai ca NU sunt perfecte din punct de vedere tehnic. Ar trebui o profunzime mai mare. Ar trebui cuprinsa toata insecta in focus, nu doar capul. Diafragma mica -> profunzime mare, timp mic, deci blitz. deaia i-am si scris mai sus ca e limitat de obiectiv. cel de kit e cat de cat ok pt macro la 55mm are distatna de focus 25cm, ceea ce e ok, insa cu un obiectiv dedicat ar putea mai mult de atat
__________________ || Asus P5KPL-C || Intel Core 2 Duo E4500 || 2x1Gb DDR2-800 GeIL || Sapphire HD3650 725/1600 512/128 || || Samsung SH-S223L || Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (Audigy SE modded) || Samsung SpinPointF1 640gb || Maxtor DiamondMax10 160gb || || Canon 400D || Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS || Canon 55-250mm f/4-5.6 IS || Speedlight 430EX || Helios 44M 58/2 || | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Imaginile sint chiar bune din punct de vedere tehnic. Fluturii din ultimele 2 imagini nu ai cum sa-i prinzi in focus in intregime. Daca ochii si capul insectei sint in focus totul e OK, mai mult sau mai putin focus e in functie de compozitie si tine de latura artistica a imaginii, care e un element subiectiv.
| ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
sa obtii cadre perfecte tehnic nu e greu si nici nu s-a comentat asta....Cu partea artistica e mai greu. Sa ilustrezi un fotoreportaj, adica sa reiasa ce s-a intamplat , sa se vada firul actunii, nici asta nu e greu, insa sa fie si artistic peste toate astea, e greu....si nu e cazul aici
| |||
|
| | #34 (permalink) | ||
Sunt incepator, mai am de lucrat in toate domeniile, insa incerc cat de cat sa redau ceea ce s-a petrecut cat mai artistic, cat se poate. Cu obiectivul care il am + lupa de 3 lei ma pot apropria cam la 10 cm, insa DOF-ul este foarte mic, in multe situatii aveam timpi de 1/60 la o diafragma setata pentru a tine toata insecta in focus, si datorita miscarii mainii/florii nu reuseam. De un blitz exterior nu dispun inca... Daca limitarea mea este la obiectiv, asta inseamna sa nu mai fotografiez macro pana nu iau unul dedicat ? Nu pot face asa ceva, si incerc sa le realizez si cu acesta, sa nu ma limitez doar la partea tehnica. ---------- Post added 19-08-2009 at 09:35 ---------- Previous post was 18-08-2009 at 14:15 ---------- A.Dragos Photography - Prima incercare de timelapse - Un apus fotografiat pas cu pas - Scuzati cadrele uneleori prea putine/alteleori prea multe... "Trecand prin apus" - Vizionare placuta ! (video) Trecând prin apus... | A.Dragos Photography | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Pai ori e foto ori e video. Time-lapse faci cu aparatul in pozitie fixa, la intervale de timp egale.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
A fost facut de pe trepied dar intervalele nu au fost egale, de aceea am si precizat. A fost prima incercare, va rog sa ma luati usor...Trepiedul nu este unul tocmai bun si declansarile au fost cu mana , nu telecomanda sau altceva. Promit ca voi reveni cu unul mai bun ! Ideea de a face un timelapse mi-a venit pe moment si nu am avut cum sa ma documentez insa astazi am gasit si am aflat metode prin care l-as putea realiza mai bun. Voi incerca la urmatorul sa folosesc camera control pro pentru interfale corecte.
| ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
OK, hai sa ne concentram, pt a doua oara pe regulamentul de la galeriile foto, caci ce ai pus tu este exact ceea ce vrem sa evitam : Computer Games Forum - Announcements in Forum : Foto Regulament Galerie Foto : 4. Galeria foto de pe acesta arie este destinata lucrarilor de de arta foto facute de dumneavoastra, si selectate cu mult simt critic inainte de postare, doar ce aveti mai bun de aratat. Nu vrem sa vedem poze de la munte si de la mare, cu voi, familia, pisica, florile de pe balcon, macro cu telefonul mobil pe birou, teste facute cu noul aparat dgital de care sunteti incantat.... Deci, sa subliniez mai mult ? Nu vrem fiecare test ....fiecare incercare, de care esti pana si tu constient ca nu e bine. NU in acest scop a fost creeat acest subforum ( galeria ) E foarte bine ce faci, este excelent ca incerci, inveti, experimentezi. Dar pastreaza-le pe blogul tau sau la tine, nu le posta aici. Daca ai nelamuriri tehnice, sau intrebari ale caror raspunsuri nu le-ai gasit deja rezolvarea pe net cu google nu ezita sa le pui pe forum, dar NU la galerii, ci pe forumul foto, intr-un thread separat, cu rezultatul tau, explicatii tehnice cum ai facut exact si intrebarea la final pt forumisti. OK ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |